RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (1.4.2018 21:44:40)

Dragce, sad sam bacila pogled po temama.. Mislim da nisi skoro osvojila keprom nagradu. Ali ti najbolje znas kad si smisljala pesmicu i osvojila nesto.

Dragce86 -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (1.4.2018 22:09:31)

Hvala Vam, devojke, ima sigurno dugo vremena, bas nemam predstavu ali proslo je sigurno vise od 4 meseca tako da cu okusati svoju mastu i umetnicku dusu :D :D :D

Duškić -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (2.4.2018 11:06:04)

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: mama Jo

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA: Tatjana.87

Da ja čeka maj mesec da pišem pesmice [sm=smiley36.gif]

Onda pisemo u isto vreme [sm=smiley36.gif]

Onda ja bolje sad da ucestvujem, u maju sa takvom konkurencijom nemam sanse [sm=smiley36.gif]

Ja cekam paket za sunčanje, ako bude [sm=smiley36.gif]

I ja, ali u julu ako moze hihii..

Dragce86 -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 14:03:11)

Hocemo glasanjeeee :)) Trebalo je da pocne od danas...

Anck Su Nmaun -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 14:08:09)

Bice kasnije vrv.[sm=bravo.gif]

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:16:48)

1.

Za neznu bebinu kozu
Za kozu bez ekcema
Tu je Chicco za nase bebe
Tu je Chicco za sve nas!!

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:17:25)

2.

Pesmice se pisu, jer sve mame zele
da im na Chicco omeksivac ves mirise
Da bebice bezbrizne budu,
od alergija i od svraba,
bas to zeli svaka mama.
Zato se i igramo i mi sa vama,
Zelimo Chicco deterdzent ,
Da mama pripremi sve za svoje ❤malo,
da mirise na cvece jer beba i dolazi u maju,
nek bas svi znaju.

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:17:59)

3.

Mama kupa bebu
Mama bebu brise
A na Chicco sve mirise!

Posteljina nezna i meka
Da nam lepo spava nasa beka.

Kao Chicco nema miris Niko!

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:18:34)

4.

Moja beba i ja volimo Chicco mirise od kojih zablista kuca sva,
dok sa mamom ves na susilicu kacim,
uzivam u puder mirisu koji je neuporediv bilo sa cim!

Nezne i mirisne sve su moje benkice i lonke,
jednom sam u masinu spakovala cak i mamine salonke.

Na jesen nam stize i mali bata,
trebace puuunooo Chicco deterdzenta za nas dva mala mamina usranka! :)

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:19:15)

5.

Koristila sam ove proizvode i pre rodjenja deteta, za moje prvo detencee, muza 😁 On obozava ove mirise, i sada kada imamo decaka, naravno nastavljamo da ih koristimo, kao i mnoge chicco proizvode za negu. Jednostavno najbolji i najkvalitetniji proizvodi! Sve preporuke! 😘

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:20:03)

6.

Superkoncentrovani omekšivač za veš Chicco ima posebnu formulu koja bebinu odeću osvežava i čini mekom.

Ne izaziva iritaciju kože, sadrži prirodni aditive, materijal čini mirisnim bez oštećivanja tkanine i boje, antistatičan je i biorazgradiv.

Naročito se preporučuje za odeću novorođenčadi a pogodan je i za celu porodicu.

Mikrobiološki i dermatološki testirano.Koristim ga od prvog dana moje bebe,nikad nismo imali bilo kakve iritacije ,neprijatnosti...ponekad obradjem sebe i svoju posteljinu ..preporucujem majkama koje vole svoje bebe i vole svezinu istotu zdravlje pre svega

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:20:26)

7.

Samo Chicco koristimo i ne menjamo ga, jer je provereno najbolji. <3

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:20:44)

8.

Fantastičan miris, kvalitet, number 1-to je Chicco!

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:21:15)

9.

Draga mama sada znaj
Chicco je drugar taj
sto odecu cuva moju, da bude nezna i meka
i mirise , samo neka
da mi i zeka bude mek
Chicco ce da brine, ma ceo vek

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:21:32)

10.

Tosa se raduje mirisnim stvarcicama opranim Chicco deterdzentom i omeksivacem 😊

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:21:57)

11.

Da vam dete odiše čistoćom i predivnim nežnim mirisom Chicco kombinacija je dobitna kombinacija .Kako za nas starije tako i za nežnu i osetljivu dečiju kožu !!!!

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:22:14)

12.

Kada Chicco zamirise, svezinom sve odise!!!

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:22:41)

13.

Kad se beba rodi,
Bas sve se cini da joj se ugodi!
Da joj sve bude mekano i fino,
Pobrinuo se Chicco!

Mirisi nezni, od kupke do praska,
Za svaku bebu i starijeg nestaska.
Korisni , bezbedni i zdravi, imajte pri kupovini to u glavi!
Mislili su iz Chicco kompanije na sve,
Obozavomo njihov asortiman ceo,
Od sitnice do kolica,
Chicco je nasa nezaobilazna stanica!

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:23:20)

14.

Stiglo nam prolece sve divno mirise
mama se trudi, koji stih da napise.
Da nam prorade sva prolecna cula,
pomoci ce Chicco mirisna formula...
Meni u vrticu, a bati u skoli,
pomoci ce Chicco da nas curica zavoli.
Na te divne mirise, imune nece biti
i moja ce se tajna napokon ostvariti.
Glasajte za nas, nek pobedi pesmica
jer moja je mama jedna stara RR clanica.

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:23:50)

15.

Chicco tečni deterdžent je stvarno strava
od njegovog mirisa nikad ne boli glava
odeca nam je uvek cista i mirisna
a za mekocu i dodatni miris
pobrinuo se Chicco omekšivač
jedno bez drugog zato vise ne idu

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:24:03)

16.

Prelep poklon za najmladje :) Jedan je Chicco,najbolji i najkvalitetniji <3

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:24:20)

17.

Igram za bebu,koja uskoro stize.Od rodjenja prvog deteta,za njega i drugo dete koristim samo chicco.Najbolji je.

marketing RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 15:25:25)

Izvolite glasati za 3 omiljena komentara!

Srećno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Sarav -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 17:27:38)

1, 3, 4[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

IvanaSK RR -> RE: Osvoji Chicco tečni deterdžent i omekšivač za veš! (25.4.2018 17:41:05)

1,3,4

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3 4 5   Sledeća stranica >   >>