Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (19.2.2018 22:41:09)
|
IZVORNA PORUKA: Rosita O, maraj. Sad je najbolje da se stvarno malo opustiš ako možeš, pa da odlučiš. Od ljiše se zaista može učiti ova veština. Sećam se da ona žena primi neke dvosmislene vesti, isprazni se i popodne ode da pogleda film, za svaku pohvalu. Kad ovako sve saberem, možda posle dabla čovek treba da preseče- neću dalje ili idem na amnio/ dnk test. Da uštedi živce. Treba do prvog izdržati, baš, nije mi bilo teško da idem na posao, al sad me bole ledja nesto po dnu, bezveze. Dolazim ja sa posla da pokupim dete iz vrtica i on se ljuti sto ne odem po trotinet pa da se malo vozi, morala sam predveče da ga vodim napolje. Navikao se na jurcanje sa mnom, biće mu baš neobično kad dođe beba. Ljišo, mislim da bi mi kao mlađoj bilo fizički lakše, da, ali psihički, ne znam. Sve to stoji, ali stariji su o mudriji, iskusniji... Slazem se da covek treba da presece i da se odluci za definitivno unapred. o mojim vestinama necu da pocinjem, moje vestina mm jako nerviraju [sm=smiley36.gif] ali meni pomazu da guram dalje pribrana. I ja se pitam kako cemo D i ja kad beba dodje. Ali vec smo mm i ja razgovarali. On ce je voditi svuda dok sam ja "u krevetu" a kaze cim ustanem da se vracamo na staro. Znaci nema babina i ostalih stvari za derana, ide u svet cim mama stane na noge (a nadam se da ce biti vrlo brzo i da cu ovaj put da prodjem bez epiziotomije) Rosita i psihicki bi ti bilo lakse sto posto. Mudrost donosi zabrinutost, a takodje i iskustvo jer se pretezno ljudi oslanjaju na svoja losa iskustva a ne na dobra
|
|
|
|