|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel za ...
4.6.2018 8:58:54   
marketing RR
La Roche-Posay vas nagrađuje!

5 najvrednijih mama, koje daju najveć doprinos forumu na Ringeraji u periodu od 4.6. do 24.6.2018, La Roche-Posay će nagraditi sa po jednim ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gelom za kožu dece SPF 50+ uz UV Patch-om!




Šta je potrebno da uradite da bi ste postali jedna od dobitnica sjajne nagrade?



Najpre trebate da budete član Ringeraje, zatim trebate biti ulogovani i što aktivniji na forumu, što znači da u periodu takmičenja napišete što veći broj postova na forumu, jer će vas upravo oni odvesti do korisne nagrade!
Nagradni konkurs traje od 4.6. do 24.6.2018. (zaključno sa 24.6.2018.) a 5 najvrednijih korisnika u okviru nagradnog konkursa, La Roshe-Posay će nagraditi sa po jednim ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gelom za kožu dece SPF 50+!
Bitno je da postovi budu sadržajni i da odgovaraju temi! Svi postovi koji budu napisani samo sa ciljem prikupljanja bodova, biće obrisani i neće se smatrati validnim za takmičenje. Time se podrazumeva da se poštuju Opšti uslovi i pravila korišćenja foruma. Brojanje postova je pod stalnim nadzorom Ringerajinih programera.

PROČITAJ VIŠE >>>

user posted image


Dečija koža je oset_ljivija na sunce od kože odraslih. Zapravo, 50-80 odsto oštećenja povezanih sa UV zracima javlja se tokom detinjstva ili adolescencije. Zaštita od sunca nije potrebna samo za letovanje. Deca su izložena UV zracima tokom svih aktivnosti na otvorenom: tokom igranja u parku, školskom dvorištu, tokom sporta... Uz to, jeste li znali da UVA zraci prodiru čak i kroz staklo i oblake?
Kad su deca predugo na suncu, dolazi do opekotina. To je kratkoročno gledano vrlo bolno, ali dugoročni efekti su puno više zabrinjavajući: pet opekotina sa mehurićima pre 20. godine povećavaju opasnost od nastanka melanoma za 80 odsto.[2]
Zato je ključno pronaći pametan način da zaštitimo dečiju kožu od mogućih oštećenja uzrokovanih izlaganjem suncu. Ne zaboravite da se izlaganje suncu ubraja kad se govori o riziku nastanka karcinoma - i najmanje izlaganje se računa i može doprineti porastu opasnosti od nastanka karcinoma tokom vremena. Dobre vesti? Učenjem vašeg deteta pametnom ponašanju na suncu, aktivno štitite zdravlje njegove kože u budućnosti.


Koju zaštitu od sunca koristiti za decu mlađu od tri godine:

Bebe i deca mlađa od tri godine ne bi se smela izlagati direktnom suncu. Uvek ih držite u hladu sa zaštitnom odećom i zaštitom širokog spektra svih područja koja su izložena suncu. Deca mlađa od šest meseci trebalo bi u potpunost biti sklonjena sa sunca jer je njihova koža preoset___ljiva na izlaganje suncu

ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS MLEKO ZA OSETLJIVU KOŽU BEBA SPF 50
Anthelios Dermo- Pediatrics mleko za oset___ljivu kožu beba SPF50+ formula je posebno razvijena za kožu beba starijih od šest meseci, a ujedno je testirana na koži beba sklonoj atopiji. Mleko pruža vrlo visoku zaštitu i sadrži optimizovani sastav filtera čija je zaštita dvostruko veća od UVA evropskih standarda. Proizvod je ispitan pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom i hipoalergen je. Nežna tekstura obogaćena je karite buterom, hidrira i umiruje kožu. Tekstura je vidljiva prilikom nanošenja i omogućava roditeljima da budu sigurni kako je cela površina dobro zaštićena.


- Kad i kako zaštitni faktor štiti moju decu:

Dečija koža bi trebalo da je zaštićena sredstvom UVA-UVB zaštite širokog spektra sa najmanje SPF 50+ kad je izložena suncu ili čak i kada je oblačno vreme. Zaštitno sredstvo bi trebalo nanositi pre aktivnosti na otvorenom i trebalo bi prekriti sve izložene delove tela. Nekoliko korisnih saveta:

Često koristimo manje sredstva nego što bi trebalo: opšte je pravilo da je potrebna količina veličine golf loptice za zaštitu celog tela.
Ne zaboravite na često zaboravljana područja: uši, nos, usne, zadnji deo vrata, ruke i stopala.
Zaštitna sredstva bi trebalo nanositi svaka dva sata za optimalnu zaštitu ili nakon kupanja i prekomernog znojenja.



- Naučite decu pametnom ponašanju na suncu:

user posted image

Zaštita nije samo zaštitno sredstvo. Učenje dece pametnom ponašanju pomoći će im da ostanu sigurni na suncu. Možete upravljati njihovim izlaganjem suncu pomoću veselog nosivog pomagala. To je My UV Patch, nalepnica povezana sa zabavnom mobilnom aplikacijom koja se koristi sa vrlo visokom zaštitom. Mobilna aplikacija koja je dostupna na App Store-u i Google Play-u, spada među najinovativnije tehnologije zaštite od sunca. Visoku tehnologiju prenosi u nalepnicu koja je više nego duplo tanja od vlasi i sadrži više slojeve boje oset_ljive na UV zrake koja se menja u zavisnosti od doze primljenih UV zraka. Nalepnicu My UV Patch možete pronaći u obližnjoj apoteci kao poklon uz kupovinu Anthelios proizvoda za decu.

Sklonite se u hlad između 11 i 17 sati. Učite decu da „čitaju svoju senku“ i ostanu u hladu ako im je senka manja od njih samih. Hlad mogu pronaći pod drvećem, suncobranima, u šatorima za plažu.
Pokažite deci kako da nanose zaštitu od sunca poput superheroja i ne zaboravite da je ponovo redovno nanosite.
Stavite deci da nose zaštitnu odeću uključujući majice dugih rukava i pantalone gustog tkanja, tamne tkanine, šešire širokog oboda (idealni za zaštitu lica, ušiju i vrata) i naočare sa UVA-UVB zaštitom.


- Kad se zabavljate u vodi:

Svi gore navedeni saveti su primenjivi, ali sa još više opreza na plaži jer voda i pesak reflektuju sunčeve zrake. Deca vole vodu, zato koristite zaštitni proizvod posebno prilagođen primeni na mokroj koži kako biste osigurali neprestanu zaštitu.
ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel za kožu dece SPF 50 idealan je za aktivnosti u vodi jer stvara hidrofobni film na koži koji odbija vodu. Idealan je za oset__ljivu dečiju kožu i kožu oset__jivu na sunce. SPF zaštita održana je čak i nakon nanošenja na mokru kožu. Tekstura koja se lako nanosi.

Na plažu ponesite suncobran ili šator i detetu obucite zaštitnu odeću. Birajte za decu kupaće kostime sa zaštitnim faktorom: majice za kupanje sa visokim UPF-om (faktor za zaštitu od ultraljubičastih zraka), kupaći kostimi koji prekrivaju više kože poput onih jednodelnih, duže kupaće gaćice.



< Poruku je uredio marketing RR -- 4.6.2018 10:33:07 >
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
4.6.2018 9:16:25   
IvanaSK RR
Divnouser posted image

_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
4.6.2018 9:56:20   
MimaKos
Predivno! 💖💖💖

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
4.6.2018 10:18:23   
Maraj
Bravo user posted image

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
4.6.2018 10:46:47   
Anck Su Nmaun
Bravooo
Super nagrada bas nam to treba svima 😁

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
4.6.2018 12:04:08   
Dora89
E, blago vama koji idete na letovanje, držim vam palčeve da osvojite nagradu! Uživajte! Ja ne učestvujem, planiram da deo leta provedem u porodilištu, a posle toga u kući, sa izlascima napolje na po 5-10-15-20-25-30 minuta. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
4.6.2018 12:56:04   
Duškić
Jeeej. Bas lepo!

(odgovor članu Dora89)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
4.6.2018 14:36:24   
mama Jo
Bravo, inace ubedljivo najbolji preparat za zastitu od sunca, ubedljivo!
Da li postoji neko pravilo u vezi sa dobitnicima LaRoche nagrada? Ucestvovala bih 😊

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
4.6.2018 20:39:49   
dunja RR
Suuuper user posted image

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
5.6.2018 8:27:13   
JelenaM.
Proizvodi su odlicniuser posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
5.6.2018 16:11:09   
Sanjica26 RR
Sjajna nagrada!user posted image

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu JelenaM.)
Direktna veza do poruke: 11
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
14.6.2018 15:49:28   
mama Jo
Pise se, pise se user posted image

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 12
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
18.6.2018 17:09:37   
Duškić
Da, da treba namackati ovu sitnu decicu..user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 13
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
18.6.2018 17:11:10   
mama Jo
Nema bolje zastite stvarno 😊

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 14
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
21.6.2018 22:39:59   
mama Jo
Igate li za ovo drugari?

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 15
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
22.6.2018 21:05:20   
Anck Su Nmaun
Igras ti user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 16
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
22.6.2018 21:07:50   
mama Jo
Ocigledno user posted image

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 17
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
22.6.2018 21:29:38   
Maraj
user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 18
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
25.6.2018 23:16:02   
marketing RR
5 najvrednijih mama koje osvajaju po jedan ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel za kožu dece SPF 50+ uz UV Patch su:

1893 objava - mama Jo
1493 objava - IvanaSK RR
1178 objava - MimaKos
735 objava - Maraj
480 objava - Misha i Ljisha


Čestitamo user posted image

Molimo pošaljite nam na pp podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.

IZVORNA PORUKA: marketing RR

La Roche-Posay vas nagrađuje!

5 najvrednijih mama, koje daju najveć doprinos forumu na Ringeraji u periodu od 4.6. do 24.6.2018, La Roche-Posay će nagraditi sa po jednim ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gelom za kožu dece SPF 50+ uz UV Patch-om!




Šta je potrebno da uradite da bi ste postali jedna od dobitnica sjajne nagrade?



Najpre trebate da budete član Ringeraje, zatim trebate biti ulogovani i što aktivniji na forumu, što znači da u periodu takmičenja napišete što veći broj postova na forumu, jer će vas upravo oni odvesti do korisne nagrade!
Nagradni konkurs traje od 4.6. do 24.6.2018. (zaključno sa 24.6.2018.) a 5 najvrednijih korisnika u okviru nagradnog konkursa, La Roshe-Posay će nagraditi sa po jednim ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gelom za kožu dece SPF 50+!
Bitno je da postovi budu sadržajni i da odgovaraju temi! Svi postovi koji budu napisani samo sa ciljem prikupljanja bodova, biće obrisani i neće se smatrati validnim za takmičenje. Time se podrazumeva da se poštuju Opšti uslovi i pravila korišćenja foruma. Brojanje postova je pod stalnim nadzorom Ringerajinih programera.

PROČITAJ VIŠE >>>

user posted image


Dečija koža je oset__ljivija na sunce od kože odraslih. Zapravo, 50-80 odsto oštećenja povezanih sa UV zracima javlja se tokom detinjstva ili adolescencije. Zaštita od sunca nije potrebna samo za letovanje. Deca su izložena UV zracima tokom svih aktivnosti na otvorenom: tokom igranja u parku, školskom dvorištu, tokom sporta... Uz to, jeste li znali da UVA zraci prodiru čak i kroz staklo i oblake?
Kad su deca predugo na suncu, dolazi do opekotina. To je kratkoročno gledano vrlo bolno, ali dugoročni efekti su puno više zabrinjavajući: pet opekotina sa mehurićima pre 20. godine povećavaju opasnost od nastanka melanoma za 80 odsto.[2]
Zato je ključno pronaći pametan način da zaštitimo dečiju kožu od mogućih oštećenja uzrokovanih izlaganjem suncu. Ne zaboravite da se izlaganje suncu ubraja kad se govori o riziku nastanka karcinoma - i najmanje izlaganje se računa i može doprineti porastu opasnosti od nastanka karcinoma tokom vremena. Dobre vesti? Učenjem vašeg deteta pametnom ponašanju na suncu, aktivno štitite zdravlje njegove kože u budućnosti.


Koju zaštitu od sunca koristiti za decu mlađu od tri godine:

Bebe i deca mlađa od tri godine ne bi se smela izlagati direktnom suncu. Uvek ih držite u hladu sa zaštitnom odećom i zaštitom širokog spektra svih područja koja su izložena suncu. Deca mlađa od šest meseci trebalo bi u potpunost biti sklonjena sa sunca jer je njihova koža preoset____ljiva na izlaganje suncu

ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS MLEKO ZA OSETLJIVU KOŽU BEBA SPF 50
Anthelios Dermo- Pediatrics mleko za oset____ljivu kožu beba SPF50+ formula je posebno razvijena za kožu beba starijih od šest meseci, a ujedno je testirana na koži beba sklonoj atopiji. Mleko pruža vrlo visoku zaštitu i sadrži optimizovani sastav filtera čija je zaštita dvostruko veća od UVA evropskih standarda. Proizvod je ispitan pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom i hipoalergen je. Nežna tekstura obogaćena je karite buterom, hidrira i umiruje kožu. Tekstura je vidljiva prilikom nanošenja i omogućava roditeljima da budu sigurni kako je cela površina dobro zaštićena.


- Kad i kako zaštitni faktor štiti moju decu:

Dečija koža bi trebalo da je zaštićena sredstvom UVA-UVB zaštite širokog spektra sa najmanje SPF 50+ kad je izložena suncu ili čak i kada je oblačno vreme. Zaštitno sredstvo bi trebalo nanositi pre aktivnosti na otvorenom i trebalo bi prekriti sve izložene delove tela. Nekoliko korisnih saveta:

Često koristimo manje sredstva nego što bi trebalo: opšte je pravilo da je potrebna količina veličine golf loptice za zaštitu celog tela.
Ne zaboravite na često zaboravljana područja: uši, nos, usne, zadnji deo vrata, ruke i stopala.
Zaštitna sredstva bi trebalo nanositi svaka dva sata za optimalnu zaštitu ili nakon kupanja i prekomernog znojenja.



- Naučite decu pametnom ponašanju na suncu:

user posted image

Zaštita nije samo zaštitno sredstvo. Učenje dece pametnom ponašanju pomoći će im da ostanu sigurni na suncu. Možete upravljati njihovim izlaganjem suncu pomoću veselog nosivog pomagala. To je My UV Patch, nalepnica povezana sa zabavnom mobilnom aplikacijom koja se koristi sa vrlo visokom zaštitom. Mobilna aplikacija koja je dostupna na App Store-u i Google Play-u, spada među najinovativnije tehnologije zaštite od sunca. Visoku tehnologiju prenosi u nalepnicu koja je više nego duplo tanja od vlasi i sadrži više slojeve boje oset__ljive na UV zrake koja se menja u zavisnosti od doze primljenih UV zraka. Nalepnicu My UV Patch možete pronaći u obližnjoj apoteci kao poklon uz kupovinu Anthelios proizvoda za decu.

Sklonite se u hlad između 11 i 17 sati. Učite decu da „čitaju svoju senku“ i ostanu u hladu ako im je senka manja od njih samih. Hlad mogu pronaći pod drvećem, suncobranima, u šatorima za plažu.
Pokažite deci kako da nanose zaštitu od sunca poput superheroja i ne zaboravite da je ponovo redovno nanosite.
Stavite deci da nose zaštitnu odeću uključujući majice dugih rukava i pantalone gustog tkanja, tamne tkanine, šešire širokog oboda (idealni za zaštitu lica, ušiju i vrata) i naočare sa UVA-UVB zaštitom.


- Kad se zabavljate u vodi:

Svi gore navedeni saveti su primenjivi, ali sa još više opreza na plaži jer voda i pesak reflektuju sunčeve zrake. Deca vole vodu, zato koristite zaštitni proizvod posebno prilagođen primeni na mokroj koži kako biste osigurali neprestanu zaštitu.
ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel za kožu dece SPF 50 idealan je za aktivnosti u vodi jer stvara hidrofobni film na koži koji odbija vodu. Idealan je za oset___ljivu dečiju kožu i kožu oset___jivu na sunce. SPF zaštita održana je čak i nakon nanošenja na mokru kožu. Tekstura koja se lako nanosi.

Na plažu ponesite suncobran ili šator i detetu obucite zaštitnu odeću. Birajte za decu kupaće kostime sa zaštitnim faktorom: majice za kupanje sa visokim UPF-om (faktor za zaštitu od ultraljubičastih zraka), kupaći kostimi koji prekrivaju više kože poput onih jednodelnih, duže kupaće gaćice.





< Poruku je uredio marketing RR -- 25.6.2018 23:18:57 >

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 19
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
25.6.2018 23:18:51   
Sanjica26 RR
Cestitam!user posted image user posted image

_____________________________

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"


Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 20
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
26.6.2018 6:41:21   
Anck Su Nmaun
Braavo devojke user posted image

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 21
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
26.6.2018 7:02:07   
Maraj
Hvala puno user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 22
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
26.6.2018 7:09:07   
Duškić
user posted image


Hehe. Pa stvarno sam neozniljna.

Cestitke zene!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 23
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
26.6.2018 7:30:11   
mama Jo
Hvala, castitam svima 😊
Duskic, kuckaj za Nuxe 😊

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 24
   RE: Osvoji ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel...
26.6.2018 7:32:05   
Duškić
Ma kakvi ne stizemuser posted image
Nema veze bice jos igrica. Idem i kod mojih u selo , tamo nema net.
Barem cu se odmoriti.user posted image

(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Majka, ovo ništa ne valja. Shvatite ozbilj...
I onda prestanem da pitam ili bar manje to činim. I onda i za najmanju sitnicu pokušavam sama da nađem odgovor.
Prof. dr Bojanin o razmaženoj deci
Dr Svetomir Bojanin, profesor i dečji psihijatar, govorio je mnogo puta o dečjem razvoju i pravom putu vaspitanja koji t...
HOTEL "FONTANA" - na raskrsnici lj...
photo
Dođite i doživite nezaboravne trenutke i kreirajte najlepše porodične uspomene koje će vas uvek podsećati na ljubav, sre...



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here