Mariya -> RE: Razgovori mama 11/17 [chat] (26.11.2017 0:12:37)
|
Veče mame! Sad sam vas čitala unazad. Sestra mi je tu pa se družimo, samo uveče uzmem malo tel u ruke ali mi najčešće ispadne od umora, zaspim i ne uspevam da vas iščitam. Sestra je dobro, hvala na pitanju. Ks joj nije dobra ali se ona generalno dobro oseća. Sanjice, pitala si za logopeda, zadovoljna sam. I logopedom i Lucinim napretkom. Sad uči š. Pa će ž, i onda č i r i gotovo [sm=smiley1.gif] Noći su nam sjajne, L izbijaju donje dvojke, levo je već rupica a desno je natečeno, tako da će brzo jedan za drugim, a on jadničak samo ječi i plače u snu. On je sad već dobar, meni je još nos zapušen, i devojčice su skoro zdrave, a muž prilično prehlađen. Ovo je već 3 vikend kako nigde ne idemo i ništa ne radimo zato što je neko od nas bolestan. Jaoj, pisale ste o tortama, i ja bih tako rado pekla, ali nemam vremena, pa uvek neki brzi kolač najčešće smutim mafine. Danas sam sa ananasom, napravila 20kom.,nema više ni jedan[sm=smiley36.gif] moraću sutra opet neke, ne može nedelja bez kolača da bude. Kako ste vi, mali i veliki bolesnici?
|
|
|
|