Dobri jutro ☕ mm mi jutros kaže da je Petra noćas puzala po krevetu dok spava, samo je mljackala ustima kao da sisa, iskidali smo se od smeha.[sm=smiley36.gif]Ja naravno nemam pojma, zakucala sam se 💤
Hahahha da,da mnogo su smesni kada krenu da puze,Kice male[sm=smiley36.gif] Ja zavrsila dorucak,rasirila ves,sada sa Ninom kuckam,S se sprema za skolu.
mi se upravo vratili iz setnje,bas smo se nasetali.Ja nosila foto-aparat,naslikala bas dosta.Dora se igrala u liscu i bacala na kraju nijedne slike nema.Nesto mi nije u redu sa karticom [sm=hudicek1.gif] Idem sad da umjesim tijesto za picu pa cu nji za veceru.
Ja spremila deci cevape,Nini kuvam spagete. Sto se tice plate,ja se uvek iznenadim,to je dobra strana mog posla,plata moze da bude bilo kad[sm=smiley36.gif]
Dobro jutro.Ko je za kafu. Ovde se tako vjetar razduvao,strasno.Nadams e da ce se smiriti inace nista od setnhe danas a ja moram po pilule otici.Mislim da u nedelju trebam dobiti opet.
Mala Elena -> RE: Oktobarska kafanica (27.10.2017 8:58:51)
Kod nas sunce....jos malo pa cemo E i ja u setnju.
Anck Su Nmaun -> RE: Oktobarska kafanica (27.10.2017 9:54:45)
Kod nas lep dan...posle.vrtica negde.u setnjicu idealno.
Pozdrav svima mi smo sami kuci imogu vam reci da uzivam!! Bebac se sada lepo zaigra u njihalici i svsta nesto stignem da uradim!! Mm dolizu u 15h sa posla pa cemo posle rucka u setnjicu [sm=smiley1.gif]