Poklanjamo ๐Ÿ“ ๐ฑ ๐€๐‹๐๐ˆ๐Š๐Ž๐‹ ๐’๐ˆ๐‘๐”๐ + ๐€๐‹๐๐ˆ๐Š๐Ž๐‹ ๐Œ๐„๐Œ๐Ž ๐ˆ๐†๐‘๐” ! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...



Poruka


marketing RR -> Poklanjamo ๐Ÿ“ ๐ฑ ๐€๐‹๐๐ˆ๐Š๐Ž๐‹ ๐’๐ˆ๐‘๐”๐ + ๐€๐‹๐๐ˆ๐Š๐Ž๐‹ ๐Œ๐„๐Œ๐Ž ๐ˆ๐†๐‘๐” ! (27.11.2023 3:40:21)


๐ŸŒŸ๐ŸŽ DARIVANJE ๐ŸŽ๐ŸŒŸ na Ringeraja Instagram stranici

Drage mame i tate, da bi ste se pripremili za najavljeni talas zahlaฤ‘enja i moguฤ‡e viruse i prehlade, odluฤili smo da vam poklonimo ๐Ÿ“ ๐ฑ ๐€๐‹๐๐ˆ๐Š๐Ž๐‹ ๐’๐ˆ๐‘๐”๐ + ๐€๐‹๐๐ˆ๐Š๐Ž๐‹ ๐Œ๐„๐Œ๐Ž ๐ˆ๐†๐‘๐” ๐Œ๐„๐Œ๐Ž๐‘๐ˆ๐‰๐„! ๐Ÿ’œ

๐€๐‹๐๐ˆ๐Š๐Ž๐‹ je ๐๐€๐Œ๐„๐“๐€๐ ๐’๐ˆ๐‘๐”๐ za snaลพnu podrลกku uroฤ‘enom imunitetu kod dece i odraslih. ๐Ÿ’ช Napravi razliku i odaberi preparat sa pametnom kombinacijom (crna zova, juลพnoafriฤka muลกkatla i YESTIMUNยฎ kao preฤiลกฤ‡en ekstrakt imunoglukana) jer nije svejedno!

โณ Zato UฤŒESTVUJ i takmiฤi se za jedan od 5 sjajnih ALPIKOL paketa! ๐ŸŽ Svaki sadrลพi: ALPIKOL sirup i ALPIKOL memo igru memorije. ๐Ÿ’œ

๐Ÿ‘‰ Da bi se igrali sa nama i osvojili sjajan poklon potrebno je samo da:

๐Ÿ’œZapratite ako veฤ‡ niste @alpenpharma_srbija i @ringeraja.rs
๐Ÿ’œU komentarima tagujte 3 mame koje bi takoฤ‘e volele da se igraju
๐Ÿ’œPodelite ovu objavu na Vaลกem STORY-ju
๐Ÿ’œIgramo se do 30. 11. 2023. u 20h, a nakon toga ฤ‡emo proglasiti 5 dobitnika
๐Ÿ’œ Dobitnicima ฤ‡e nagrade biti poslate u roku od 10 dana od zavrลกetka darivanja (troลกkove slanja snosi sponzor)
๐Ÿ’œU igri mogu da uฤestvuju svi koji imaju adresu za slanje poklona u Srbiji (Ukoliko su dobitnici sa adresom na Kosovu i Metohiji, zamoliฤ‡emo dodatno i za alt_ernativnu adresu, samo iz razloga ลกto ne ลกalju sve kurirske sluลพbe poลกiljke za Kosovo i Metohiju)
๐Ÿ’œViลกe o ALPIKOL-u proฤitajte na linku u opisu profila

NE ZABORAVITE: Sve ลกto vam treba u terapiji i prevenciji virusnih i bakterijskih infekcija moลพete pronaฤ‡i u Alpikol sirupu.

SREฤ†NO SVIMA! โค๏ธ

(Instagram ni na koji naฤin nije ukljuฤen u ovo darivanje. Samo oni iznad 18 godina mogu biti ukljuฤeni i svojim uฤestvovanjem se slaลพu sa Instagramovim pravilima koriลกฤ‡enja.)




flamingos -> RE: Poklanjamo ๐Ÿ“ ๐ฑ ๐€๐‹๐๐ˆ๐Š๐Ž๐‹ ๐’๐ˆ๐‘๐”๐ + ๐€๐‹๐๐ˆ๐Š๐Ž๐‹ ๐Œ๐„๐Œ๐Ž ๐ˆ๐†๐‘๐” ! (27.11.2023 7:06:17)

Sjajno!Bravo za naลกu RR i sponzora!Sreฤ‡no svima!โคโค




Stranica: [1]