RE: Pričajmo o hrani... (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno



Poruka


lesica -> RE: Pričajmo o hrani... (30.9.2019 19:46:07)

Ne znam Sanjice, meni je šećer šećer.




milicicak -> RE: Pričajmo o hrani... (30.9.2019 19:57:11)



IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Jel koristio neko kokosov secer? Jel se on stavlja manje nego obican secer? 





Jesam, kad je mama bila bolesna par puta za neke kolace... Secer je secer, isto se stavlja kao beli obican, nije sladji.




Sanjica26 RR -> RE: Pričajmo o hrani... (30.9.2019 22:23:16)

Hvala Mili.




Putic -> RE: Pričajmo o hrani... (30.9.2019 23:31:45)

Kada smo vec kod hrane... mozete linmolim vas da glasate za moj recept u C huhinji? 
Evo linka:
http://www.ringeraja.rs/c-kuhinja/recepti/piletina-u-sosu-od-povrca-sa-pirincem_4370.html




jane1 -> RE: Pričajmo o hrani... (30.9.2019 23:34:33)

Nema potrebe, bojana92 je glasala za svoj recept 30 puta za par  minuta, ne zamarajte se ostali.





Putic -> RE: Pričajmo o hrani... (30.9.2019 23:38:56)


Kako je to moguce?! :( Bice valjda onda diskvalifikovana, ako nije po pravilniku. 
IZVORNA PORUKA: jane1

Nema potrebe, bojana92 je glasala za svoj recept 30 puta za par  minuta, ne zamarajte se ostali.








jane1 -> RE: Pričajmo o hrani... (30.9.2019 23:39:51)

Evo svi se potresli zbog toga vidim





Putic -> RE: Pričajmo o hrani... (30.9.2019 23:42:47)

Ja pratim sajt i chat odavno, svasta ima da se vidi i nauci. I ljudi ima svakakvih. 




jane1 -> RE: Pričajmo o hrani... (30.9.2019 23:44:26)

Batali, odlican ti je recept inace..




pari -> RE: Pričajmo o hrani... (1.10.2019 7:24:39)



IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Jel koristio neko kokosov secer? Jel se on stavlja manje nego obican secer? 





Isto se stavlja. Kokosov šećer ima malo drugačiji miris...meni se sviđa...E sad,da li je zdraviji ili ne, nemam pojma...




pari -> RE: Pričajmo o hrani... (6.10.2019 15:51:38)

Imate neki receptic za bakin kolac tj.galete iz onog aparata? Neke bih slatke ili neutralne da mozemo da mazemo nesto slatko na njih





nata11 -> RE: Pričajmo o hrani... (8.10.2019 21:23:39)

Po kom receptu bih mogla zamesiti hleb uvece a peci ga sutradan? 





nata11 -> RE: Pričajmo o hrani... (8.10.2019 21:24:31)



IZVORNA PORUKA: pari

Imate neki receptic za bakin kolac tj.galete iz onog aparata? Neke bih slatke ili neutralne da mozemo da mazemo nesto slatko na njih





Vidi Minjinu kuhinju, ona ima dobar ali me nervira sto smesa mora da odstoji. 😀




Sanjica26 RR -> RE: Pričajmo o hrani... (8.10.2019 21:35:12)

Pari, spremala sam ove http://www.minjina-kuhinjica.com/desert/waffle-bakin-kolac-galete/waffle-bakin-kolac/





Mirko Svirko -> RE: Pričajmo o hrani... (10.10.2019 0:46:49)

Nato, mozes koristiti recept ako imas za sasavo testo. A mozes i onaj klasicni starinski: voda,brasno,secer, so,kvasac,malo ulja...Testo srednje mekano ali da se ne lepi za prste. Kada naraste pravis jufkice i u kese pa u frizider. I mozes da peces i sutradan. 




nata11 -> RE: Pričajmo o hrani... (8.11.2019 17:32:29)

Molim Vas komentar iskusnijih.


Da li je ovaj recept ok za napraviti pa zamrznuti i koristiti nakon nedelju dana? 

Torta




flamingos -> RE: Pričajmo o hrani... (9.11.2019 10:23:56)

Obično ne zamravam torte,čak ne praktikujem ništa od torti da ostavljam u zamrzivač,ni parče(doduše-pojedemo😁).Mislim da možeš da zamrzneš,sad,neće možda imati baš takav ukus kakav bi trebala,ali,ako ne stoji dugo u zamrivaču,mislim da je ok.Kako ste?





pari -> RE: Pričajmo o hrani... (5.12.2019 22:01:36)

Da li neko pravi Markizu i po kom receptu? 





MamaNecaVo -> RE: Pričajmo o hrani... (6.12.2019 21:45:52)

Pisem dva recepta sutra, samo svesku da pronadjem. Ova su ok. Razlika je minimalna. 





pari -> RE: Pričajmo o hrani... (1.1.2020 23:36:36)

Kako pravite krompir u rerni da se ne osuši,a da se lepo ispeče?





Mirko Svirko -> RE: Pričajmo o hrani... (1.1.2020 23:41:54)

Pari, ja spremam nekad samo na pek papiru.A onako kad zelim da bude socno, onda seckam na kockice i nalijem vodom i dodam zacine i ulje i to je to. Kako se posle on omeksa i voda isparava a bude socno. 




Ana RR -> RE: Pričajmo o hrani... (1.1.2020 23:46:27)

Pari, zavisi. Ako ga pečem kao pomfrit onda ga samo malo pouljim i raširim po pek papiru. Ako je varijanta uz meso onda ga sečem na četvrtine i pečem poklopljenog u pekaču. Sad za ng sam pekla mladi krompir isečen na polutke (nije bio krupan, to je onaj upakovan u mrežicu iz maksija, za pomfrit), malo pouljila i raširila na pek papir, solim tek kada je gotov. Super je bio.




pari -> RE: Pričajmo o hrani... (1.1.2020 23:49:34)

Ia ja sam par puta pravila tako na pek papiru sa malo ulja,ali mi se nekako osuši, ne znam kako da objasnim...probaću opet...na koliko stepeni pečete?





Duškić -> RE: Pričajmo o hrani... (2.1.2020 1:00:40)

Nikad ja nisam n a pek papiru pravila, a uzmem cesto taj u mrezici u maxiju.




Ana RR -> RE: Pričajmo o hrani... (2.1.2020 9:05:24)

Pari, ja stavim na jaču temperaturu. 220 stepeni. Ne znam, ne bude suv iako ne stavim puno ulja. Marko ga obožava.




Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>