Mariya -> RE: Razgovori mama 10/17 [chat] (26.10.2017 15:50:37)
|
Dan mame! Evo da vam se javim! Uspavljujem Leona pa sad mogu da pišem nešto malo. Ne tako davno sam romane mogla da pišem dok on sisa, a od nedavno gospodin sisa jedva 2-3 minuta, dok uzmem telefon i pročitam stranicu- on gotov sa sisanjem i ćao mama, ajmo u igru, nema tebi čitanja [sm=smiley36.gif] A imam još 4 epizode PLL da odgledam i onda ću redovno da se družim sa vama. Još samo da se odviknem od pinteresta [sm=smiley1.gif] Stvarno sam zavisna od njega, obožavam ga! Luci mi je u vrtiću, H ruča sa babom. Da spustim mališu, ručam, i mogu da danem dušom jedno 15 minuta [sm=smiley36.gif] sve sam spremila,napravila pripremila, prepakovala, mogu da odmaram dok ne dođe Lu iz vrtića, sa njom dolazi i drugar koga čuvamo danas, biće veselo posle. Pročitah da pišete za neopraštanje državi, istog sam stava, samo recite šta i kako mogu da joj uzmem nešto[sm=jezicek.gif] Ja mislim da nemam pravo na dečji dodatak, a ne znam šta su uslovi za umanjenje računa za struju? Znate li da su roditelji troje dece u Mađarskoj oslobođeni mnogih poreza, između ostalog, ne oporezuje im se plata!
|
|
|
|