Rosita -> RE: Razgovori mama 04/18 [chat] (17.4.2018 14:21:46)
|
Cao meme. Joj, kako je divno kad beba spava nocu. N se nocas budi sijaset puta pa sam mrtva. Gasovi ga muce. Prethodnu noc se budio tako da sam dva puta sastavila po dva sata, bila sam kao nova. Moj stariji isto se vikendom rano budi, ali to od kad je beba tu. Docice valjda na svoje. Von, ja sam se bila smorila jer sam morala da upotrebim pumpicu, ali to je kratko trajalo, sad ne ispumpavam, mislim da se prilagodjavam bebcu. Jos nismo izasli napolje i to me smara. Vreme je lose bas i nekako mi se ne da. Izlazimo malo na terasu. Imam kolica koja mogu samo da se guraju @od sebe@. Ja volim kad je beba ka meni u pocetku. Poslala mi prijateljica njena, nova su, ali ne zna ni ona mogu li ka sebi. Videcemo kad mm dodje. N su malo kao ispucale usne od sisanja i oblizivanja. Valjda se se to samo regulisati. Koza mu je sad skroz ok, bio je sav od ljustenja kad se rodio, bas mi to bilo cudno jer D nije bio takav. Doduse, D ima superkozu i nikad nije imao probleme, Smorila sam se jer od jutros nema struje, tek je dosla. Pozdrav mame,
|
|
|
|