| 
				  Ana RR ->  RE: Šta smo danas pravile - 9. deo  (19.6.2018 22:54:48)
			   | 
			 
	        
			   
		          
				      IZVORNA PORUKA:  Leptiric123      Ajde savet.Snicle svinjske kako najbolje da spremim da da mi budu mekane a ne da se skamene.a          Lovačke, natur, toskanske... ako volite u sosu. Ako ih pržiš, onda na naglu vatru i okrećeš ih na svaki minut. Moja mama tako dobro sprema te pržene ali ja to godinama već izbegavam, ponekad počastim mm kada zasluži, što reče Milicicak [sm=smiley36.gif]   Možeš da ih složiš u pekač sa povrćem (kolutovi luka, paprike, pečurke itd), malo dodaš balzamiko sirćeta i vode, poklopiš i ubaciš u rernu. Milina. Balzamiko daje divan ukus a pritom omekšava meso.     
				  
	           | 
	         
	         
	           
			  	   | 
	         
		   
		 | 
	   
	 	  
	 |