smeško -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 (29.12.2017 16:08:21)
|
Joj, Von, crkla mi tastatura, pa pola ne otkucam.[sm=zmeden.gif] Analize pokazuju da sam nekada prelezala varicele. Interpretacija mog ginekologa je sledeca: prakticno ne mogu da se zarazim ponovo, ali teoretski mogu. Tako da moram da nosim masku, da zamolim nekog da se malo vise od mene angazuje oko njega, da cesto provetravam prostorije, prskam asepsolom. Pa , polako. Tako dvadesetak dana, pa posle Maki.[sm=zmeden.gif] Dabl mi je dobar. Dala sam u utorak krv za NIPT test, sada od praznika zavisi kada stizu rezultati. I tako. Posvadjala sam se sa suprugom pre par dana i izmerila jako visok pritisak, pa sam se smirila u roku od par minuta. Uplasila sam se za bebu i sada sam resila da vise ne panicim, nego da sve filozofski prihvatam. Do svadje me je i doveo stres, non-stop brinem o necemu. Te boginje su mi visile iznad glave i na kraju ih dobismo. Ali, pola Nikijeve skole ih ima, ne mogu da mu zabranim da ide u skolu, mada bi on to voleo.[sm=smiley36.gif] Secer mi je bio dodatni pritisak, jer sam stalno morala da razmisljam sta jedem. Juce sam pojela patce pice, nisam bila kod kuce za dorucak. Dosla kuci i posle dva sata secer je bio 4.3. Necu vise ni.od toga da pravim buku, kako svima tako i meni. Nije ni toliko strasno. I tako. Resila sam da se malo.opustim i ne prizivam vise negativne stvari.
|
|
|
|