Vjerenicki prsten (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Venčanje, krštenje, godišnjice …Poruka


Anoniman -> Vjerenicki prsten (15.11.2009 18:34:45)

ja sam kao mladja uvijek zivjela u nekom svijetu filmova. Uvijek me je odusevljavalo kako na filmu momak zaprosi curu, i pokloni joj onaj vjerenicki prsten. E sad, kod nas su ti prsteni drugaciji- sto je veci, sjajniji, masivnij- to je bolje. I kada sam se ja vjerivala, mm je htjeo da mi kupi takav prsten. Medjutim, ne volim zuto zlato, najvise voli bizuteriju.
Odvedem ja njega u zlataru, i pokazem mu prsten koji zelim, od bijelog zlata, i zamalo nije pao u nesvjest! "Jesi ti luda??? Reci ce neko da mi je bilo zao da dam pare na prsten". Onda sam mu objasnila moj san, o predivnom prstenu sa jednim kamenom... Na kraju sam ga dobila, i ne skidam ga. Burma mi ne znaci ni upola kao taj prsten. I uvijek volim da vidim neciji vjerenicki, vise nego burmu- burme su pravljene na istu foru.
Kakav je vas prsten? Evo ga moj, koji obozavam[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Samo nije ovako graviran[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
"> [image]http://totalweddingplanning.files.wordpress.com/2009/02/engagement-ring.jpg[/image]
sanji -> RE: Vjerenicki prsten (15.11.2009 18:44:08)

Mnogo je lep! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ja nemam verenički prsten, mi se nikad nismo verili.
*Alexx* -> RE: Vjerenicki prsten (15.11.2009 18:50:34)

Moj verenicki prsten je kombinacija zutog i belog zlata (na slici je samo belo zlato, nisam uspela da nadjem sliku kombinacije):
[img]http://www4.slikomat.com/09/1115/y15-Captur.jpg[/img]
mihi -> RE: Vjerenicki prsten (15.11.2009 21:44:08)

Kombinacija žotog i belog zlata i jedan mali brilijant. Mnogo ga volim.
Anoniman -> RE: Vjerenicki prsten (16.11.2009 0:02:41)

IZVORNA PORUKA: sanji

Mnogo je lep! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ja nemam verenički prsten, mi se nikad nismo verili.


ni mi.
Nismo se verili i nemam prsten..tvoj je bas lep, Diabla
Anoniman -> RE: Vjerenicki prsten (16.11.2009 11:06:01)

Hvala. Jedino nisam imala prosidbu koju sam zamislila u glavi, znate ono- on klekne na koljena, pita me da li hocu da se udam za njega, i izvadi ovakav prsten.
Nego je bila klasika: mislim da je vrijeme da se vjencamo, dugo smo zajedno, ajde da birmo prsten. Meni se to nije svidjelo,[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Nego moj mm sve slusa roditelje, pa smo morali imati glupu klasicnu vjeridbu, pih!
Ali zato mi je vjencanje bilo kako sam htjela- najuza familija, bez muzike, dernjave[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
bebolino -> RE: Vjerenicki prsten (16.11.2009 11:31:04)

Kombinacija belog i žutog zlata sa 5 kamenčića. Mnogo je lep i mnogo ga volim, jedino mi se ni sviđa što mi ga je dao pred njegovom majkom, nije trebalo tako da bude, no mi se nešto zbunili a ona navalila da vidim pa da vidim ....e onda kad je izvadio da joj pokaže morao mi ga je i uručiti, bez-veze
viking -> RE: Vjerenicki prsten (16.11.2009 11:35:42)

Moj je iz porodične kolekcije, tačnije njegova prababa ga je kupila u Italiji pre ne znam koliko godina pa je sad završio kod mene hihihihi....
Od belog zlata je, ima jedan poveći brilijant i vrlo je lep i jednostavan, sličan kao onaj sa slike gore ali bez gravura. Na žalost, ne nosim ga, kao ni burmu.
Anoniman -> RE: Vjerenicki prsten (16.11.2009 11:38:37)

[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
IZVORNA PORUKA: viking

Moj je iz porodične kolekcije, tačnije njegova prababa ga je kupila u Italiji pre ne znam koliko godina pa je sad završio kod mene hihihihi....
Od belog zlata je, ima jedan poveći brilijant i vrlo je lep i jednostavan, sličan kao onaj sa slike gore ali bez gravura. Na žalost, ne nosim ga, kao ni burmu.
dunja RR -> RE: Vjerenicki prsten (16.11.2009 11:41:24)

IZVORNA PORUKA: OTI

IZVORNA PORUKA: sanji

Mnogo je lep! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]  [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] Ja nemam verenički prsten, mi se nikad nismo verili.


ni mi.
Nismo se verili i nemam prsten..tvoj je bas lep, Diablani mi.......
...a i burmu retko nosim.........
Ana RR -> RE: Vjerenicki prsten (16.11.2009 11:45:10)

Mi smo jednom prilikom gledali nešto u zlatari i tada sam videla prsten koji mi se mnoooogoooo dopao!
Belo zlato, tanak, sa kockicom na vrhu u kojo su sitni brilijanti. Odmah sam se zaljubila u njega,ali je bio preskup!

Posle par meseci, bili smo u našem omiljenom kafeu, u nekom separeu u ćošku, skroz sakriveni. Tog dana mi se porodila snaja, ja pod utiscima jer sam ceo dan provela sa bebom, presrećna [sm=smiley1.gif]

Pijuckamo vino, pričamo o bebama, smeškamo se.. i u jednom momentu - Moj dragi vadi crvenu kutijicu, spušta se na koleno.. meni knedla stala u grlu [sm=smiley36.gif]

Kad je otvorio kutijicu i kada sam videla ONAJ prsten, bila sam u šoku!!!!

Neću napisati šta mi je tada rekao, ali bitno je da sam ja rekla DA [sm=smiley1.gif]
dunja RR -> RE: Vjerenicki prsten (16.11.2009 11:56:00)

Anci, mnogo slatko[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
dzepna venerica -> RE: Vjerenicki prsten (16.11.2009 13:03:51)

mene je moja ljubav zaprosio u sred pustinje Sahare, u Egiptu sad letos [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley27.gif[/image]
Anck Su Nmaun -> RE: Vjerenicki prsten (16.11.2009 13:14:10)

Mi nismo pravili zvanicno veridbu jer  ni ja a ni on  nismo zaludjenici obicajima...
Vec smo ziveli zajedno... naravno da me je i zvanicno na kolenima zaprosio ali bez prstena .... jer sam odmah rekla molim bez veridbe i cirkusa!
dzepna venerica -> RE: Vjerenicki prsten (16.11.2009 14:30:32)

nismo ni mi pravili veridbu , to je iskljucivo nasa stvar i smatram da su ti obicaji zaista glupi, jer ne udajem se ja zbog drugih ljudi, vec zbog nas dvoje, tako da mislim da je najlepse da se veridba ili kako god da se taj cin ljubavi zove ,proslavi u dvoje [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image] a lepo je kad osetis da se cimao zbog tebe i da je danima mozda i meseci razmiljao kako to da te pita i kako je u tom trenutku zaista smesan i podseti te na pocetak veze :))))))))))))))))
marince1 -> RE: Vjerenicki prsten (16.11.2009 19:16:07)

Ja imam verenicki prsten od belog zlata,prelep.
Naravno,kad sam ga ja birala [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Nisam ga nosila zadnjih par meseci,jer su mi prsti otekli od trudnoce,ali sad ga ne skidam [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]
majared -> RE: Vjerenicki prsten (12.11.2010 16:17:50)

Hm, neznam da li ja spadam u vaše društvo. Prsten još nisam dobila a ostavila svoj kod dragog na stolu i rekla mu kad se bude smilovao da me ženi može da ga iskoristi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley2.gif[/image]. Eno ga na istom mestu,  podsetim ga s vremena na vreme a on se samo smeška.
Dada81 -> RE: Vjerenicki prsten (12.11.2010 16:30:10)

Ja sam takođe birala prsten,svideo mi se neki pola belo,pola žuto..
I znala sam ja kada će on to da uradi,ali naravno ne na koji način.Dok sam pila vino(fazon šampanjca),vidim ja on nekako gleda u mene širom otvorenih očiju,gotovo pa sa strahom..A,meni u glavi-evo ga 'usprpio'se,prepao se,ništa od toga..ali nema veze,prija meni atmosfera i vince..
Uz sledeći gutljaj,čujem ja zvonak zvuk čaše,a ne nazdravljamo?!Popijem još malo i na usnama osetim nešto teško.Prsten je bio u vinu.Zato se jadničak prepao,da ne progutam ja to[sm=smiley36.gif]Mada,veliki je,to jedino da smo išli na ručak[sm=smiley36.gif]Okrenuh to na šalu,ali stvarno,bilo je to davno i neopisivo romantično i drago mi što to doživeh na takav način.
sneza24 -> RE: Vjerenicki prsten (12.11.2010 18:52:10)

Kako je meni ova tema promakla?
Ja sam bila u fazonu da mm sam izabere jer mi nije bilo zanimljivo da zajedno biramo.
Međutim jednom smo prolazili pored zlatare i on me ubedio da zajedno izaberemo.
Mm je hteo da mi kupi neki ogroman nije birao nego mi pokazao na tu stranu kao : Izaberi koji hoćeš.Ja sam rekla da nema šanse takav da uzmem.Meni zapao za oko kao ovaj u prvom postu samo što nema to gravirano.Koštao je nešto malo manje od 5 000 din.
Kad smo izašli iz zlatare kaže mm : Jesi mogla neki jeftiniji da uzmeš?Svi će reći da sam štedeo kad sam kupovao prsten.
Ja sam njemu lepo objasnila da me ne zanima ko će šta reći meni je samo bitno da mi se svidja prsten.
Anoniman -> RE: Vjerenicki prsten (13.11.2010 10:31:09)

heheh...od vasih prica, moja lici mozda najvise na aninu. bili smo par meseci zajedno i par dana pre mog rodjendana (koji je na grcki bozic) zovem ja mm i on mi nesto zbrza i spusti slusalicu. posle zove - da se dogovorimo gde cemo da idemo na veceru. ja mu kazem da on odabere. dosao to vece kod mene (jer sam zivela u centru), poneo odelo - dve kosulje jer nije znao koju da obuce, obrijao se, osisao....izlazimo u restoran i ja onako bistra kazem - a, ovde si rezervisao, pa nije mi se nesto svidelo prosli put [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
kad me je nalio vinom, poceo je pricu i izvukao predivan prsten, skroz u mom fazonu, od belog zlata, sa malim brilijantom, lici malo na onaj iz prvog posta, ali nema tih gravura i kamencic se drzi kao sa tri strane...mnogo ga volim...i prsten i muza, hahaha...
Iwana87 -> RE: Vjerenicki prsten (13.11.2010 10:52:17)

Uh,ja sam znala sta ce da se desi,citam ga kao knjigu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]na godisnjicu bio kod mene,taj dan smo zapucali u vrnjacku banju,proveli smo se fenomenalno,uvece se vratili kuci,vodili ljubav,i prvi put pravili bebu,onda je seo pored mene,u sobi mrak,uhvatio me za ruku i stavio mi prsten,bez reci smo se zagrlili,ostali tako neko vreme,a onda se cele noci grlili.ljubili ,smeskali,ih kao golupcici[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Snelle -> RE: Vjerenicki prsten (13.11.2010 10:58:05)

Uh Ivana, kako si opisala sve me žmarci prođoše [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ja sam OVAKAV dobila i mnogo ga volEm. Naravno, nije sa dijamantom, nego sa cirkonima, ja sam skromna [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Iwana87 -> RE: Vjerenicki prsten (13.11.2010 11:05:28)

eee kad se setim svega......
pepino -> RE: Vjerenicki prsten (14.11.2010 23:20:37)

Ja imam vjerenicki,ali ga u poslednje vrijeme ne nosim,bas odavno nisam stavila ni njega ni burmu,ne nosim zlato,rijetko,najvise volim bizuteriju!
Mi nismo imali nikakvu posebnu pricu oko vjerenickog,zakazali svadbu,rekli svojima i kada su moji napravili veceru da dodju prijatelji da se upoznaju i da se dogovorimo oko detalja za svadbu,tada ga je stavio i na  moj prst!
Zajedno smo ga birali i slicno kao i Sneza odabrala sam jako skroman prsten,od zutog zlata je,sa malo bijelog,ja imam jako tanke prste,sve mi je veliko,on je tanak,malen,sa kamencicem,meni presladak i jedini koji smo nasli u nasem gradu da lici na vjerenicki...
Takodje je mojoj sveki poslije bilo malo neugodno,kao sta ce reci ljudi,rece da smo stipse itd... kako smo ti kupili tako tanak prsten,ja sam joj rekla da nas bas briga za ljude,meni se svidja samo ovaj i tacka,ona se poslije slozila,kao ako se meni svidja to je najbitnije..
Nensi* -> RE: Vjerenicki prsten (14.11.2010 23:31:54)

Ja sam bas htela da stavim sliku mog,ali ne radi slikomat [sm=smiley13.gif] Sutra cu ako proradi...
Stranica: [1] 2 3 4   Sledeća stranica >   >>