mama Jo -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 (14.12.2017 11:00:17)
|
Ja verujem Rosi da si se iznervirala jako, ali sto kazu najvaznije da ste otkrili i krenuli sa terapijom, proci ce... stvarno zelim sto pre ds budete skroz fit!! Super za Maru, cekamo je da se javi i da nam kaze da su dobro i da je sve proslo u najboljem redu 😊 Masnice, bas sam pre neki dan htela da pitam da li se neko cuje sa tobom i kako si, tj.kako ste i kako izgleda sa trecom bebom... divno sto je sve super, samo uzivajte i polako sve... jel se neko cuje sa Malom Elenom, kako su ona i njene princezice? Mozda nisam ispratila akk se javila 😊 Mame, ja sam nocas imala jako cudne osecaje u stomaku, to je trajalo od ponoci do nekih 4h... recimo, stvrdnjavanje jako stomaka... da li su to te lazne kontrakcije? Ja ih u prvoj nisam imala, cak ni pred porodjaj jer su mi izazvane indukcijom na kojoj sam bila jako dugo i izmucena se ni secam kako zapravo izgledaju... i sad imam, kao i prvi put, pitanje u glavi kako izgledaju kontrakcije? 😊 Bas sam se bila istripovala najstrasnije, bas sam bila nemirna... Znaci jako mi se stvrdne stomak, kad malo ustanem i promenim polozaj omeksa skroz, nije bilo bolova, tek tek nesto, i beba se pomerala redovno.... ja sam 38.nedelja... Jel mislkte da treba odmah da odem kod dr? Sad se sve smirilo, jedva sam zaspala...
|
|
|
|