|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pričajmo o hrani...
30.9.2019 19:46:07   
lesica
Ne znam Sanjice, meni je šećer šećer.

_____________________________

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1401
   RE: Pričajmo o hrani...
30.9.2019 19:57:11   
milicicak


IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Jel koristio neko kokosov secer? Jel se on stavlja manje nego obican secer? 





Jesam, kad je mama bila bolesna par puta za neke kolace... Secer je secer, isto se stavlja kao beli obican, nije sladji.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1402
   RE: Pričajmo o hrani...
30.9.2019 22:23:16   
Sanjica26 RR
Hvala Mili.

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 1403
   RE: Pričajmo o hrani...
30.9.2019 23:31:45   
Putic
Kada smo vec kod hrane... mozete linmolim vas da glasate za moj recept u C huhinji? 
Evo linka:
http://www.ringeraja.rs/c-kuhinja/recepti/piletina-u-sosu-od-povrca-sa-pirincem_4370.html

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1404
   RE: Pričajmo o hrani...
30.9.2019 23:34:33   
jane1
Nema potrebe, bojana92 je glasala za svoj recept 30 puta za par  minuta, ne zamarajte se ostali.


(odgovor članu Putic)
Direktna veza do poruke: 1405
   RE: Pričajmo o hrani...
30.9.2019 23:38:56   
Putic

Kako je to moguce?! :( Bice valjda onda diskvalifikovana, ako nije po pravilniku. 
IZVORNA PORUKA: jane1

Nema potrebe, bojana92 je glasala za svoj recept 30 puta za par  minuta, ne zamarajte se ostali.





(odgovor članu jane1)
Direktna veza do poruke: 1406
   RE: Pričajmo o hrani...
30.9.2019 23:39:51   
jane1
Evo svi se potresli zbog toga vidim


(odgovor članu Putic)
Direktna veza do poruke: 1407
   RE: Pričajmo o hrani...
30.9.2019 23:42:47   
Putic
Ja pratim sajt i chat odavno, svasta ima da se vidi i nauci. I ljudi ima svakakvih. 

(odgovor članu jane1)
Direktna veza do poruke: 1408
   RE: Pričajmo o hrani...
30.9.2019 23:44:26   
jane1
Batali, odlican ti je recept inace..

(odgovor članu Putic)
Direktna veza do poruke: 1409
   RE: Pričajmo o hrani...
1.10.2019 7:24:39   
pari


IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Jel koristio neko kokosov secer? Jel se on stavlja manje nego obican secer? 





Isto se stavlja. Kokosov šećer ima malo drugačiji miris...meni se sviđa...E sad,da li je zdraviji ili ne, nemam pojma...

_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1410
   RE: Pričajmo o hrani...
6.10.2019 15:51:38   
pari
Imate neki receptic za bakin kolac tj.galete iz onog aparata? Neke bih slatke ili neutralne da mozemo da mazemo nesto slatko na njih



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1411
   RE: Pričajmo o hrani...
8.10.2019 21:23:39   
nata11
Po kom receptu bih mogla zamesiti hleb uvece a peci ga sutradan? 



_____________________________





(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1412
   RE: Pričajmo o hrani...
8.10.2019 21:24:31   
nata11


IZVORNA PORUKA: pari

Imate neki receptic za bakin kolac tj.galete iz onog aparata? Neke bih slatke ili neutralne da mozemo da mazemo nesto slatko na njih





Vidi Minjinu kuhinju, ona ima dobar ali me nervira sto smesa mora da odstoji. 😀

_____________________________





(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1413
   RE: Pričajmo o hrani...
8.10.2019 21:35:12   
Sanjica26 RR
Pari, spremala sam ove http://www.minjina-kuhinjica.com/desert/waffle-bakin-kolac-galete/waffle-bakin-kolac/



< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 8.10.2019 21:36:33 >


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1414
   RE: Pričajmo o hrani...
10.10.2019 0:46:49   
Mirko Svirko
Nato, mozes koristiti recept ako imas za sasavo testo. A mozes i onaj klasicni starinski: voda,brasno,secer, so,kvasac,malo ulja...Testo srednje mekano ali da se ne lepi za prste. Kada naraste pravis jufkice i u kese pa u frizider. I mozes da peces i sutradan. 

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1415
   RE: Pričajmo o hrani...
8.11.2019 17:32:29   
nata11
Molim Vas komentar iskusnijih.


Da li je ovaj recept ok za napraviti pa zamrznuti i koristiti nakon nedelju dana? 

Torta

_____________________________





(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 1416
   RE: Pričajmo o hrani...
9.11.2019 10:23:56   
flamingos
Obično ne zamravam torte,čak ne praktikujem ništa od torti da ostavljam u zamrzivač,ni parče(doduše-pojedemo😁).Mislim da možeš da zamrzneš,sad,neće možda imati baš takav ukus kakav bi trebala,ali,ako ne stoji dugo u zamrivaču,mislim da je ok.Kako ste?


(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1417
   RE: Pričajmo o hrani...
5.12.2019 22:01:36   
pari
Da li neko pravi Markizu i po kom receptu? 


(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1418
   RE: Pričajmo o hrani...
6.12.2019 21:45:52   
MamaNecaVo
Pisem dva recepta sutra, samo svesku da pronadjem. Ova su ok. Razlika je minimalna. 


(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1419
   RE: Pričajmo o hrani...
1.1.2020 23:36:36   
pari
Kako pravite krompir u rerni da se ne osuši,a da se lepo ispeče?



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu MamaNecaVo)
Direktna veza do poruke: 1420
   RE: Pričajmo o hrani...
1.1.2020 23:41:54   
Mirko Svirko
Pari, ja spremam nekad samo na pek papiru.A onako kad zelim da bude socno, onda seckam na kockice i nalijem vodom i dodam zacine i ulje i to je to. Kako se posle on omeksa i voda isparava a bude socno. 

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1421
   RE: Pričajmo o hrani...
1.1.2020 23:46:27   
Ana RR
Pari, zavisi. Ako ga pečem kao pomfrit onda ga samo malo pouljim i raširim po pek papiru. Ako je varijanta uz meso onda ga sečem na četvrtine i pečem poklopljenog u pekaču. Sad za ng sam pekla mladi krompir isečen na polutke (nije bio krupan, to je onaj upakovan u mrežicu iz maksija, za pomfrit), malo pouljila i raširila na pek papir, solim tek kada je gotov. Super je bio.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1422
   RE: Pričajmo o hrani...
1.1.2020 23:49:34   
pari
Ia ja sam par puta pravila tako na pek papiru sa malo ulja,ali mi se nekako osuši, ne znam kako da objasnim...probaću opet...na koliko stepeni pečete?



_____________________________

sitnice i emocije čine život...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1423
   RE: Pričajmo o hrani...
2.1.2020 1:00:40   
Duškić
Nikad ja nisam n a pek papiru pravila, a uzmem cesto taj u mrezici u maxiju.

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1424
   RE: Pričajmo o hrani...
2.1.2020 9:05:24   
Ana RR
Pari, ja stavim na jaču temperaturu. 220 stepeni. Ne znam, ne bude suv iako ne stavim puno ulja. Marko ga obožava.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu pari)
Direktna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Pita sa mesom i jogurtom
Ringerajin kuvar: vikiveki
Ukusni prokelj
Ringerajin kuvar: minnica



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here