Sta je ovo,prazna kafanica,gde ste zene? Juce ceo dan na slavi kod, svekijevaca,sada se vucemo po kuci,Nina spava,muz drema a smizle u skoli. Kisa pada,bas nikakvo vreme.
taman kad nadjoh vremena da udjem ovde srecko se probudi.Samo brzinski da vidim sta radite i sta pijete [sm=smiley36.gif] Meni jedna grkinja poslala po svekrvi nekih travkica za caj pa odo napravit jedan,pojma nemam sta ima unutra ali je fin.
mama Jo -> RE: Novembarski baRR (17.11.2017 14:04:05)
Znaci pije se oper neki interesantan caj... Mi smo setale sat i po... otpadoh, sad obavili rucak i stavih J.na spavanje, nadam se da ce brzo zaspati, pa da pijem kaficu, prijace...
zanimljivog je ukusa,mada meni je grcko sve lijepo [sm=smiley36.gif] Teebala bi do poste sto prije poslati neko pismo ali necu po ovakvom vremenu nema sanse.Moze cekati do sutra,valjda [sm=smiley36.gif]
Jaoj..ja kad udjem na Rr i vidim ovog preslatkog medu odmah mi se rucka linolada. Cekam jos malopa po dete da idem. Pocela kisa opet , hm. Bas smor dan.
Mama Jo, odspavala sam nekih pola sata sa njom pa me glava prestala (mada sam popila i dva brufena), ali mamurluk ne popusta[sm=smiley36.gif]
Anck Su Nmaun -> RE: Novembarski baRR (17.11.2017 15:54:04)
Ohh kafa, popila jutros jednu s nogu. Posle vise nisam stigla. Jurcala isla da kupim nesto deci za rodjuse, pa svratila na pijacu za malo voca i povrca i zaglavim u sabracaju 40 minuta [sm=smiley7.gif]poludela sam. Sreca malisa s tatom, spavali, nije bilo temperature [sm=bravo.gif] Ivana...saljemo vam punooo [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Mama Jo ne strajkuju poste ali danas strajkujem ja [sm=smiley36.gif] Samjice opet si promjenila avatar,sreca pa vidim ispod imena da pise moderator [sm=smiley36.gif] Zvala nas sveki na veceru,palacinke odgadjam za sutra.
Opet 40.1 temp[sm=smiley13.gif] ne pisem vise da je bolje dok skroz ne prestane. Meni se pije vino, al ako popijem i pola case zaspacu stojeci[sm=smiley36.gif]
mama Jo -> RE: Novembarski baRR (17.11.2017 18:08:03)
Jaoj ta temperatura zna da bude bas dosadna 😏
Mi evo pijuckamo kaficu, J.jede vocnu salatu... sutra idemo na neke rodjuse pa se radujemo tome...i tako...
Je l' vasa mala decica jedu kandiranu aroniju, i piju sok od aronije? Jel ima neko ogranicenje- znam da toga bas ne sme puno da se pojede u toku dana inace... a moja J.danas navilala, ja uzela zbog krvne slike, a njoj se bas svidelo...