Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 12/17 (4.12.2017 21:56:26)
|
Dobro vece mame. Ja sutra na kordo. Javljam vam se kad se vratim. Nos mi je skroz zapusen, grlo me i dalje boli. Imala sam danas jos dva casa i moram biti budna jos neko vreme, sef treba jos da me zove. Sto se tice testova, bas veceras sam pricala sa svojom drugaricom koja je fizicar i prosto mi je neverovatno da neko ko je studirao bilo kakvu prirodnu nauku "veruje u teorije zavere" i sl. Npr njena sestra nije vakcinisala cerku i ona se i isto premislja za vakcine. Danas mi je otprilike rekla sto sam uopste radila AC, u fazonu "Rekla sam ti da nije pouzdano". E onda sam osula paljbu na nju, kako dabl nista ne govori, kako UZ nije pouzdan jer zavisi ko ga gleda i da je AC najtacnija najmanje invazivna metoda koja postoji, a to sto se desi greska nije cak ni ljudski faktor u pitanju u smislu da je dr pogresio prilikom uzimanja uzorka, vec prosto nasla se celija iz placente u uzorku i desava (pri tom mi i dalje ne znamo da li je greska). Bas sam je napicili i rekla sam joj "jebote ti si fizicar aj razmisljaj"[sm=smiley36.gif] Meni nijednog trenutka ali pazite nijednog nije proslo kroz glavu da nisam trebala da radim AC. Meni je i dalje drago da sam radila, sta ako ispadne da nije greska? Bolje neka se ja sad malo sekiram i ako treba stisnem i petlju za negativan ishod nego posle da stiskam petlju i hrabrost za ceo zivot. Ja to tako gledam. Naravno sto ljudi sto cudi. Rosita bas mi je zao sto Damjana opet boli uvo. Izgleda mu stvarno nisu utrefili ab. Duci isto curi nos, zato sto juce nije znala sta je dosta napolju, skroz joj bile mokre noge. Al dobro sta sad, sta je tu je. Idem da se istusiram VRELOM vodom da dodjem k sebi Ljubim vas
|
|
|
|