|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 2.2.2010 22:18:05
|
|
|
|
cipiripi
|
navijam devojke da sve bude u redu a ako ne bude, nek vas ne plasi to, necu da malerisem hocu samo na vreme da vam skrenem paznju ako dr kaze "nije dobro".. to podrazumeva rutinsku operaciju podvezivanja te vene "varikocele" koja pravi problem. izvinite jos jednom , ali morala sam da vam kazem to da se ne bi istresirale tamo ne daj boze...
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 3.2.2010 7:28:42
|
|
|
|
bebironcic
|
Ma sve cipi samo da svi mi na kraju imamo !
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 14.2.2010 21:43:07
|
|
|
|
2002m
|
Sutra u 11:30h idemo, da obavimo i ovo
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 16.2.2010 9:20:16
|
|
|
|
2002m
|
Obavili smo i uz. Sve je Ok. Sem sto na oba testisa ima po jednu vodenu cistu, na jednom 2,5mm a na drugom 5mm. Kaze doca da to nesmeta i da je od prehlade.
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 17.2.2010 19:19:33
|
|
|
|
cipiripi
|
jel mu je gledao prostatu?
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 15:16:06
|
|
|
|
bebironcic
|
Sutra imamo zakazano tj.mm za eho dopler testisa...i vec sada mi rade zivci kakav ce rezultat biti
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 15:23:34
|
|
|
|
cipiripi
|
Super Bebi , ne sekiraj se !! To je jako bitna stavka za njega.. za navijam za dobre rez i da dr kaze da zbog nekog glupog problemicica koji se resava za 7 dana nemozete da (da se vec jednom nadje problem ) I onda u akciju
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 15:28:10
|
|
|
|
bebironcic
|
Hvala ti Cipiripice !Jao nisam ziva ako mi verujes,ali se nadam da ce rezultati biti ok i da vec jednom prestanemo sa ovolikim nerviranjem i brigama!
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 15:31:54
|
|
|
|
cipiripi
|
zamisli da mu kaze da ima upalu prostate tura antibioticima i ja jesam mozda luda sto ti ovako pricam, nemoj da me shvatis pogresno - da nesto malerishem ..., ali volim kad bar znam sta je problem vidi ako mozes da pitas da pored uz testisa mu urade i uz prostate jer je i ona ume da bude odgovorna za ceo haos.. ja drzim fige
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 15:41:19
|
|
|
|
bebironcic
|
Ma ok...meni je bolje da znam istinu pa kakva god bila nego ovako,meni je svaka istina bolja od bilo kakve lepe lazi!Znas sta sam juce procitala(ja tako non-stop googlam i citam)-u tekstovima na netu gde pacijent ima azoospermiju postoje dve stavke-problem sa Fsh(kod nas je to dobro),kao i kariotip i geni,i naravno moguci problem varikocela, kriptorhizam(to je mm operisao sa 7 god),upale i operacije.Sinoc kada sam mu ispricala za to on se setio da kada je pre 2,5 god imao operaciju kile da su mu posle operacije testisi nenormalno goreli,bas bili vruci,on je tada pitao urologa da li je to normalno i dr mu rekao da je to posledica operacije!A posle te operacije je njemu spermogram otisao u djavola!I vidis mene je sada bas zaintrigiralo
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 15:48:38
|
|
|
|
cipiripi
|
a jel on radio prolaktin i jel prelezao zauske?
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 15:51:38
|
|
|
|
cipiripi
|
Procitaj ovo...KLIK
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 16:00:08
|
|
|
|
bebironcic
|
Procitala Cipi.... ...hm...stres.....kada bi ti samo ispricala kakav je stres doziveo Prelezao zauske kao mali,moja svekrva kaze da ih je dobro podneo,e sada koliko to dobro to ne znam Kriptorhizam je kasno operisan,trebao je ranije bar tako savetuju doktori,ali...sta da radis..sada taj testis koji nije bio spusten,ovaj dr u Bg-u jaze da on nema funkciju u pravljenju plivaca..ali ja mislim da ce uz sve to najbolje da se vidi!Prolaktin nije radio...Jeli Cipi jel odmah posle uz daju nalaz,kao i kod zena?
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 16:06:15
|
|
|
|
bebironcic
|
Cipi izvini...slagala sam te..medju hormonima koje je radio je i prolaktin,sva sam dobar je,u granicama normale,njegova vrednost je 190 a referentna od 53 do 360
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 16:06:47
|
|
|
|
cipiripi
|
mozda bi moga da uradi prolaktin..citala dam na stetoskopu o uticaju prolaktina na genezu.. znam da su mm prvo pitali da je prelezao zauske.. UZ kod muskarca se radi sa istim UZ za zene i nalaz se dobija odmah..sve identicno
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 16:07:21
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Cipi izvini...slagala sam te..medju hormonima koje je radio je i prolaktin,sva sam dobar je,u granicama normale,njegova vrednost je 190 a referentna od 53 do 360 e odlicno
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 16:10:16
|
|
|
|
bebironcic
|
Videcemo sta ce sutra biti..ja se nadam najboljem...ja sam uglavnom pesimista,ali sam sada jako optimisticno nastrojena uz dozu nervoze naravno!
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 16:14:55
|
|
|
|
cipiripi
|
za Uz ne treba nikakva priprema ni apsitencija..eto i to da ti kazem
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 16:16:24
|
|
|
|
bebironcic
|
pa da je potrebna apstinencija onda bi nas vratili ... hvala ti Cipice puno na informacijama ,sutra u 10 h je taj dan D!
< Poruku je uredio bebironcic -- 26.2.2010 16:17:12 >
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 16:19:27
|
|
|
|
sunce ***
|
cipi jel mozes da zvirnes u znake na trenutak?
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 16:24:13
|
|
|
|
cipiripi
|
Dace Bog
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 26.2.2010 16:31:00
|
|
|
|
bebironcic
|
Hvala Cipi
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 1.3.2010 6:38:47
|
|
|
|
bebironcic
|
E,uradili smo i ovo!Bas sam bila uplasena kakav ce rezultat biti ali...sve je ok sve je na svom mestu i sve funkcionise kako treba,tako da smo otklinili i ovu mogucnost kao problem!
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 1.3.2010 7:53:58
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic E,uradili smo i ovo!Bas sam bila uplasena kakav ce rezultat biti ali...sve je ok sve je na svom mestu i sve funkcionise kako treba,tako da smo otklinili i ovu mogucnost kao problem! Draga, bas mi je drago
|
|
|
|
|
RE: Ultrazvučni pregled testisa 1.3.2010 7:56:26
|
|
|
|
bebironcic
|
Razresili smo Daco i tu dilemu,sada od svega preostaje jos biopsija da se vidi sta plivace ubija.Dr u Nisu kod koga smo bili kaze da mora i to da se uradi jer su sve ostale analize dobre...Sada mi je kao malo lakse,ali opet ja pustam filmove po glavi i ne mogu a da ne razmisljam
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici5 najboljih POZA U SEKSU za zatrudnjivanjeNeki tvrde da određeni položaji tokom seksa mogu povećati šanse za trudnoću. Proverite i probajte, ne može da škodi. ;)
Anketa
Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16
Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.