RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

flamingos -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 17:06:31)

Kako mikserom sliš fil da se u kaladontu hvataju po 5 poena?

mama ivane -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 17:08:37)

I meni pise da sam na 12 a nema me nigde na spisku

flamingos -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 17:11:01)

Ne znam šta je u pitanju,srećno mama ivane.Igrajmo se,znaju u redakciji❤

mama ivane -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 17:13:06)

Da sigurno je sve pod kontrolom😘 , ja se igram jos nekih pola sata , pa nastavljam opet od sutra

Filadendronka -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 17:13:33)

Pa svaka objava na forumu 5 poena. A na tom kaladontu samo napises rec. Sekund posla, a pet poena. 
IZVORNA PORUKA: flamingos

Kako mikserom sliš fil da se u kaladontu hvataju po 5 poena?

flamingos -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 17:31:12)

Hvala Fil❤

lepic -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 17:33:18)

Srecno svima!

mama Jo -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 17:35:50)

Igrajte svakako za glavnu nagradu!

mama ivane -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 17:37:24)

Da da netreba gubiti nadu

marketing RR -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 18:53:04)

Ako ste osvajali nagrade u prethodnom periodu, moguće da je zbog pravila koje je jasno navedeno u pravilniku, na zahtev sponzora:

Korisnici koji su u nekom od bilo koja prethodna 5 takmičenja sa sakupljanjem ikonica i u nekom od
konkursa realizovanih pod sponzorstvom kompanije Keprom (u poslednjih 6 meseci) na portalu i
facebook stranici Ringeraja.rs već osvojili nagrade, nemaju mogućnost osvajanja nagrada u
aktuelnom WOW takmičenju sa ikonicama, u decembru 2019.

IZVORNA PORUKA: mama ivane

I meni pise da sam na 12 a nema me nigde na spisku

marketing RR -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 18:55:22)

Nije vam potreban FB, jer je Lista aktivnosti, koje donose bodove:
1. Registracija na portal donosi 20 bodova
2. Prijava na portal donosi dnevno jednom 5 bodova
3. Otvaranje nove teme na forumu donosi 10 bodova
4. Pisanje komentara na forumu donosi 5 bodova
5. Ulaz u Moja Ringeraja donosi dnevno jednom 3 boda
6. Prijava za newsletter - kalendar trudnoće (samo novo prijavljeni)
donosi 25 bodova
7. Prijava za newsletter - kalendar razvoja deteta (samo novo
prijavljeni) donosi 25 bodova
8. Prijava za editorial newsletter (samo novo prijavljeni) donosi 10 bodova
9. Ikona sponzora - tokom tаkmičenjа, na portalu će se pojavljivati slučаjne ikone sponzora
koje će tаkmičаri moći dа sakupljaju klikom na ikonu. Zа svаku sakupljenu ikonu sponzora,
tаkmičаr dobijа 1 bod
Dodatni bodovi - za svakih 100 sakupljenih ikona sponzora takmičar dobija 50 bonus bodova
Specijalna nagrada – osvaja je korisnik koji pronađe i sakupi specijalnu ikonu sponzora

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Sto nema te specijalne?Lele ovde se bre boduje svasta. Ja nemam fb. Zato i klikcem.. i nove teme i sve... hehe e pa to je drugooo.. Gdr je mama ivane? Jel se igra?

veselicaa -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 18:56:52)

IZVORNA PORUKA: Filadendronka

Svirko, hajde veceras kad deca zaspe da igramo kaladont. Tu ces brzo da hvatas po 5 poena. Ja ne mogu da klikcem, nema sanse. Ali ti imas sanse.

Nakon tri posta u jednoj temi,morate preci u drugu.

veselicaa -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 18:59:09)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Nije vam potreban FB, jer je Lista aktivnosti, koje donose bodove:
1. Registracija na portal donosi 20 bodova
2. Prijava na portal donosi dnevno jednom 5 bodova
3. Otvaranje nove teme na forumu donosi 10 bodova
4. Pisanje komentara na forumu donosi 5 bodova
5. Ulaz u Moja Ringeraja donosi dnevno jednom 3 boda
6. Prijava za newsletter - kalendar trudnoće (samo novo prijavljeni)
donosi 25 bodova
7. Prijava za newsletter - kalendar razvoja deteta (samo novo
prijavljeni) donosi 25 bodova
8. Prijava za editorial newsletter (samo novo prijavljeni) donosi 10 bodova
9. Ikona sponzora - tokom tаkmičenjа, na portalu će se pojavljivati slučаjne ikone sponzora
koje će tаkmičаri moći dа sakupljaju klikom na ikonu. Zа svаku sakupljenu ikonu sponzora,
tаkmičаr dobijа 1 bod
Dodatni bodovi - za svakih 100 sakupljenih ikona sponzora takmičar dobija 50 bonus bodova
Specijalna nagrada – osvaja je korisnik koji pronađe i sakupi specijalnu ikonu sponzora

IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko

Sto nema te specijalne?Lele ovde se bre boduje svasta. Ja nemam fb. Zato i klikcem.. i nove teme i sve... hehe e pa to je drugooo.. Gdr je mama ivane? Jel se igra?

Ja sam mislila da se pisu i komentari na tekstovima i da se lajkuju.
Zene,pisite i klikcite [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mama Jo -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 19:33:21)

Eto, i ja sam pogresno mislila. Gomila tekstova ima na RR, procitas i napises svoj komentar, ne moze biti jednostavnije

marketing RR -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 19:35:36)

Facebook ima trenutno određenih problema sa funkcijom lajk i komentar, pa nismo hteli da rizikujemo da neko bude oštećen, te ovaj put idemo bez bodovanja za ove aktivnosti, kako je i navedeno u pravilniku.

mama Jo -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 19:52:50)

Ja se izvinjavam, ja sam rekla da treba fb profil, i stvarno sam mislila da treba, nisam namerno, i ja sam pogresno razumela.
Svakako je bolje jer mogu da ucestvuju i oni koji nemaju fb, ovo su jos bolja pravila!

veselicaa -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 19:56:10)

I ja sam mislila da idu lajkovi i komentari na tekstove,juce sam citala pravilnik,danas nisam.

Filadendronka -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 20:06:21)

Sad je sve jasno. ;) 

flamingos -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 20:22:16)

Hvala našoj redakciji na objašnjenju.Igramo se i dalje❤Hajde,sad če specijalna ikonuca😀

Filadendronka -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 21:05:39)

Boze, ovo kliktanje je sekta. 😂 I kad neces ono te napada i mami. 

mama Jo -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 21:07:18)

Prosto te mami, ne mozes da odolis [sm=smiley36.gif]

Filadendronka -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 21:08:11)

Prva ima 17.000 😧
IZVORNA PORUKA: mama Jo

Prosto te mami, ne mozes da odolis [sm=smiley36.gif]

mama Jo -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 21:09:04)

Zezas? Nisam uopste videla... covece

Filadendronka -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 21:09:49)

Da covek ne poveruje koliko su ljudi spremni da se bore. 

mama Jo -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 21:10:58)

Haos [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>