RE: Letovanje 2025. (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

DanyRose -> RE: Letovanje 2025. (4.7.2025 11:47:56)

Ćaos možete li mi dati neke predloge za letovanje kod nas u Srbiji? Muž i ja bismo ove godine malo da promenimo, pa bismo kod nas, ništa nismo odlučili konkretno a više nemamo toliko vremena heh. Pa ukratko - neka destinacija gde nam posle 5 dana neće postati dosadno [sm=smiley36.gif] Tara nam je za sad favorit, ali ako imate još neke predloge slušam. P.S imate li iskustva možda sa ovim našim sajtom za smeštaj u Srbiji , ne bismo preko bookinga zbog nekih ranijih iskustava. Bilo kakav savet i info su dobrodoši :D

Ana RR -> RE: Letovanje 2025. (4.7.2025 14:47:11)

Mi smo početkom juna bili na Paliću, obilazili smo i Suboticu, Segedin (u Segedinu imate aqua park)... možda vam bude zanimljivo, na Paliću imate i bazene. Mi smo preko bookinga rezervisali smeštaj, bili smo u vikend naselju, sve preporuke za vilu Kruna Palića.

jess021 -> RE: Letovanje 2025. (6.7.2025 12:27:25)

Iskreno ne znam sta ćete raditi 5 dana na Tari, naročito leti. Nema nekog posebnog sadržaja sem da se obiđe Drvengrad. Šarganska osmica je nama bila totalni promašaj. Prema meni Zlatibor je bolja opcija i ako hoćete da šetate po planini i ako želite nešto urbanije. Ja bih se pre odlučila na neki rafting nego za Taru. Eto to je moje mišljenje 😀

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]