Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 01/18 (13.1.2018 19:58:58)
|
Jao maslacak, gde se seti damba [sm=smiley36.gif]. Hvala, pojma nemam da l mi treba utrogestan, ona prof. dr mi prosli put davala do 38. nedelje, cisto mi pade na pamet, a verujem u ovo sto pises. Bas sam danas razmisljala o svom pisanju. Verujem da stvaram utisak zabrinutije nego sto jesam. Ne sad samo za ledja, nego ja nekad pitam da proverim, sta cu kad sam od onih sto dva put mere, jednom seku [sm=smiley1.gif] Maraj, meni prosli put nije smetao ferum lek, onaj sto se zvace. Sad ne pijem nista jos uvek. Detetu izrendam cveklu, pola limuna i kasiku meda, da odstoji pa procedim. Rekla sam mu da je to moj sirup od kupine (moram nekad [sm=smiley36.gif]). On lepo to pije. Ja povremeno jedem rendanu cveklu i jabukum, kad mm izrenda. Mrzi me [sm=smiley13.gif]. Ovi moji otisli da gledaju Ferdinanda. Moram uskoro po njih jer sam im uzela kola. Ja sam spremila toplu cokoladu i napunila kadu [sm=smiley4.gif]. Moram neki kolac napraviti da pripomognem svekrvi za slavu, pa malo gledam sta bih. Jedno tri bih vrste ako budem mogla, jer radim pa popodne. Puno vas pozdravljam.
|
|
|
|