Beba nece kod mame (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosiPoruka


Mamaama -> Beba nece kod mame (8.8.2019 13:22:59)

Da li vam se desavalo da beba ili dete place kad hocete da ga uzmete. Imam sina od 10 m u poslednjih nekoliko dana hoce samo da ga baka drzi kad ja hocu da ga uzmem on pocne da place i okrece se ka njoj. To polako pocinje da me izludjuje,ne znan da li sam mu ja dosadila jer sam 24 h sa njim. I njoj nije jasno njegovo ponasanje jer se i ja igram sa njim, set_am ga, nosim ga kao i ona. Kad smo sami on se normalno ponasa prema meni smeje mi se, mazimo se (doduse manje). Pocele smo da povezujemo  da je problem sto kad god je kod nje i treba da ide kuci ja dodjem i uzmem ga pa je pocela ona da go dovodi kuci. Ne znam da li je to samo faza?  Nemam problem sa tim sto on voli svoju baku tako i treba da bude, samo mi je tesko sto se ponasa kao da mu nisam mama nego neko iz komsiluka ๐Ÿ˜ญ
MimaKos -> RE: Beba nece kod mame (8.8.2019 13:34:29)

Mamaama, nemoj da se sekiras, to je najnormalnija faza kod dece, moja je to radila.samo sa ocem, ne babom. Nece kod mene kad je tata tu, place ako je uzmem kad je on drzi i slicno, ali je to brzo proslo. Bez ikakvog razloga i odjednom je bilo i kod nje, a kad smo same, normalno da trci meni i ponasa se kao i inace. Ignorisi to i ne sekiraj se, oni imaju 101 fazu dok ne pocnu neke stvari svesno da ti rade (kao meni mladji sada) ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ brzo ih to prodje

vocicana RR -> RE: Beba nece kod mame (10.8.2019 7:44:02)

Ne sekiraj se mamice. Moj sin ima 3 godine, cim sa nekim malo vise vremana provede, tipa sa tatom bude dva dana vezano vise nego sa mnom, odmah vise voli kod tate da ide. Ne sekiraj se, mada znam da ti se dzigerica kida, rodis, nosis, drhtis brines a siri ruke sve u suprotnom smeru od tebe. Ljubimo i tebe i bebu.
Mamaama -> RE: Beba nece kod mame (10.8.2019 8:30:13)

Hvala drage moje, bili smo na nekom rodendanu i kad je video guzvu nije hteo od mene da se odvoji, sad i kuci trazi da budem pored njega. 
MimaKos -> RE: Beba nece kod mame (10.8.2019 11:52:24)

Eto vidis, sve su to neke njihove bubice, a mi smo preemotivne pa sve dozivljavamo jako stresno

Axi87 -> RE: Beba nece kod mame (11.8.2019 9:42:56)


Mali nevaljalci samo teraju svoje. Bicete dobro sigurno. 
IZVORNA PORUKA: Mamaama

Hvala drage moje, bili smo na nekom rodendanu i kad je video guzvu nije hteo od mene da se odvoji, sad i kuci trazi da budem pored njega. 


vocicana RR -> RE: Beba nece kod mame (11.8.2019 9:45:17)

Mamaaa eto to je ono o cemu ti pricam. Da je baba bila sa njim, trazio bi posle kod nje da ide. Ovako, sve to dodje i prodje. Ali se iskidas svaki put. Sto je apsolutno normalno.
MimaKos -> RE: Beba nece kod mame (11.8.2019 15:31:09)

Ma samo ne treba kidati zivce i uzimati sve k srcu, jer to zaista ume jako da pogodi, ja nisam.neki emotivac ali sam od takvih stvari sa starijom htela da crknem. Posle ukapiras da zezaju. :)

Duลกkiฤ‡ -> RE: Beba nece kod mame (12.8.2019 6:56:35)

Faza, draga, skapirace guza da nema lepse nigde nego kod mame. Najlepse.
Stranica: [1]