trazimo affiliate,obavezno pogledajte (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finansijske dileme roditeljstva



Poruka


krumpirko -> trazimo affiliate,obavezno pogledajte (9.8.2018 15:34:34)

[sm=bravo.gif]
Pozdrav! Posao se uglavnom sastoji od reklamiranja dating stranica. Svaki korisnik dobije svoj program gdje radi i u kojem ima linkove koje dalje promovira po raznim internetskim stranicama, vas posao je vuci promet na određeni sajt putem raznih metoda,spamanja,oglašavanja itd..

Cilj je sakupiti registracije od kojih dobivate proviziju(provizija je od 16 do 22 posto za ljude bez iskustva,od 22 do 26 za timlidere s timom,početno). Trenutno radimo cijelu europu, Mexico, Brazil i Argentinu.
Popis nekih stranica ćete dobiti, no uvijek možete sami tražiti stranice što bi bilo i najbolje jer je veća mogučnost za dobrim registracijama.
Placa se temelji na zaradi od usera koji se registriraju preko vasih linkova. Npr. ako korisnik kojeg ste vi registrirali obavi kupnju na nasoj stranici od 200 eura, vi cete od toga dobiti postotak koji je gore naveden itd... Super je stvar sto jedan korisnik moze trositi, mjesec, dva pa cak i godinu dana i vi od toga dobivate proviziju. Winking
Dobijete svoj program gdje radite linkove i možete ih promovirati gdje god želite.
Cilj je samo dovoditi promet preko svoga linka na tu stranicu i sve se to evidentira u vašem programu, koliko imate registracija, klikovam, vidjet cete popis svojih usera, odakle su itd... (kako izgleda program možete vidjeti u videu koji vam se nalazi u privitku)
Eto uglavnom to je posao od kojih neki zarade 50 eura mjesecno neki par tisuca eura. Može se super zaraditi kad jednom krene.. Ono što je bitno da biste radili je da ste punoljetni, da imate računalo i internet te normalno volje za radit. Razumijevanje engleskog jezika bilo bi također poželjno.
Ako ste zainteresirani pošaljite mi inbox da vam mogu poslati vam sve potrebne materijale kako biste shvatili o čemu se točno radi i što radit.Hvala
P.S nema nikakvih ulaganja,nema veze s piramidama itd
Uvjet za rad: osnove engleskog,računalo i internet,18+ godina radi plaće




veselicaa -> RE: trazimo affiliate,obavezno pogledajte (9.8.2018 15:43:29)

Tema vec postoji Posao kod kuce, preko interneta,molim da koristite pretrazivac pre otvaranja novih tema.Hvala!




Stranica: [1]