Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (4.3.2018 12:46:03)
|
Maraj, ne skodi da odvedes, ako stignes. Zasto vam je tamo karton kad zivite na skroz drugom kraju grada? To sto ne saradjuje ne bih dala ni pet para. Mora nauciti da saradjuje. Mi juce bili na toj proslavi i vodili D. Mislim da sam pogresila. Super je on bio i nismo toliko dugo ni ostali, ispred 10 smo krenuli, on je zaspao u kolima i odmah smo ga prebacili u krevet, samo je piskio. Ali danas losije kaslje nego juce i evo ima malu T. Vidim da mi nesto nije sav svoj. A tamo je ipak bilo i dima i tako. Ja nisam ni htela da podjem ali mm navalio i kao ajde, da ne budem uvek dezurno ometalo... Ali dobro, inhaliram ga, ako sutra ne bude ok vodicu ga kod dr. Ja sad ulazim u 36. nedelju, je li to deveti ili tek od 37.- e? Jutros krenemo na rodjendan i slvljenica javi da se razbolela i da se odlaze proslava. Proset_ali smo skoro sat napolju. Kupili klikere pa cu sad da vidim, tj. podset_im se kako se to bese igra [sm=smiley36.gif] Ja cu sutra kod anesteziologa, pa da vidim da pocnem konacno da kupujem sta treba, te sitnice, pa uskoro i da perem stvari i tako. I da spremam D rodjendan. Veselo [sm=smiley36.gif] PS Drugarici je drugo dete, ovoj sto se porodila, krenule kontrakcije predvece i nakon dva i po sata bebac je stigao, a ona stigla i na epidural, uh sto volim da cujem ovakvo iskustvo [sm=bravo.gif]
|
|
|
|