JaJaJ -> RE: Novo porodiliste u Zrenjaninu (10.11.2012 12:58:23)
|
Hvala :) Ja se slabo ovde snalazim, sad tek vidim da je moja poruka kao odgovor na tvoju, ne znam kako sam to izvela :) Što se tiče porodilišta, sve je bilo čisto, bez zamerke na higijenu, ali svoje spavaćice obavezno ponesite! Posteljina im je takođe u deficitu, tako da je baš i ne menjaju, osim ako ne tražiš, ali verujte mi, tamo, u tom stanju bolova i izmučenosti, poslednje što ti je na pameti da li ti je posteljina čista ili prljava :) hrana je takođe užas živi, pogotovo za nas sa CR, jer prva tri dana ne smemo skoro ništa da jedemo, a i to što nam daju je bljak! ali ni to ti nije bitno, pojedeš kad si gladan. Ja jesam razmažena, ali stvarno neću da grešim dušu, i da pljujem po svemu kao što to mnogi ovde čine. Uostalom, ne ideš u hotel sa 5* nego u bolnicu.. Kažem vam, najvažnije je da oko porođaja protekne sve ok, ostalo se preživi. Na žalost, ja sam bila svedok slučaja mučeničkog postupanja sa ženom koja nije imala vezu, porađali su je 22 sata, i na kraju hitan carski rez, jedva su ostali živi i ona i beba. Dr Ilić im je bukvalno spasila život! Za tu doktoricu sam čula sve i svašta, ali žena je mag u svom poslu. Da ona nije došla, pod nadzorom izvesne dr Jagode i Milice (totalno neke anonimne) ko zna šta bi joj se desilo. Eto..
|
|
|
|