Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (6.3.2018 8:52:21)
|
Oh vidim aktivne ste. Hajte onda svi i trece hihihi...Da ne bude samo zbog nagradne igre hihih... IZVORNA PORUKA: madre Ljiso, cudo ne voli pavlaku... Bas me zanima sta ona voli da jede, kad pavlaku nece[sm=smiley36.gif] Cuj cudo, od mlecnog samo jogurt i kiselo mleko ali moram onako da joj razmutim kiselo mleko da ga popije i to je to. NEkad ali nekad hoce da popije cokoladno mleko, i to nikad ne popije celo ako joj kupim a kad joj pravim ni tad. Specijalac. Inace pavlaku od starta nije htela.Ja ustvari mislim da je moje dete visoko intuitivno [sm=smiley36.gif]. Odnosno ona zna sta joj treba a sta ne. Naravno kao i svako dete pojesce i slatko ali npr nece preterati nikad. Znaci u vrh glave pojde dva minjona npr. Ili red cokolade i sl. Nije da uzme pa se prezdere slatkisa. Na rodjendanima ni tortu nikad ni ne proba. Kolace samo ove babske sa masti i medenjake jede. I td i td. Vrlo specificno dete. Voli meso, Ali imam utisak kad poraste da ce i meso da "ostavi" i da ce jako da pazi sta jede. NE znam ali tako mi se cini[sm=smiley36.gif]. Javim se ovde za 10 godina ehheeh... Inace krvna slika joj je idealna i dr kaze da je ne teram da jede. A stvarno kad bih nabrojala sta jede, vi biste rekli nista ne jede [sm=smiley36.gif] Ali nit je bolesna nit je mrsava. Naprotiv sva je taman. Rucak joj je meso i salata. Ma dete mi zivi po hrono [sm=jezicek.gif] Ne jede mahunarke, samo sveze povrce i voce. I to ne svo naravno. Od mlecnoh ti rekoh, nije ni mleko nikad pila osim kozijeg nakon sisanja. Ma onako bas je cudna sto se hrane tice. I vizuelan tip definitivno. Ona pogleda i kaze ja to ne volim [sm=smiley36.gif] bez obzira sto je npr unutra SVE sto voli ona to odokativnom metodom kaze lepo ne volim i cao. Nekad se ceramo da proba a nekad pustim, nemam snage vise. Maraj kad stavis L u manji krevet taj npr od 90 cm, videces kako je podsvest cudna stvar.D kad spaava sa mnom npr u velikom krevetu okrece se kao propeler, kad spava lepo u svom krevetu ne mrdne se i NIKAD nije pala. To se mi roditelji tripujemo [sm=smiley36.gif] Rosita je sigurno premorena cim se ne javlja, ali nadajmo se da to znaci da je deranu bolje i da su odvalili spavanje
|
|
|
|