RE: Pričajmo o hrani... (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kuvajmo zajedno



Poruka


pari -> RE: Pričajmo o hrani... (26.6.2020 22:55:50)



[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/2065469-3173.png[/img]




flamingos -> RE: Pričajmo o hrani... (26.6.2020 23:02:10)

Moj savet-na 100 g čokolade za kuvanje staviti 2 kašike ulja i otopiti na pari.Meni je tako najbolje.





betibupbg -> RE: Pričajmo o hrani... (26.6.2020 23:39:01)

Otopim maslac u serpi pa dodam cokoladu izlomljenu na kocke. Brzo se otopi i promesam da se sjedini.





mama Jo -> RE: Pričajmo o hrani... (26.6.2020 23:41:08)

Super recept pari. Moja deca, a i ja, bas volimo urme. Pravila sam par puta nesto slicno ovome i stvarno bude bas slatko, iako ne ide ni gram secera.

Hvala i vama devojke na savetu za topljenje. Ja nemam neke mere uradim odokativno, flamingos zapamticu ovo tvoje 😊




mama Jo -> RE: Pričajmo o hrani... (29.6.2020 22:03:46)

Pravite li sta sa kajsijama?




pari -> RE: Pričajmo o hrani... (30.6.2020 15:31:41)

Možeš neki džem ili kolač...ja nisam ništa pravila...ili gomboce sa kajsijama...





mama Jo -> RE: Pričajmo o hrani... (30.6.2020 15:35:02)

Ni ja nisam nikada nista sa kajsijama napravila. Mi imamo domace u dvoristu pa mi mama spakovala punu kesu, ne mozemo to toliko ni pojesti [sm=smiley36.gif]
Dzem ce mama praviti, sad bih imala za neki kolac. Proguglacu bas na tu temu.

Jel neko pravio mozda ciz sa kajsijama




Sanjica26 RR -> RE: Pričajmo o hrani... (30.6.2020 15:46:30)

Ja sam ovaj dezert pravila sa kajsijama. 

Klik




mama Jo -> RE: Pričajmo o hrani... (30.6.2020 20:38:38)

Zvuci zanimljivo bas, samo nemam pola sastojaka trenutno. Probacu sutra.




pari -> RE: Pričajmo o hrani... (30.6.2020 20:49:13)

Možeš i galetu sa kajsijama, tako ćeš najviše potrošiti kajsija...testo (brašno, puter, jaje) pa preko puno kajsija i malo šećera i u rernu





jess021 -> RE: Pričajmo o hrani... (1.7.2020 7:08:45)

Moja mama je pravila neki prevrnuti kolac sa kajsijama, nesto mislim da je bio i u tiganju. 





mama Jo -> RE: Pričajmo o hrani... (1.7.2020 9:11:24)

Gledala sam dosta recepata, ne znam sve nesto mislim da se mojima nista tog tipa ne bi svidelo.
Kdlucih danas da im napravim smuti sa tim kajsijama [sm=smiley1.gif]




mama Jo -> RE: Pričajmo o hrani... (12.7.2020 23:17:20)

Imate li neki proveren recept za cveklunza zimnicu? Nasla sam na netu, ali ako neko sprema po nekom proverenom.
Sutra planiram da je kuvam, moji imaju bas dosta u basti.




Mirko Svirko -> RE: Pričajmo o hrani... (13.7.2020 0:45:00)

Sanjice,divno izgleda taj dezert. 

Ja sam spremala kolac sa kajsijama. Doduse prost lagan ali jako ukusan.Nemam slicu ali napisacu sutra recept.




jess021 -> RE: Pričajmo o hrani... (13.7.2020 7:36:33)

Mama Jo, ja ne, ali pogledaj na Coolinarici, pa kad našes procitaj komentare, budu stvarno realni.


Ja vikendici nemam rernu, pa mi trebaju recepti i za rucak, a i za uzinu a da nisu mekike, ustipci, pancerote, krofne.. 




mama Jo -> RE: Pričajmo o hrani... (13.7.2020 8:22:51)

Hvala Jess. Pogledacu, mislim da nisam na Coolinarici gledala, negde srugde sam.




mama Jo -> RE: Pričajmo o hrani... (13.7.2020 8:42:50)

Buni me to sto uglavnom svuda pise da se cvekla dobro skuva, kad se probode cackalicom da bude skroz mekana, jedino na coolinarici kazu da ne treba skroz da bude mekana 😑

I konzervans? Je l'' stavljate u zimnice? Neki kazu ne nikako, drugi da, on uopste nije stetan, stetnija je plesan koja se uhvati bez konzervansa 🙄




milicicak -> RE: Pričajmo o hrani... (13.7.2020 9:15:16)


IZVORNA PORUKA: mama Jo

Buni me to sto uglavnom svuda pise da se cvekla dobro skuva, kad se probode cackalicom da bude skroz mekana, jedino na coolinarici kazu da ne treba skroz da bude mekana 😑

I konzervans? Je l'' stavljate u zimnice? Neki kazu ne nikako, drugi da, on uopste nije stetan, stetnija je plesan koja se uhvati bez konzervansa 🙄


Ja nisam stavljala cveklu u zimnicu ali konzervans stavljam uvek i svuda. Bolje hemija nego budj :D




jess021 -> RE: Pričajmo o hrani... (13.7.2020 9:38:26)

Ja svu zimnicu cuvam tako sto dobro zatvorim tegle, pa ih okrenem naopačke da se napravi vakum i tako stoje dok ih ne koristim. Nema sanse da konzervans nije stetan, sve sto sprečava da se proizvod pokvari sprečava i razgradnju te hrane u organizmu, ja ga nikad ne stavljam. 





flamingos -> RE: Pričajmo o hrani... (13.7.2020 9:40:53)

U zimnicu i ja stavljam konzervans,pa mora tako.E sad,ima i nekog načina gde može da se izbegne.Džem,pekmez kada kuvam,sipam u tegle,okrenem ih da stoje na poklopcu destak minuta,pa ih vratim u prvobitan položaj-tu ne stavljam konzervans.❤





flamingos -> RE: Pričajmo o hrani... (13.7.2020 9:54:20)

Jess,turšiju je nemoguće ostaviti bez konzervansa,ili?Drugo je ovo u teglama.Kažem,ima načina da se ne stavlja konzervans,postoji i pasterizacija itd.Najbolje je bez hemije,ali gde se mora...





nata11 -> RE: Pričajmo o hrani... (13.7.2020 11:25:54)

Kako izdinstati pecurke sa povrcem da od toga napravim kompletan obrok? Sta dodati da jelo zasiti?





physio70 -> RE: Pričajmo o hrani... (13.7.2020 11:28:17)

Pirinac bi bio dobar prilog.




jess021 -> RE: Pričajmo o hrani... (13.7.2020 11:28:20)

Flamingos, zasto vracas tegle? Moje stoje tako sve vreme 





Ana RR -> RE: Pričajmo o hrani... (13.7.2020 11:28:40)

Nato, možeš sa testeninom, možeš pirinač, belo meso...




Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>