Mariya -> RE: Razgovori mama 09/17 [chat] (12.9.2017 16:07:20)
|
Dan mame! Evo da vam se javim! Kod nas je ludnica, sa njih troje ni ne može drugačije. Trenutno smo svi bolesni, mislila sam da je H dobro međutim, posle 4 dana joj se pogoršala prehlada. L ne nosim ni na terapiju, ima temperaturu. Lu danas nosim u vrtić, krenula je u predškolsko!! Mm počeo da radi, danas počinju majstori da rade na spratu, pravimo sobe za decu. Za vikend idemo u svadbu, 2 rođendana, a sledeći vikend mi slavimo rođendane devojčicama i krstimo L. Ostalim danima vrtić, mm posao, nama terapije, u međuvremenu ručkovi,hranjenja, dojenja,rođendani, posete, dolasci, odlasci, bolesti i tako prolazi dan za danom. Ništa ne stižem. Za L mi 4 ruke bilo malo, pa više ne uspevam da vas čitam ni dok ga dojim. Inače propuzao je, sedi od 5,5 meseci a juče se podigao uz krevet da stoji[sm=bravo.gif] Rukica super napreduje, to što sa srednje teškom do teškom lezijom ruke puzi pre svojih vršnjaka je pokazatelj njegovog napretka i mališa je opravdao i pokazao da je zaslužio svoje ime, zaista se lavovski bori![sm=bravo.gif] Inače nam je ovo 6 mesec terapije, dozlogrdilo mi je već mnogo. H priča kao velika, preslatka je. Svaki dan se oduševimo kako je bistra, pametna, koliko toga zna a ništa je ne učimo[sm=smiley36.gif]valjda tako srednja deca prođu, samo upijaju [sm=smiley36.gif] Lu je jedva dočekala vrtić, sad viđa drugarice, na raspustu je stalno htela da ide negde, samo mi se javi gde je i ode, nema je po ceo dan. Trenutno vozi rolere, to joj je nova opsesija. Odoh na roditeljski, pisaću vam ako ugrabim vremena još.
|
|
|
|