RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

veselicaa -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (9.3.2018 21:40:21)

Anck pa ti si bas fina[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Sarav :*

Sarav -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (9.3.2018 21:40:21)

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: veselica RR

Sarav cestitam obe knjige su predobre,uzivaces i ti i smizle [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Anck rekoh ti ja,mama jo te pobedila [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Cestitam dobitnicima,kao sto sam vec rekla videlo se ko najvise kucka [sm=smiley1.gif]

Bravo cestitam svima!!!
Veselice smorilo me da budem uvek prva [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Pa si rešila da budeš četvrta[sm=smiley36.gif]mislim tamo gde treba[sm=smiley36.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (9.3.2018 21:41:34)

Naravno sve s razlogom [sm=zz_skip.gif]

Sarav -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (9.3.2018 21:43:13)

Da vidimo tu listu pa Anck otvara šampanjac[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (9.3.2018 21:47:02)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: mama Jo

Mi nasle da se takmicimo sa RR licima, a osuli paljbu po NN licima... jaoj, jaoj, kako je to sve smisljeno 😂

Jeste, evo RR lica sve nagrade pokupile[sm=jezicek.gif]

A salila sam se ☹
Nemojte mi uzeti za zlo, bas glupa sala...
Ja vas mnogo volim, posebno tebe i Veselicu 😍😍😍

IvanaSK RR -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (9.3.2018 21:51:43)

Mi nasle da se takmicimo sa RR licima, a osuli paljbu po NN licima... jaoj, jaoj, kako je to sve smisljeno 😂

A salila sam se ☹

Nista ti vise ne verujem [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (9.3.2018 21:52:46)

Cestitke devojke [sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (9.3.2018 21:54:24)

A salila sam se ☹

[sm=smiley13.gif] sto bi moja Jana rekla kad nesto zgresi: ,, to se mi samo tako igramo" 😊

Sanjica26 RR -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (9.3.2018 21:56:21)

Nemojte tako da se salite[sm=jezicek.gif]

Cestitam devojke!

mama Jo -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (9.3.2018 22:05:10)

Joj, ja se stvarno izvinjavam svim RR licima, uopste nisam mislila to sto sam napisala, bila je sala, nadovezala sam se na lrethodne postove... sigurno da sam preterala. Ako moze dozvola da se izbrise taj post, i oprostite mi jos jednom.

veselicaa -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (9.3.2018 22:05:39)

A salila sam se ☹

Ivana je danas neraspolozena,naravno da te i mi volimo [sm=smiley1.gif]

Dora89 -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (9.3.2018 22:20:22)

Od srca cestitam i ostalim devojkama, super nam je bilo, zar ne? 😊

RR lica, i ja da se izvinim zbog svojih šala, ako su bile uvredljive. Ipak vi mene volite, kad sam ovoliko nagrada dobila! [sm=smiley36.gif] ❤️za vas.
Čestitam svim nagrađenim članicama, i bravo za sve koje su se trudile da daju doprinos Forumu! Taj trud, iako se sad nije isplatio u smislu nagrade, isplatiće se u nekoj sledećoj turi, pošto se ovde nagrade uglavnom ne ponavljaju istim ljudima tokom određenog vremenskog perioda.
A bila sam ubeđena da je Anck pre MameJo! [sm=smiley36.gif]
I da se vratim na citirani post, mnogo mi je drago zbog nagrade, to sam baš želela, ali mi je takođe drago što sam stvarno uživala u pisanju na Forumu i što sam na mnogim temama podelila svoje iskustvo i savete.

mama Jo -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (9.3.2018 22:46:50)

IZVORNA PORUKA: veselica RR

A salila sam se ☹

Ivana je danas neraspolozena,naravno da te i mi volimo [sm=smiley1.gif]

Vesi [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
Drago mi je da je tako, i da znate da nisam mislila nista lose 😊

veselicaa -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (9.3.2018 23:29:06)

Mama jo :* :*

Mala Elena -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (10.3.2018 8:35:07)

Naravno da smo se salile [sm=smiley1.gif]
Cestitam svima! I da lepo cituckamo...

mama Jo -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (10.3.2018 9:04:37)

Jedva ih cekamo svi 😊

Dragce86 -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (10.3.2018 18:39:25)

Bravoo, devojke, uzivajte u citanju, zasluzeno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Dora89 -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (24.3.2018 9:40:31)

Hvala puno, Dragče! 😘

mama Jo -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (24.3.2018 15:07:32)

Jedva ih cekamo 😊

mama Jo -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (27.3.2018 14:11:50)

A kada mozemo da ih ocekujemo?

Anck Su Nmaun -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (27.3.2018 14:12:45)

Otkazani pokloni [sm=jezicek.gif]

mama Jo -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (27.3.2018 14:14:58)

😊 ja sam bas nestrpljiva za ove knjige 😊

marketing RR -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (27.3.2018 14:21:36)

Očekujte uskoro [sm=smiley1.gif]

mama Jo -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (27.3.2018 14:22:57)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Očekujte uskoro [sm=smiley1.gif]

☺ hvaaaala 😉

veselicaa -> RE: PAPIRNA KRILA vam daruju 5 sjajnih kompleta knjiga (27.3.2018 14:30:20)

Stavite slike kada stignu knjige[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>