RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

bojana92 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 9:39:57)

Maraj cestitke,sad uzivaj do kraja trudnoce 😊 Ja sutra radim kordocentezu,jako se bojim [sm=smiley13.gif] Radila sam ekspertni uz proslog cetvrtka sve je bilo dobro,jos kordo da uradim i da uzivam do kraja ako Bog da.Sta radite? Ja cekam red kod endokrinologa.

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 9:53:52)

Hvala bojana.
Cesto razmisljam o tebi. Nema te da se javis. Verujem da se plasis. I ja sam bila oduzeta od straha, samo da sve bude ok.
Reci ce ti ljisa najbolje, celu proceduru kordo.
Ja navijam i drzim fige da sve bude ok pa da i ti sa nama uzivas ostatak trudnoce. Ovaj stres ovoliki nam bas i nije trebao...

Sanjica26 RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 10:00:22)

Jao Maraj curica[sm=bravo.gif] I konacno da uzivas u trudnoci.

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 10:00:30)

Ljisha.ti si legenda!!
Spremila sam devojke da idemo u nabavku,pa kod moje babe..tamo cemo i rucak spremati..sama je..pa malo da joj pravimo drustvo..
Morala sam jutros malo i za posao da odradim..prikacila se na moj komp i ostavila im instrukcije sta i kako...
Bojana.verujem da ce i kod tebe biti sve ok kao i kod Ljishe!

bojana92 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 10:09:37)

Hvala puno drage moje [sm=smiley31.gif] Ne stizem da vam pisem,al svaki dan bacim pogled na forum da vidim sta ima novo.Nadam se da ce svi biti dobro,cak je i geneticarka dala malo nade posle dobrog uz,rekla da su velike sanse da je beba zdrava,i da se cesto na uz vidi ako nesto nije dobro.Ne palim puno laptop,da ne citam puno po netu.Rekla sam cim zavrsim kordo i rezultati budu dobri,odmah ce naci nesto drugo da ne valja 😁 Tj vec su nasli,pa odmah salju dalje,tj za stitnu zlezdu.Moja dr se sad setila u 6-tom mesecu da me salje kod dr po terapiju.

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 10:34:08)

Ja oprala jedan prozor ispeglala zavesu i okacila i CRKLA sam [sm=smiley36.gif]

Von sto sam legenda?

Supa se krcka a ja nijednu jos sobu nisam sredila. Mila majko nikad necu zavrsiti[sm=zz_eek.png]

Bojana odgovorila sam ti na pp.

Grlim vas i nastavljam sa radom

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 10:41:39)

Aajoj ljiso pa sto zavese peglas? Jesi morala? Jesu li se izguzvale?
Ma ja samo gledam koje ne moraju da se peglaju. Kada ih perem, lepo ih slozim pa na pranje u masinu na neki oset_ljiv program. I ne izguzvaju se. Kud jos i zavese da peglam [sm=zz_confused.png]

Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 11:17:59)

Maraj, bravoooo! I stvarno divno što je devojčica! Evo ja sam od isključivog stava o polu dogurala do neutralnog[sm=smiley36.gif]. Mnogo divnih devojčica srećem. Samo da su zdravi.
Ja u meku. Pojela sladoled. Idem da ponovim ctg. Nešto je iskidan, beba je skakala kao luda, aparat isto zezao. Nadam se da će sad biti bolji.
Brisevi i HbsAg sve u redu.
Ks malo bledunjava, ali s obzirom na starost trudnoće... Sve ukazuje da Rositq treba da jede MESO a ne SLATKIŠE, iako upravo završava sladoled.
Bojana, srećnooo!
Juče gosti, danas opet, ručak pojma nemam šta. Meso[sm=smiley36.gif]?

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 11:40:01)

Rosi meni su kad god sam radila ctg govorili da jedem cokoladicu da "razbudim" bebu.
A mi smo porodicno mesari [sm=smiley1.gif] najbrze ti je neki batak ili belo da isprzis ili ja volim i vrat npr da ispecem u rerni to ti bude za sat i po gotovo

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 11:43:27)

Meni jos nijedan ctg nisu radili...Hm...Nem pojma kad to krece.

Ja pravim pauzu. Pijem kaficu ehhehe

Maraj izguzvale su se iako su bile na programu od samo 30 minuta. Nove su pa su valjda jos krute. Ja htela sam da ih properem.

Moja mama kaci mokre zavese pa se one isprave. Ja ne. Ja ih osusim ispeglam pa stavim. Soba izgleda super. Sad je druga na redu hihih...

A kuhinju i predsoblje cu ocito danas samo usisati. Necu se puno bakcati oko toga. Njih cu sutra

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 12:00:04)

Ja ih ne peglam jer jednom kad ih ispeglas svaki put moras. Ja ih perem na 30 stepeni a centrifugu smanjim na 400 obrtaja. Mokre ih kacim tj mm i one se tako osuse i izvuku pa ne treba da se peglaju. Al da ne iddm opet u off odoh i ja sebi da pristavim kaficu [sm=kava.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 12:03:45)

Ljisha.legenda si sto mu peres noge[sm=jezicek.gif]
Ja imam kineske zavese...mnogo dobre..perem na 40..centrifuga 1200 i direkt na garnislu[sm=smiley36.gif]..a 300din m2 sam platila!

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 12:06:04)

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ljisha.legenda si sto mu peres noge[sm=jezicek.gif]
Ja imam kineske zavese...mnogo dobre..perem na 40..centrifuga 1200 i direkt na garnislu[sm=smiley36.gif]..a 300din m2 sam platila!

[sm=smiley36.gif]pa htedoh da predstavim kolika je ljubav sestre prema bratu hahaha...

Ja ove platih ko svetog Petra kajganu al dobre su. Svidjaju mi se.

Jaoo sve mi se svidja sad. Jos samo taj radni sto naredne nedelje da dodje.

Evo poslednji gutljaj kaficue. Idem da nastavim [sm=bravo.gif]

madre -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 12:06:12)

Maraj, divneeee vesti[sm=bravo.gif]Ljiso, ctg se radi ulaskom u 9i mesec. Sto se zavesa tice, radim isto kao Maraj. Inace, rosi i ja jakoooo slabo jedem meso, a slatkise tamanim. Ti si sledeca[sm=bravo.gif] vidim, nema treme, sto je odlicno[sm=bravo.gif]

vonavoj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 13:02:27)

Meni je dr zakazao ctg za 30.4..a 3.5.ulazim u 9ti mesec..kaze nema vise savetovaliste..mislim preglede do kraja. Sad 26.3 uz i to je to do kraja .dao mi je uputr za analize..jos doznake i uput za bolnicu kad dodjem 30.4

Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 13:10:45)

E, madre, znači puno zauzetost. Mene je dosta okupirao D rodjendan. Sutra mislim na neki mini seminar[sm=smiley36.gif]. Samo da je dešavanje neko. Prvo moram ujutru D u lab. Samo da mu padnu ti trombociti[sm=smiley13.gif].
Ctg sad dobar. Al ostarih od jutros po dz. Sledeći za 4 dana.
Lošije spavam, imam snove o porođaju ali se ništa ne sećam. Sećam se jednog. Kao sve ok, ja sama u sobi, šetam i napinjem se. Al dolazi Ana RR i nešto me nervira[sm=jezicek.gif]. Utisak je bio da je ona poluodraz nekih mojih briga, a polu traženja mita. Budibogsnama, al ko zna.

bojana92 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 13:15:43)

Ja zavese ne peglam,operem ih i odmah ih zakacim.😁 Moji decaci su kod mog tate,tako da sada malo odmaram dok nisu tu 😊

Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 13:42:24)

Pa ja se nadam sledece nedelje kad odnesem sve nalaze, ovo za zuticu i kks i urin da ce da me prikace na ctg.Jos nijedan mi nisu radili.

Dve sobe sredjene. Jako mi je lepo sad. A svuda je uredno juhuuuu...Sutra cu onako cakum pakum da sredim kuhinju i predsoblje i kupatilo i to je to. Posle samo briskam do porodjaja.Mislim odrzavam.Mada kuhinja....sporet sam ribala tj rernu ali nisam zamrzivac kravila davno. Mogla bih i to.Ma samo da sve sredim pre bebice. I da nakuvam par jela i stavim u zamrzivac, kupim zu zu i umsim medenjake i zamrznem, pa d apecem prve nedelje da se ne drndam previse s kuvanjem. A i uzdam se u mm[sm=smiley36.gif] samo da on negde ne ode hihhi... Al dobro imam i dostavu hrane.

Ja volim sve da isplaniram. Plan A plan B hihihi... I ostaje da se nadam da mi ne treba plan C al imam i njega[sm=smiley36.gif] (sveki i moja mama hahaha)

Zavese su sjajne, sve ne mogu da prestanem da ih gledam[sm=smiley36.gif] pisacu u temi. Okacicu slike

Idem da iskuliram jos malo pa po D. Taman da vidim sta ste piskarale

Maslacak15 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 14:19:26)

Juhuu, sigurno Vam nedostajem Pa reko da se javim[sm=smiley36.gif]. Mi Smo dobro, ja Sam se jutros rastala od katetera, Pa Imam zabavu da trckam do wca sama. A je danas mirnija, oce da odspava nesto i sama a ne prilepljena uz mamu. Iako i dalje izigrava cicka dok je budna. Ali to joj ide iz Opis posla novorodjenceta.
Rosita i ljiso, na vas dve bi mogle da otvorimo sportsku prognozu koja ce prva[sm=smiley36.gif]. Marej cestitam, Bas Mi je Drago da je sve super ( iako Sam znala Ali eto sad i ti znas). Lepo je i da ce L dobiti seku. Puno vas pozdravljam sve !!!

milicicak -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 16:02:53)

Mi stigli od dr. Beban je super, miom raste, vide se kontrakcije ali ne zna zasto me boli ta jedna tacka. Nije nista alarmantno ali mirovanje i kontrola za dve nedelje.
Posle smo otisli do Delte da pogledam trudnicke farmerke, nista mi se nije dopalo tako da cu i dalje da nosim ove normalne [sm=smiley36.gif]
Maslacak uzivaj sa bebom :)
Zaboravih, zvace se Vuk. Sad jos samo da se priviknem na to [sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 16:13:33)

Maslačak[sm=bravo.gif]. Svrati nam :). Kakav je osećaj sa devojčicom? Ima li razlike?
Ja sam danas pitala dr je l se javljam u porodilište ako ne krene do termina i te detalje, pa vidite šta mi se mota po glavi[sm=smiley36.gif]. Ali definitivno se bliži. Može da bude iduće nedelje. D mi je prognozirao neki utorak :).
Milicice, bravo za Vuka[sm=bravo.gif]

Maraj -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 16:21:30)

Mili [sm=bravo.gif] pa jel ste vi to danas saznali pol [sm=bravo.gif]
Ja skuvala rucak. Cekam da mm dodje s posla pa cemo i mi do delte. Imamo 2 rodjendana za vikend pa moramo da vidimo , nesto za poklone
Maslacak, sto kaze Rosi, kako je sa devojcicom [sm=smiley1.gif]

bojana92 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 17:24:11)

I mene zanima kakav je osecaj sa devojcicama :) Posto imam dva decaka i sa njima sam navikla,a kako cu se sa devojcicom snaci ne znam [sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 17:44:56)

IZVORNA PORUKA: Rosita

Kao sve ok, ja sama u sobi, šetam i napinjem se. Al dolazi Ana RR i nešto me nervira[sm=jezicek.gif]. Utisak je bio da je ona poluodraz nekih mojih briga, a polu traženja mita. Budibogsnama, al ko zna.

Ahahahahaha [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ne znam šta da kažem na ovo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (22.3.2018 17:45:58)

Maraj, divne vesti! Sad uživaj! Milicicak, lepo ime [sm=bravo.gif]

Ostale trudnjačice [sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>