Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (7.3.2018 20:34:55)
|
Jao žene. Moj je dobar, neću da se žalim, ali činjenica je da kad pokažeš da možeš onda to ide. Žali se samo da trošim. A nisam tip trošadžije, ali što se mora, mora.Ja sam išla sama malopre u kupovinu u dm, onaj kod arene jer ima dosta parking mesta. Beba se raskokodakala kad sam sama po radnji, kontraš mali. Posle neka kiša, ljudi nervozni, prave se ludi i ne daju da se prestrojiš, a ja ko mazga tvrdoglava, mislim se e pa udri od pozadi, bićeš ti kriv[sm=smiley36.gif]. Kupila mahom babylove kozmetiku, ono najosnovnije, tako sam i za D. Ostala mi apoteka, neka garderobica za izlazak, posteljina... To mislim do kraja nedelje i onda da perem i pakujem. Za D sam naručila rođendansku tortu, nindza rafaelo. Danas nemam T pa funkcionišem. D do 37.8 al je još slab na momente, evo dajem mu teleću čorbicu i pustila sam crtani. Ne pamtim kad sam to kombinovala, ali ajde, da pejede nešto. Madre, dobro za plodovu vodu! Von, kakav sad bris, ja ko tm[sm=jezicek.gif] Ja u petak prvi ctg[sm=bravo.gif]
|
|
|
|