Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (7.2.2018 9:11:10)
|
Jutro i od mene. Ja evo jedem plazmu i pijem kafu. Milicice, kakav je to brisko? Nemoj da se naprezes. Ljiso, je l su Duci treninzi pre podne? Moze li da se bira vreme? Ljudima koji rade klasicno radno vreme ne odgovaraju ti termini. Ja cu da proceprkam jos nesto po netu. Sutra bismo trebali da idemo da vidimo neki dvosed i porucimo. Mm ce da pravi neke police. Mozda i TV kupimo, ovaj je star i staromodan. Mislim da necu kupiti nikakav sto za presvlacenje niti komodu. Za pocetak, koristicu neki sto koji imamo u sobi i koji je za D, tu mu stoji neki pribor za rad mada on tu nikad ne sedi jer sam ne pise i ne crta, bas retko, to radimo u trpezariji zajedno, kad radimo. Prosli put sam taj sto koristila kratko i posle sve na krevetu. Da ne bacam dzabe pare, a prostora nemam. Pre neki dan sam se naljutila na mm. On stvarno nema vremena, radi, ali ja necu da on bilo sta preduzme tek kad budem uveliko u devetom. Tako da ce, nadam se, od sledece nedelje nesto raditi u stanu, i tako nema puno prostora za kreaciju... Eh, von. Pa uzmi onaj islandski lisaj sto si onda pila. Zalfija za grlo, pantenol. Nema puno opcija...
|
|
|
|