|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Psiha utice na plodnost?
9.7.2011 15:41:35   
maca821
A kad mi kazu"joj jesi luda uzivajte dok ste sami, kad dodje beba necete stici kafu popiti"!! Ja poludim, boli me bas sta cu stici a sta necu, ja zelim bebu i izdrzacu i plac i grceve i zubice i se bas sveuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 51
   RE: Psiha utice na plodnost?
10.7.2011 10:57:42   
jance
maca ja sam takvim ljudima samo rekla da sve ima svoje vreme u zivotu.. ja sam svoje vreme za uzivanje sama sa muze imala. napila sam se dovoljno kafa sa njim sama, sad mislim da je beba neki logican sled naseg braka i ljubavi..
a za one malko bezobraznije sam rekla, da to sto vi ne znate da se organizujete sa bebom i vremenom to nije moja stvar!
sve smo mi vrlo svesne da je beba promena u zivotu, al i tada sam tako mislila i sada tako mislim, da je to promena na bolje... ne kazem da sam pokupila svu pamet sveta i da cu u svakom trenutku znati tacno kako da se organizujem i sta da radim, ali ipak jos uvek bebu shvatam kao poklon a ne kao nuzno zlo...

_____________________________

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 52
   RE: Psiha utice na plodnost?
10.7.2011 17:50:35   
vesnam
Meni to moj dragi stalno govori, a ja ne mogu da prestanem da računam, šta ću kad nisam kao pojedine srećnice među mojim drugaricama koje iz prvog puta, u sred frke oko posla, faksa itd ostanu trudne. Već dve godine pokušavamo, i sad mi je već frka, do sad je bilo opušteno, pa što se onda ništa nije desilo?! user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 53
   RE: Psiha utice na plodnost?
10.7.2011 18:15:30   
Anoniman
Meni moja psiha kaže da ću biti trudna ovog meseca i tačka. I uzvičnik! user posted image user posted image

(odgovor članu vesnam)
  Direktna veza do poruke: 54
   RE: Psiha utice na plodnost?
10.7.2011 23:14:58   
maca821
Ma slazem se ja da psiha mozda utice, meni u martu kasnilo 6 dana a nisam bila trudna, pa utripujem simptome, ali ja ne mogu da ne mislim bila bi luda kad ne bi pomislila, a zelim bebu.
I stvarno mi je muka kad mi kazu "opusti se".

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 55
   RE: Psiha utice na plodnost?
11.7.2011 8:45:12   
Anoniman
Ja to Maco pričam već danima. Opusti se, opusti se... Ma ne moj, pa opustite se vi i nemojte da mislite na mene i stalno ste opterećeni time kad će moja beba.

(odgovor članu maca821)
  Direktna veza do poruke: 56
   RE: Psiha utice na plodnost?
11.7.2011 8:53:49   
zivka
Drage moje psiaha izuzetno utice na zacece! Ja sam zivi primer!
Posle  god racunanja plodnih dana, stimulacije ovluacije 2 god, 2 insemenacije pa kad je odobren VTO i pomeren 1 mesec ja taj mesec zatrudnimuser posted image i to 10-ti dan ciklusa koji mi nije ni pod tackom razno plodan!
Doduse nama su svi nalazi bili o.k. a pravo da vam kazem sigurna sam i da mnogima nisu ali ne misle o tome pa budeuser posted image . Pomislite samo koliko ima porodica koje se ne kupaju redovno, kako i gde zive i kako se hrane a dece na izvoz...
Radim u skoli i vidim svasta...
Znam da je tesko iskljuciti mozak tj ne moze! Probajte da ubacite malo romantike i neko lepo vino ali ne gledajuci u kalendar...
Pozdrav i zelim vam user posted image


(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 57
   RE: Psiha utice na plodnost?
11.7.2011 9:09:02   
Anoniman
Znate, to vam je kao i sa verom, neko veruje u Boga kao sv. Trojicu, neko u Boga kao jednog, neko u Budu itd. Tako ko veruje da mu je psiha odmaže ona će mu odmoći i obrnuto.

(odgovor članu zivka)
  Direktna veza do poruke: 58
   RE: Psiha utice na plodnost?
11.7.2011 13:08:06   
maca821
1,2,3,4....brojim do deset da ne eksplodiram! Znate sta mi kaze drugarica"ti ako budes opterecena neces nikad ostati trudna"....ja ne mogu da verujem, ljudi uopste ne razmisljaju sta govore.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 59
   RE: Psiha utice na plodnost?
11.7.2011 13:22:05   
Anoniman
Ne obaziri se user posted image Dve moje prijateljice (inače kume međusobno)-jedna se srećno udala i jedna, dve, tri godine... NIšta user posted image Ova druga koje kuda i sa koje kim, i tras-ostade user posted image I taj je eto oženio... U trudnoći se ništa nije pazila (trčala bosa na 12 stepeni po hladnom betonu, pila,izlazila u zagušljive diskoteke), porodila se za 2 sata kao da je to mačji kašalj, mališa zdrav ko dren (sad već ima 20 meseci) kinuo 2 puta otkad se rodio user posted image I ona je ovoj svojoj kumi stalno drobila kako zbog stresa ne može da ostane trudna, kao-ti stalno misliš o tome pa zato ne možeš user posted image
I na kraju ova druga pukim slučajem ostala u drugom stanju (sad i ona ima svog bebca user posted image ) i to kad su joj rekli da sačekaju malo sa mućkanjem zbog svinjskog gripa user posted image a oni baš tad uboli!!!
Sve to dođe na svoje... Evo ja priželjkujem drugo,a kad će - videćemo user posted image

(odgovor članu maca821)
  Direktna veza do poruke: 60
   RE: Psiha utice na plodnost?
12.7.2011 15:06:40   
Nencynency
E pa da znate,resila sam da dam odmor svojoj psihiuser posted image ...ali samo ovaj mesec.Cisto da iz naucnog ugla dokazem da to nije tacno!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 61
   RE: Psiha utice na plodnost?
12.7.2011 17:17:03   
Anoniman
Ma ja vam kažem da naredite svojoj psihi da ćete baš sad ostati trudne! user posted image .
Ja sam juče sekla kupus i posle šargarepu. I sad ostalo mi šargarepe nekih 3cm a ja rešila da je sve srendam. I sad, pali se moj um, moje misli ili ti psiha, svest, da je rendaljka oštra i da ću se iseći da pazim. I naravno, isekla sam palac jer sam bas tako razmišljala, umesto "rendaljka je ostra ali ja pazim i neću se iseci" i to mi uvek upali. I stalno se tako preslikavaju neke situacije... Znači, više nemojte misliti "ja nikako da ostem trudna", već upravo suprotno, "ovaj mesec ostajem trudna, ja sam trudna, i sl.". user posted image

(odgovor članu Nencynency)
  Direktna veza do poruke: 62
   RE: Psiha utice na plodnost?
12.7.2011 19:09:43   
maca821
Ajd bas da probamouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 63
   RE: Psiha utice na plodnost?
12.7.2011 19:17:01   
anuksunamun
psiha utice na plodnost ,a nepsiha utice na psihopatiju ..prema tome ovde analogija ne postoji,trudnoca se desi onda kada treba...jer niko ne moze da se odrekne "psihe"a jos manje podsvesti...opustanje je druga prica ,gotovo jednako komplikovana...mislim da je preciznije reci "OKOLNOSTI I SITUACIJA,UTICU NA PLODNOST-A TO SVAKAKO NIJE PSIHA"

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 64
   RE: Psiha utice na plodnost?
12.7.2011 22:01:33   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: anuksunamun
"OKOLNOSTI I SITUACIJA,UTICU NA PLODNOST-A TO SVAKAKO NIJE PSIHA"

user posted image .
Već sam pisala negde da je sestra mm bila kod nas skoro dobre 2 godine. Od toga smo godinu dana spavali u istoj sobi, krevet do kreveta. Mislim da u ovakvoj situaciji ne možeš da imaš ni najobičniji sex, a kamoli da napraviš dete. A i sad kad god dodje mi više ne možemo da funkcionišemo normalno. I da, onda meni neki dr.mr. dodje i kaže kako sam ja psihički opterećena. Ne doktore, ja sa fizički opterećena i sprečena.

(odgovor članu anuksunamun)
  Direktna veza do poruke: 65
   RE: Psiha utice na plodnost?
12.7.2011 23:26:04   
soni
u pravu si.. utice psiha...ali sta je i sa onom zeli svom snagom i ostvarice se... e pa mi zelimo ..i zasto to negativno utice na plodnost??? ja zelim da zelim!!!
ne padam u neke crne misli i ne zelim da mislim negativno i pravim problem gde ga nema...naravno razumem i devojke koje dugo dugo cekaju svoje user posted image ..slusala sam razne price i jako mi je zao..ali opet mislim da i tu nije problem psiha, vec su vec poznati dublji razlozi.. user posted image




_____________________________

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 66
   RE: Psiha utice na plodnost?
13.7.2011 10:34:41   
maca821
Soni i ja se to pitam. Naslusala sam se prica kako su radili na bebi dugo, merili bt, radili lh trakice i nista i kao kad su sve batalili i digli ruke ostane trudnauser posted image

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 67
   RE: Psiha utice na plodnost?
13.7.2011 10:38:44   
Ana RR
Ja sam jedna od tih, tri godine smo radili na bebi, popravljali spermogram, obilazili lekare.. Promenimo urologa, mm uradi spermogram a on najgori ikada. Shvatimo da je to to, nema više čekanja idemo na vto. Sledeću M nisam dobila.
Možda sam bila malo rasterećena što se te teme tiče, ali definitivno u to vreme nisam bila sjajno. Četiri meseca pre toga mi je poginuo brat i ništa nije bilo kako treba. Kako se baš tada dogodilo, ja zaista ne znam..


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu maca821)
Direktna veza do poruke: 68
   RE: Psiha utice na plodnost?
13.7.2011 10:40:14   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 69
   RE: Psiha utice na plodnost?
13.7.2011 10:47:30   
Ana RR
Malo off, ali dva dana pre nego što sam saznala da sam trudna sam sanjala brata kako spava, ja sednem pored njega i počnem da ga češkam po leđima (što je voleo najviše na svetu) a on mi se sklupča u krilu kao mala beba. Ja zaista nisam sujeverna, verujem u logiku, ali taj san mi je bio neki znak. Znala sam da sam trudna i znala sam da će biti dečak. 

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 70
   RE: Psiha utice na plodnost?
13.7.2011 10:51:09   
Anoniman
Joj Anchi, najezih se...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 71
   RE: Psiha utice na plodnost?
13.7.2011 10:52:41   
maca821
Ana i ja sam izgubila brata user posted image user posted image
Psihauser posted image , joj ko moze da je isljuci......

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 72
   RE: Psiha utice na plodnost?
13.7.2011 10:53:03   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image Bog jednom rukom uzima drugom daje ........ user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 73
   RE: Psiha utice na plodnost?
13.7.2011 10:54:03   
Anoniman
I ja ću biti off, ali Anči, ja sam mojoj super drugarici rekla da su joj tata i mama poslali bebu. I zaista verujem u to: godinama je pokusavala da zabebi, i ništa. Onda joj, uh, teško mi i da pišem, umre mama,a posle 3 meseca i tata! Tuga,tuga! I ona je posle 2 meseca ostala trudna,ima divnu curicu i ja joj kažem da su joj je sigurno poslali mama i tata. (smajli koji grli)

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 74
   RE: Psiha utice na plodnost?
13.7.2011 10:55:35   
Ana RR
user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 75
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3] 4 5   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Pitali smo doktor-ginekologa: Ovulatornost...
Ringeraja vam je dala priliku da pitate lekara sve što vas zanima u vezi ovulacije kao i rešenja problema sa njom. Farma...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here