Les, prijavljujem se za veceru [sm=smiley1.gif] Mi cemo, verovatno, sendviče. Dobila sam i nemam snage da ustanem. Ne znam kako cu sutra tortu spremiti[sm=smiley13.gif]
Mi vodili decu do centra malo, slikali se , bili do Meka, lepo ispesacili i sad zaspali. I ja cu uskoro, danas sam ceo dan napolju. Moze vecerica. Njammm
mi smo u 7 svi ustali.Ja nisam od 4 nikako spavala.Malo me sad omlatilo ali nista od spavanja.Cijeli dan ne bih dosla sebi a veceras opet nebi bilo spavanja.
Ana RR -> RE: Novembarski baRR (25.11.2017 16:06:11)
Dobar dan. Ja jedva gledam, nisam spavala noćas. Mare imao temperaturu, povraćao.. Bili smo kod dr, opet upaljeno grlo. Dobio je hemomicin. Da poludiš.
Dobar dan, ja sam A uvalila mami oa isla do frizera.Konacno. Posle cemo do doktora ako nas i danas ne vrati kuci.. Danima kaslje,ne vredi vise. Krklja li krlja nocu
ajde Ivana pocni sa tracanjem [sm=smiley36.gif] ja sam malo nervozna,jede mi se slatko pokusavam da ne jedem.Sto je najgore kupih danas tofife [sm=smiley36.gif]
Ana RR -> RE: Novembarski baRR (25.11.2017 20:36:07)
Pa što kupuješ ako ne smeš da jedeš [sm=smiley36.gif] mazohisto [sm=smiley36.gif]