ja veceras kolu pijuckam,godilo bi mi i vince ali nemam vise ono koje volim,ostala mi nekako kisela.Moram sutra kupit svoje. Mm tusirao djecu,postedio mene jer me stomak boli,sad odo ja pod tus pa da gledamo utakmicu Srbija-Austrija
Jutro 😊 Mi se grejemo u kuci na plin i vec par dana smo upalili peckice, tako da je toplo, pijemo kaficu, decica doruckuju pa cemo da planiramo sta danas 😊
I mi se grejemo na gas, ukljucim kad smatram da treba. Imamo i inverter klimu, ako zatreba [sm=smiley36.gif] Ja sam popila kafu, sad spremanje pasulja.
Gde ste zenske,vidim ima novih zena u kafani[sm=bravo.gif] Hladno i kod nas,kisa,vetar bas nikakvo vreme. Pijem kaficu,deca se igraju.Rucak sam stavila,neki kolac da napravim sad.
Sledeće nedelje stavljamo radijator [sm=bravo.gif] Sin uci, maca zeza. Ne pada kisa, ali je hladnjikavo pa je necu izvoditi ovako slinavu. Ako sutra bude malo toplije ici cemo da skitamo.
Veselice... koji si kolac odlucila da pravis? Meni ce mama napraviti cupavce, danas smo kod njih u gostima, pa cu taman imati za vikend... bas sam se pozelela cupavaca, jedno vreme smo ih stalno ruckali, a sad ih bas dugo nisam pravila 😊
Dobar dan drustvance. mi jutros isli kupiti mikrovalnu i po stvari za kucu.Naravno pola nisam kupila pa ce sad opet ici mm sa Dorom.Srecko spava a ja odmaram. Sutra cu i ja praviti cupavce,mozda i danas ako me prodje lijenost [sm=smiley36.gif]