|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 14.1.2010 15:38:53
|
|
|
|
minavb
|
I moja doktorica ne preporucuje suncanje u trudnoci tako da, odmorite kozu.
|
|
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 10:45:03
|
|
|
|
Anoniman
|
zar je potreban doktor da kaze da je solarijum stetan stvarno mi neki ljudi nisu jasni, da ne mozes da se iskuliras u trudnoci od tih sranja... ne mogu da verujem
|
|
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 10:47:13
|
|
|
|
zoća
|
kakav solarijum pa on nije zdrav ni ovako
|
|
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 10:50:48
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman zar je potreban doktor da kaze da je solarijum stetan stvarno mi neki ljudi nisu jasni, da ne mozes da se iskuliras u trudnoci od tih sranja... ne mogu da verujem Ti to meni nesto?
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 11:01:50
|
|
|
|
Anoniman
|
ma ne nego na temu uopste... mislim da je preglupo ici kao zbog boje koze, a da znas da moze detetu da skodi ...
|
|
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 11:05:01
|
|
|
|
minavb
|
Svako radi kako hoce, ko smo mi da sudimo i kritikujemo. Ja nisam isla i ne bih isla, ali necu vredjati i pljuvati onog ko jeste ili se samo raspitivao o tome.
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 11:10:14
|
|
|
|
zoća
|
Mina nema tu pljuvanja.Solarijum je štetan i tačka sve ostalo je komercijala.Samo u određenim situacijama kod kožnih oboljenja po nalogu dermatologa to priznajem
|
|
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 14:53:44
|
|
|
|
Anoniman
|
cini mi se da nisam nikog pljuvala... samo sam iznela svoje misljenje na datu temu... stvarno je uzas da ti zbog preplanulog tena unistavas svoje zdravlje i zdravlje svog deteta ovo je i dalje moje misljenje, ja ne pljujem nikog konkretno, ja samo imam stav o tome (pogresan ili ne moj je)
|
|
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 18:04:15
|
|
|
|
Lilly*
|
Iznele ste svoje mišljenje, dosta prepucavanja, inače će tema biti zaključana!
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 18:26:41
|
|
|
|
Mishica 77
|
Jednoj poznanici je "vrsni" i naširoko poznati ginekolog u Pa dozvolio solarijum pod uslovom da prekriva stomak folijom ... Bila je trudna u toku leta i ima sopstveni salon... Ludilo.... Mislim..... Alooooooooo!!!!!!!!!!
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 18:42:50
|
|
|
|
maja19
|
Sta ako pokrije folijom zastitice dete....strasno...ja sam kao mladja visila po solarijumima da budem sto vise preplanula i slicno, dok nisam pocela da dobijam tkz.suncane pege i dok mi jedan mladez na stomaku nije poraso i zacrveneo se da sam u roku od dva dana primljena na hirurgiji i moralo je da mi se hiruski, nozem odkloni, posto je imao velike korene..srecom bila je jaka upala tako je pokazala patologija ali od tada vise ne idem tamo...
|
|
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 19:18:24
|
|
|
|
Crvenkapa85
|
Meni je ova tema cista bglupost......ako si iole malo pametan,neces otici!!!!
|
|
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 19:45:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Crvenkapa, ja se u potpunosti slazem sa tobom... Ali skupljam poene za poklon paketic, a ne mogu da idem na neke teme gde pricaju o bolestima jer se odmah natripujem da je imam (jbg, hipohonda) Pozz
|
|
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 19:47:58
|
|
|
|
Jeca*
|
ako zelis paketic znaci da imas dete, onda caskaj sa nama u temi o deci i sl...kao osoba a ne kao anonimna
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 19:50:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Neces dobiti paketic, ako se potpisujes kao anonimna.
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 5.1.2011 20:23:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman Crvenkapa, ja se u potpunosti slazem sa tobom... Ali skupljam poene za poklon paketic, a ne mogu da idem na neke teme gde pricaju o bolestima jer se odmah natripujem da je imam (jbg, hipohonda) Pozz Anonimna zaista nisam sigurna da li ti se broj postova/pisanja na forumu računa u slučaju da pišeš kao anonimna (za paketić). Ja zaista dobijam spisak broja objava na forumu od programera tek na kraju meseca, tako ne bi da bezveze pišeš kao anonimna a da ti se ti posle ne uračuna. Što reče Jeca, imaš dete/dobićeš ga u ovom mesecu, te ima puno zanimljivih tema u kojima možeš pisati, a tima i sebi povećati šanse za paketić, posebno za prvo mesto, koje donosi najlepše poklone
< Poruku je uredio dunja RR -- 5.1.2011 20:24:15 >
|
|
|
|
|
RE: Solarijum u trudnoći 31.5.2012 18:10:22
|
|
|
|
MakaM
|
Meni su oduvek bili Hit ljudi koji izričito govore svoje mišljenje, pljujući po drugima i njihovim izborima. Konkretno o solarijumu u trudnoći moj stav je da-kojoj se ide- neka ide i na Mars, a ne u solarijum. Koliko sam čitala-Nigde nije zabranjeno, samo nije preporučljivo jer nije ispitano da li na bebu utiču zraci i toplota(mada solarijumi imaju one ludačke ventilatore)... Ja sam izabrala da ne idem u solarijum u trudnoći, jer neću da moja beba, ne daj Bože, bude deo statistike ili neki primer..Ali da jedva čekam da uskočim u njega posle porođaja-to da! i stvarno me niko ne može ubediti da ne idem zbog bla..bla...iovako ništa nije zdravo.Svako ima svoje fetiš. Pušači, setite se "drobljenja" drugih, a vi palite i smejete se
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciPol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Šta je prirodni carski rez?Prirodni carski rez podrazumeva rasecanje kože trudnice, ali lekari ne vade bebu iz stomaka, već je puštaju da sama izvu...
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.