|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 13:21:40   
Rosita
Onda premesti karton! Pogotovo sad, potpuno je neprakticno.

Eh, ne bih ga ni ja vodila da ga imam gde. Imam komsije koje uskoce nekad preko dana, ali ne bi njega mogli da opsluze uvece, da ode da spava. Nemam nikog ko bi mi cuvao dete uvece.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 76
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 13:37:58   
Maraj
Da bas planiram da se raspitam u dz kako se prebacuje karton.
Moji su nam blizu pa oni mogu da uskoce. Svekijevci su 200 i nesto km udaljeni taki da oni ne mogu.
Znaci nam sto su nam moji blizu i sto hoce da uskoce.
L nije primljen u vrtic. Dok sam radila moji su ga cuvali. Sad dok sam na trudnickom nemam L gde ako idem u Front il na meki pregled il po injekciju. Da nemam njih stvarno ne znsm kako bi. I taj vrtic.... ludim sto nije upisan...ej kad i za to treba veza....uzas...
Uglavnom ja gledam da ga ostavim kod njih kad mogu. Gde da ga vodim na slave, svadbe... pa sela ne bi. Nekad ga ostavim i kad idemo u prehrambenu prodavnicu.
Evo juce. Isli smo u yisk ds kupimo carsav sa lastisem za krevet
Nista nismo uspeli od njega. On nece ds stoji pored mene da ja vidim. Trci izmedju onih rafova. Izgubicu ga...
Sva sreca naisao je dever pa ga je on jurio po radnji dok smo mm i ja nasli adekvatan carsav

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 77
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 13:47:22   
vonavoj
Maraj.veruj mi da je sve to stvar navike i prakse..meni niko nije imao da ih pricuva..ej.bebu od mesec dana smo vukljali u nabavku..ma svuda..jos je i zima bila..na rodjendane..slave..svadbe..svuda ih vodimo..ali ja nisam stroga po tom pitanju.da u 20h mora kupanje i spavanje..pa kad je neka proslava.nece im nista biti,a ja bas ne moram da se odreknem druzenja..imamo veliko drustvo..

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 78
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 13:50:18   
Rosita
Pa jeste tesko. I moj je bio takav. Sad je super. Kad nemas izbora, vodis dete svuda. Mislim na kupovine, svakodnevne stvari, tesko je, ali tako se i brze utrenira da se ponasa primereno situaciji. Tvoj je jos mali ipak. Moj sa 3 i sad pred peti rodjendan, bas velika razlika.

Nasi zive isto daleko. U korektnim smo odnosima, ali daleko od toga da neko doleti kad mi treba. Zapravo, bas i ne dolaze kad nam treba. Dodju kad im odgovara da nas vide... Par puta godisnje. Ne mogu da gresim dusu, svekijevci su sad bili u decembru oboje na smenu, kad je D imao upalu pluca jer sam ja jos radila.


Zajedno smo otisli na jednu vecernju proslavu.... pa kad pre jedno dve godine user posted image . Tad je D spavao recimo do 6, pa je uvece slucajno mogla jedna rodjaka da bude sa njim, mi se vratili oko pola 11. Obicno mm ide sam ako je nesto ovog tipa, zato je i insistirao da ja krenem. A ja svoja vidjanja zavrsim do 9 uvece najdalje.

D se brcka, pa cu da mu pravim bolonjeze. Temperaturni rituali.

PS Von, nisam ni ja vise toliko stroga da mora u krevet tad i tad. Pa ne moze se sve. A te prilike nisu ceste, D zaista komotno moze do 10 d se negde zadrzi sada, bez problema. Nravno, sto kaze ljisa, gledam da i tamo ima neko dete, ne bih ga vodila bas u kafic user posted image

< Poruku je uredio Rosita -- 4.3.2018 13:55:47 >


_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 79
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 14:00:55   
Maraj
Rosi pa jel mu spada T?
Ne znam da l je moje dete najzivlje...mada i kad odem u npr tempo vidim da i druga deca vriste
Nama je recimo "problem" sto L nece da sedi u kolica pa da ga mi vozimo i kupujemo. On hoce da on gura kolica. A ako vidi da mi pridrzavamo kolica onda se ljuti. A kolica teska...i ja hocu da idem levo L gura kolica pravo.... i tako...
Al porasce i on. Valjda ce ovo drugo dete biti mirnije user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 80
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 14:08:22   
Rosita
Dobar je on, 37.1, 37.2, nego on cim cuje T hoce da se brcka user posted image

Ima razlike medju decom svakako. I ti ponesto stavi na ignore. Pa neka i otplace malo. Ti ljubazno pricaj da mora u kolica i daj mu neku zanimaciju dok sedi (samo ne digitalnu user posted image ), malo nek gura, malo po malo... porasce, sto kazes i on.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 81
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 14:15:21   
Maraj
Dam mu ja lizalicu. Pa kao malo se smri. Al to kratko traje. Jednostavno je ziv. Gledam devojcice. Imam jednu komsinicu 2 meseca mladja od L. Ma ona ko damica. Mamu za ruku i polako noga pred nogu. A ja sa L ne mogu sada sama da izadjem. Pogotovo ako izadje sa autom ili motorom. Oni sto su kao guralica. Kad on sedne na to, on toliko juri da ja ne mogu da ga stignem. Pun je snage. A ta devojcica jedva da potrci. Cak i kad ids uz i niz stepenice i dalje je nesigurna. Moj L kao da ide na struju. Ne gasi se...

Nego ja danas cistila neke fioke. A jaoj koliko nepotrebnih stvari. Muz izneo prepunu kesu kojekakih gluposti
Ostala mi jos jedna komoda da i nju precistim.
Sad sam malo prilegla
Stomak mj nesto teži. Bas sam se preforsirala. Ispekla sam i pitu tako da mogu da odmaram do rucka user posted image

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 82
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 14:42:03   
vonavoj
Mi idemo stvarno kod prijatelja koji svi imaju decu..i uglavnom je prilagodjeno i njimauser posted image igraonice ili kucne varijante!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 83
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 14:43:43   
Ana RR
Maraj, nemoj pogrešno da me razumeš ali mislim da to nema veze sa tim da li je u pitanju dečak ili devojčica, već je stvar vaspitanja i toga kako se roditelj postavlja. Za neka ponašanja nema opravdanja, kod lekara MORA da sarađuje i tu nema diskusije. I nema veze koliko godina ima, ako to ne nauči sada neće nikada. Marko skoro nije hteo da sarađuje kod zubara (a trebalo je samo da zaliju šestice) i za kaznu nije smeo nedelju dana da gleda crtaće niti da ide kod drugara. Da vidiš kako je sledeći put SAM bio u ordinaciji i sve završio. Ok, on je veliki ali to se učilo od malena. I to važi za sve, i za jelo (ako se glupira i neće da jede lepo mu sklonim tanjir pa da vidiš kako kuka da jede jer je gladan).
Ja samo mogu da ti kažem neka ti je bog u pomoći kada se porodiš, jer pored bebe i deteta koje ne sarađuje ni u čemu uopšte ti neće biti lako. Još jednom kažem, ovo je samo prijateljski savet, smatram da smo sve već toliko dugo na forumu da možemo jedna drugoj reći sve i svašta a da ne bude ljutnje. Grlim te (i sad zamisli smajli koji grli jer mi iz nekog razloga ne radi prozor sa smajlićima). :*

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 84
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 14:50:06   
Rosita
Definitivno je velika razlika između dečaka i devojčica, u proseku, naravno. Gledam mog D i jednu devojčicu iz grupe. Oni su deca sličnih kapaciteta, jezičkih mogućnosti i slično, to ja vidim i neposredno a znam i od vaspitačica posredno. Ali ona, što kažeš, kao dama, mirno, lagano, temperament miran, svi kvaliteto dođu do izražaja. Moj zna da se glupira, blesavi, često bude kažnjen jer jurca, priča kad ne treba i td. Dosta radimo na tome i meni je to ok, takav je temperament, s tim što bi mogao mnogo da izgubi i u školi ako ne splasne. Ima vremena, ne brinem se. On mene sasvim lepo sluša. Ali, eto, u aktivnostima gde se traži kliker, lovac, brzina, on je prvi, a gde treba sesti, bojiti recimo, smiriti se, biti "farmer" i skupljač, nije u toj meei dobar, mora da se nadgleda.
Inače, on sad zaspa. Mala T al lomi ga :(
Ps ovo za dr se slažem sa Anom, kao što već rekoh, neka kuka, bože moj. Što se mora, mora se i mora se što pre početi insistirati na tome. Ja sam otišla u skroz druga poređenja dece, a pod uticajem polnih i temperamentalnih razliks. Isto kaznim bez pogovora oko nekih stvari oko kojih se zna šta i kako.

< Poruku je uredio Rosita -- 4.3.2018 14:55:19 >


_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 85
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 14:50:54   
Ana RR
P.S. Da se razumemo, moje dete nije cvećka, daleko od toga. I buni se i negoduje, ali to je normalno da pokušava da se izvuče ali zna da će na kraju uvek biti kako mm i ja kažemo.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 86
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 14:52:25   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Rosita
Moj zna da se glupira, blesavi, često bude kažnjen jer jurca, priča kad ne treba i td. Dosta radimo na tome i meni je to ok, takav je temperament, s tim što bi mogao mnogo da izgubi i u školi ako ne splasne.


Takvo je i moje dete, samo da se igra i glupira. Evo čitav dan nije stao, ja ne znam odakle mu toliko energije. Pritom, sinoć su nam do 23h bili prijatelji sa klincima, deca su povilenela, Mare je tek oko pola 12 zaspao (inače ide u krevet oko 21h) i jutros se probudio pre 8. Pa kako majku mu?!

< Poruku je uredio Ana RR -- 4.3.2018 14:53:53 >


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 87
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 15:01:00   
Maraj
Ma ne ljutim se ja ana. Ok mi je da cujem svacije misljenje.
Evo skoro smo bili na pregledu kod oftamologa. On jednostavno nije hteo da saradjuje. Place, vristi. Nece da sedne uz onaj aparat da mu pregleda zenice. I sta ja tu mogu. Ne mogu ga naterati. Da mu pretim nekom kaznom to tesko. Jos je mali. On razume trenutnu kaznu
Kaznu koja ce se desiti sutra/prekosutra to on ne moze da shvati

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 88
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 15:04:36   
Maraj
Imam i decaka j komsiluku koji je mesec i po mladji. Dosta je tromiji od L. Ne trci. L kako je prohodao on nije stao. Mi smk ga jurili kako izadjemo napolje. Sva deca se igraju oko onog bazena sa peskom ispred zgrade a L trci izmedju zgrada. Ili se penje na brdo i trci niz njega. Jednostavno ima visak energije koju mora da potrosi. Sad sva sreca kako je stariji ne trci tako napolju. Valjda ga je prosla ta faza. Ali hocu da kazem da je zivlji od svojih vrsnjaka bilo oni decaci ili devojcice

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 89
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 15:13:27   
Rosita
Onda u toku pregleda, koji ne traje dugo, lepo ga obuhvatiš i nema kud dok se to ne odradi. Verovatno tako i radiš.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 90
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 15:15:14   
Maslacak15
Maraj i ja imam dva decaka i to vrlo aktivna i energicna. Ok sad du veliki i razumni ( kao hahahaha) ali bili su i mali i to skoro kao blizanci- razlika samo 15 meseci. Prohodali su sa devet i deset meseci ( bukvalno i bez preterivanja, nisu lovacke price) . I svugde ih je bilo i po namestaju i veranje i trcanje.....Ali sve jedno morali su da se naviknu i na kolica i da sede po kaficima i da idu u supermarket svaki dan samnom- obojica. Mog oca je hvatala nervoza kad dodje u posedu samo kad me evid ikako manevrisem sa duplim kolicima medju rafovima pa sam morala. I funkcionisalo je.
Jer drugog izbora nije bilo. Mi nemamo bas nikoga, roditelji mm su na krajnjem zapadu, kod Dusseldrofa, moji u Beogradu dodje tata dva puta godisnje uglavnom za rodjendanee. Meni se cini da ti prosto ides linijom manjeg otpora jel ti je tako lakse tj moze ti se , posto su tvoji u blizini. Ok to je lepo da ti pomazu ali vidis jednacina se menja. I neces moci tako kad dodje druga beba. Verujem da nije jednostavno promeniti ali moras da pocnes da mu dajes kontru.
Mislim da on moze da ukapira vise nego sto mislis. Nek se dere malo. Nije zgoreg. Naucice. Bolje je i za njega i za tebe. Samo moras da budes uporna i da ne budes previse boleciva na njega koliko ti god bilo tesko kao majci.
I ja se nadam da se ne ljutis, meni je samo zao da se mucis a mucis se. Na primer zasto jos uveke spavas pored njega? Nemoj mi reci da ti je udobno i da ti odgovara u trudnoci.
Nemoj da zaboravis da i beba u stomaku ima svoja pravauser posted image

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 91
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 15:22:19   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Nemoj da zaboravis da i beba u stomaku ima svoja pravauser posted image


user posted image joj maslacak sto me nasmeja.
Pa sta znam. Verovatno spavam s njim jer je meni lakse. Koliko je danju ziv, nista manje nije nocu aktivan
Toliko se vrti da ga minimum 10 puta nocu pokrivam. A kad sam pored njega ne moram da ustajem. Samo hbog toga. Mada planiramo.il da mm spava s njim il da mu kupimo krevet. To sve planiramo pre nego dodje beba. Al smo sad imali radove u stanu i troskove pa ne mozemo sada i za njega krevet da kupimo. Al imamo u planu za mesec/dva/tri

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 92
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 15:23:57   
Maraj

IZVORNA PORUKA: Rosita

Onda u toku pregleda, koji ne traje dugo, lepo ga obuhvatiš i nema kud dok se to ne odradi. Verovatno tako i radiš.

Pa da rosi. Tako izgleda nas pregled. Tj mm ga sad drzi jer je jak. Al kod oftamologa to nismo mogli da primenimo jer place i zatvara oci

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 93
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 15:30:19   
Rosita
Joj ljudi, ubismo se od pisanja ovde al na news feedu, ajde tako da ga nazovem, asocijacije xy reci nas šiju, ne vidimo seuser posted image

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 94
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 15:35:07   
Sanjica26 RR
IZVORNA PORUKA: Maraj


IZVORNA PORUKA: Maslacak15

Nemoj da zaboravis da i beba u stomaku ima svoja pravauser posted image


user posted image joj maslacak sto me nasmeja.
Pa sta znam. Verovatno spavam s njim jer je meni lakse. Koliko je danju ziv, nista manje nije nocu aktivan
Toliko se vrti da ga minimum 10 puta nocu pokrivam. A kad sam pored njega ne moram da ustajem. Samo hbog toga. Mada planiramo.il da mm spava s njim il da mu kupimo krevet. To sve planiramo pre nego dodje beba. Al smo sad imali radove u stanu i troskove pa ne mozemo sada i za njega krevet da kupimo. Al imamo u planu za mesec/dva/tri

I ovo da spava sa tvojim muzem mi je pogresno. Krevet i sam nek se navikava. Beba u krevetac. Mnogo ce ti biti lakse. Ja nisam stavljala kad su bile bebe kod nas u krevet ili mm da spava u drugom krevetu. Jeste tesko je ustajati, ali sam znalq da je to dobro za svakog od nas. I one spavaju zajednu u sobi. Mir i tisina. Nama je racunar u spavacoj i do kasno radimo kako bi dete moglo da spava u sobi sa nama i pored racunara.
Maraj, na vreme preseci jer kako su stariji bice gore. Svi ovde sto ti skrecemo paznju ti mislimo sve najbolje. user posted image user posted image

Da napomenem nisu uopste mirne. Jako su aktivne, a devojcice su.

< Poruku je uredio Sanjica26 RR -- 4.3.2018 16:15:53 >


_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 95
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 15:56:24   
vonavoj
Gde ste trudnice? Mi bili na rodjendanu..ijaoj.docekala sam da dodjem i legnem,da me deca ne cimaju..eno igraju se u sobi,a ja uzivam..i taman sam to docekala i stize bebauser posted image ..pa opet 3 godine jurcanja..one su mi sad super..sve mogu same..ako ne moze mladja.tu je starija da dohvati..upali svetlouser posted image
Maraj,sve ovo su zaista dobronamerni saveti...i mi imamo.puno muske dece u okruzenju..sve je do roditelja.sorry ali je tako...i za spavanje..veliki je,nema potrebe da spava sa nekim..moja J je maza..ali je vec spremam da ce mama morati sa batom,jer je on mali,morace da sisa..plakace..ti mozes da mu das dudu.da mu pevas.mama je dalje tu za vas..ali vi ste vec devojke velike..
I veruj mi da znaju sta je kaznauser posted image .

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 96
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 15:57:52   
Maslacak15
da ja moram da delim krevet sa starijim sinom ja oka sklopila nebiuser posted image Al bukvalno. Grozan je. Spava ko na ringispilu. Okrece se ko kompas. I da-otkriva se ali sta da mu radim. Sad kad smo bili kod svekrve u janauru ima u sobi u kojoj spavamo ogroman bracni lezaj 2x2 m i manji deciji krevetac. I decaci su se dogovorili da svako vece jedan bude u krevecu a drugi izmedju nas. Elem, kad je stariji spavao izmedju nas, zavrsilo se tako da sam ja pobegla u dnevnu sobu i spavala na koznom kaucu koji se ne izvlaci jer mi je tako bilo lakse.user posted image user posted image . Nego njega da trpim. Ne mogu, ja to ne umem.

dok su bili manji bili su dugo u vreci. Sad imaju toplije pidzamice. Kod nas je jako toplo u stanu, grejemo i nocu, ne pada ispod 24 stepena temperatura. Kad se neko seti i ako je slucajno budan ode do njihove sobe i pokrije ali dovoljno je veliki ako mu je hladno pokrice se sam.
I ja mislim da je njima njihov mir najvazniji i najbolji. Primetila sam na primer da je stariji kao beba pocoeco puno bolje eda spava oko prvog rodjendana kad smo ga prebacili u zasebnu sobu pre edolaska brata. Iako smo mi naravno pazili i pre toga kad ddolazimo i lezemo da ga ne uznemiravamo. Ipak je razlika.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 97
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 16:16:25   
Rosita
Ja, iskreno, ne pokrivam. Samo ako idem u wc i zateknem da je otkriven. A često jeste.
Ipak mu skočila T i dadoh brufen, pa odoh da glasam, ne bih to propustila nikako.

< Poruku je uredio Rosita -- 4.3.2018 16:17:02 >


_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 98
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 16:20:25   
madre
Drugari, ima tema, a bas me zanima pa ako vam nije mrsko pisite kako kaznjavate decuuser posted image
Maslacak, nesto sam se malo uznemirio zbog viska plodove vode,sta to bre znaciuser posted image pisi i ti u temi ako te ne mrziuser posted image

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 99
   RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18
4.3.2018 16:24:38   
vonavoj
I moje su spavale dugo u vreci..a sad ih pokrijem samo kad idem u wc..user posted image a nije nam nocu toplo,jer ne grejemo..pokrice se kad im je hladnouser posted image

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here