veselicaa -> RE: »WOW NOVOGODIŠNJA AVANTURA« - Osvojite sjajne WOW igračke! (11.12.2019 18:59:09)
|
IZVORNA PORUKA: marketing RR Nije vam potreban FB, jer je Lista aktivnosti, koje donose bodove: 1. Registracija na portal donosi 20 bodova 2. Prijava na portal donosi dnevno jednom 5 bodova 3. Otvaranje nove teme na forumu donosi 10 bodova 4. Pisanje komentara na forumu donosi 5 bodova 5. Ulaz u Moja Ringeraja donosi dnevno jednom 3 boda 6. Prijava za newsletter - kalendar trudnoće (samo novo prijavljeni) donosi 25 bodova 7. Prijava za newsletter - kalendar razvoja deteta (samo novo prijavljeni) donosi 25 bodova 8. Prijava za editorial newsletter (samo novo prijavljeni) donosi 10 bodova 9. Ikona sponzora - tokom tаkmičenjа, na portalu će se pojavljivati slučаjne ikone sponzora koje će tаkmičаri moći dа sakupljaju klikom na ikonu. Zа svаku sakupljenu ikonu sponzora, tаkmičаr dobijа 1 bod Dodatni bodovi - za svakih 100 sakupljenih ikona sponzora takmičar dobija 50 bonus bodova Specijalna nagrada – osvaja je korisnik koji pronađe i sakupi specijalnu ikonu sponzora IZVORNA PORUKA: Mirko Svirko Sto nema te specijalne?Lele ovde se bre boduje svasta. Ja nemam fb. Zato i klikcem.. i nove teme i sve... hehe e pa to je drugooo.. Gdr je mama ivane? Jel se igra? Ja sam mislila da se pisu i komentari na tekstovima i da se lajkuju. Zene,pisite i klikcite [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
|
|
|
|