marketing RR -> RE: Osvoji WOW igračke! (6.1.2018 2:51:35)
|
Čekamo podatke [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: marketing RR 4. Wow igračku kočija Pippa's Princess Carriage osvojila je veselica RR [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: marketing RR 20. Deda Mraz nam stize Praznici su nam sve blize Za moju malu beku Zelim igracke u paketu Da se igra po ceo dan To je moj plan Da WOW igracke nju iznenade Postarace se deda bele brade Igrace se beba,bice srecni svi Najbolje igracke su tu,WOW deda kad dolazi <3 IZVORNA PORUKA: marketing RR 5. Wow igračku za kupanje Sammy Scrambler osvojila je World [sm=bravo.gif] IZVORNA PORUKA: marketing RR 26. Sinoć odoh da spavam k’o i svako dete U normalno vreme, snovi samo lete Nisam više dete, eto mene sada U kočiji nekoj malo izvan grada Kakve su to stvari, gde ja letim, plovim? U snovima mogu i mesec da lovim Princeza je Pipa, drugarica moja U kočiji sa mnom, a nije sasvim svoja. Letimo mi tako, preko brda, polja Kad odjednom eno kočija jos bolja Priđem malo bliže, pa pogledam dole To se Semi kupa, a noge ga bole Nema veze ništa, nek se samo paze Kad Majk još napravi te betonske staze Da se Pipa kočijom lakše, brže vozi A Semi kad krene da malo bolje gazi. I tamah kad htedoh da još malo letim Probudih se tada, probah da se set_im Šta je bilo sinoć u tom svetu snova Ma koga je briga , idem isponova!
|
|
|
|