| 
				  dunja RR ->  RE: Vodimo vas na film "Kralj lavova"!  (5.8.2019 14:22:33)
			   | 

Pa to, ali nije crtać, što reče Mima.    Ovo je kao Gospodar prstenova recimo, uklapaju se realne fotke i od njih pravi animacija (najbolje drugarica mi baš to radi za Pitera Džeksona, kao jedan od glavnih fotografa).   A kod crtaća se uklapaju crteži, ali ovo nije bio crtać.      Ma potpuno je predivan film! Ja sam se isplakala na par mesta. I ismejala na još više.      I oduševljava me što je poptpuno urađen po knjizi (mi imamo onu Diznijevu plavu), i ja nju pročitam Savi za recimo 15-20 minuta, a film traje 2 sata, i nije nimalo dosadan, svi ti fini detalji su predivno uklopljeni, i nema ti mnogo izmena u odnosu na knjigu. A opet se dobilo na 2 sata kvalitetnog filma.   Ja nisam gledala crtane ili druge animirane verzije, pa ne mogu da uporedim.         IZVORNA PORUKA:  gagana83         								   IZVORNA PORUKA:  dunja RR         								Nije crtać 😏IZVORNA PORUKA:  MimaKos      Ja obozavam crtace 😁 idemo obavezno   								   								          								          								   Kazu - kompjuterski animirani film.    Nas je odusevio. Animacija je brutalna!    Mi smo inace porodicno ljubitelji celog serijala Kralja lavova. Gledali bezbroj puta sve delove.               

| 

| 

| 

|