Mariya -> RE: Razgovori mama 12/17 [chat] (27.12.2017 13:06:39)
|
Dan mame! Nema vas danas. A i ja vam se u poslednje vreme javim jednom nedeljno! Da se pohvalim ili da kukam? H je počela da se žali da boli kad piški, piška na 5-10 minuta. Nazvala sam dr, ispisala nam uput, pa sutra nekako da je privolim da piški u čašu. L i L su završili sa inhalacijama ali i dalje sline (L već 15 dana, Lu više ni ne brojim) H je bila dobra 2 dana, juče opet počeo da joj curi nos. Ma samo da se rokneš. Sutra imamo doček Deda Mraza kod muža u školi. Posle H kod dr. I da se pohvalim, L zna da se iz četvoronožnog položaja podigne, ustane bez pridržavanja, a juče je uspeo da se popne na ugaonu! Bebica od 10 meseci hoda, penje se, neverovatan je! Jedino što sve manje puzi, samo gleda da šeta. Ali više koristi ruku za igranje, držanje predmeta. 18.1.imamo kontrolu, jako je čekam, da vidim šta će dr da kaže. Hej,wiw, kako ste? Jess, kako ste vi? Milena, kako stojite sa odvikavanjem [sm=smiley36.gif] Za suzi i ostale mame koje ne spavaju, predlažem vam da ne spavate sa decom. Deca u jednu sobu a vi u drugu. Ja sam evo odvikla L od noćnog sisanja i buđenja. Evo spavao je od 23 do 10.30 bez buđenja.
|
|
|
|