|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 10 stvari koje NE treba reci trudnicama !
30.4.2011 13:18:10   
Dada81
Užasno user posted image

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 226
30.4.2011 13:20:21   
Olga75
Nina , ja sam se porodila sa skoro 34 pa mi niko nije ni spomenuo godine , to je bilo u oktobru 2008 user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 227
30.4.2011 13:25:34   
Anoniman
Pa ne znam koji im je đavo bio, bili praznici, pa valjda nadrkani što rade, pa ajde da lajemo malo user posted image
Mada, generalno su bili neprijatni. I to svih pet dana koliko sam bila tamo user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 228
30.4.2011 13:34:06   
Olga75
ja sam nosila negativne osecaje sa samog porodjaja ,one nadrkane specijalizantkinje koja me je usivala i nadrndanih babica koje su se derale sa sve specijalizantkinjom : hoces da ubijes bebu
da , hocu , zato sam zadrzala trudnocu , isla svake nedelje na kontrolu ( najozbiljnije me je tako zakazivala dr u dispanzeru ) i lezala sa podignutom karlicom i tokolizmo cele nedelje
ali kad sam dosla na odeljenje iskustvo je skroz pozitivno
sem revizije jer doticne nedoje***a specijalizantkinja nije dobro pregledala posteljice
i babice i seste za bebu i sestre za laktaciju su bile bas korektne i usluzne i to ne samo prema meni ( ja sam ipak kpleginica ) nego prema svim mamicama koje su bile u sobi

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 229
30.4.2011 13:43:52   
Anoniman
Blago tebi!!! Meni su Mišu odneli u inkubator kad se rodio i kad je došla dotična neonatološka koza ja je pitam kako je, ona kaže da je na kiseoniku, a ja pitam da li je ostalo normalno (mislila sam mimo disanja) a ona će meni : "šta vi mamice podrazumevate pod normalno? Ima dve ruke, dve noge i glavu!!!"
Mrš kobilo!!! Zar se tako priča sa svežom porodiljom ?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 230
30.4.2011 13:51:32   
Olga75
ja sam se porodila mesec dana pre termina i zvercicu su odmah odneli u inkubator ali dr Zsuzsa Ujvari, neonatologinja je bila bas predusretljiva i kad sam ja u histericnom placu jer nisam bila u stanju da tu jednu trudnocu iznesem do kraja i prevremenim porodjajem mogla da ubijem bebu ( i svasta je prolazilo kroz moju glavu tada ) pitala kako je ona me je vrlo uspesno smirila i obilazila tri puta dnevno sa izvestajem u rukama i citala mi satnicu sta su ikad radili zvercici

< Poruku je uredio Olga RR -- 30.4.2011 13:52:00 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 231
30.4.2011 17:50:57   
PoisonEve
A ja kad sam posle sto godina otisla po uput za oftamologa jer su mi od naprezanja od povracanja svi kapilari popucali, Dr. mi kaze: Ma sto bre lazes da si trudna, i jos 4. mesec a nista ti se ne vidi,uostalom takve oci imaju samo narkomani,ko zna sta si ti radila!user posted image user posted image user posted image
Izgleda da pre nego sto krenu da polazu Hipokratovu zakletvu, treba da detaljno urade sve psihotestove posto izgleda danas svako moze da se naziva zdravstvenim radnikom!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 232
7.5.2011 15:04:37   
Anoniman
To je strasno sta sve mogu ljudi da kazu. A takav radnik ne zasluzuje da se naziva zdravstvenim. Mene je dr ginekolog (sada vec bivsi) sokirala kad mi je oko 20dc rekla da pijem antibiotik (penicilin) zbog male kolicine bakterija, uz opasku "ti nisi trudna, mozes to da pijes", a ja ne pijem posle 10dc ni onaj plavi panadol. Sta reci, pa normalno da nisam pila. A sta bi bilo da sam bila trudna i popila to? Ne zelim ni da mislim o tome.

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 233
7.5.2011 15:05:05   
Anoniman
To je strasno sta sve mogu ljudi da kazu. A takav radnik ne zasluzuje da se naziva zdravstvenim. Mene je dr ginekolog (sada vec bivsi) sokirala kad mi je oko 20dc rekla da pijem antibiotik (penicilin) zbog male kolicine bakterija, uz opasku "ti nisi trudna, mozes to da pijes", a ja ne pijem posle 10dc ni onaj plavi panadol. Sta reci, pa normalno da nisam pila. A sta bi bilo da sam bila trudna i popila to? Ne zelim ni da mislim o tome.

(odgovor članu PoisonEve)
  Direktna veza do poruke: 234
7.5.2011 19:47:02   
Brana
1.Koliko si se ugojila tj.jaoj sto si se ugojila?
2.Oruznjala si u trudnoci.
3.A jel nosis musko?
4.Lose price o porodjaju,uterivanje straha.
5.Ostavice te muz ako se budes mnogo posvecivala detetu i ako se ugojis.
6.Nemoj da govoris nikome da si trudna,prikrivaj stomak.
7.Slobodno nosi teret ,nemoj se maziti u trudnoci nece ti nista biti(kao sto je meni rekla zaova).
8.Opasce ti kosa u trudnoci jer dete sve crpi.
9.Ima zubi da ti pozute.
10.Kada dodje dete nema vise predjasnjeg zivota,imaces obaveza i neces nista moci da stignes,zivot ti se pretvara samo u brige..
Ima jos...user posted image

< Poruku je uredio Brana -- 7.5.2011 20:01:05 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 235
7.5.2011 19:52:40   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena

Lekovi na bazi penicilina su dozvoljeni u trudnoći.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 236
8.5.2011 11:27:20   
Anoniman
Meni su rekli da prva tri meseca ne valja piti pentrexil, mozda su me lose informisali user posted image .
Da, pogotovu to sa teretom, ili promenićes se u faci (poružnećeš) i nos će ti se "rasiriti i biti ruzniji" ako bude bilo musko.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 237
8.5.2011 11:34:44   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Brana

3.A jel nosis musko?
7.Slobodno nosi teret ,nemoj se maziti u trudnoci nece ti nista biti(kao sto je meni rekla zaova).
9.Ima zubi da ti pozute.
10.Kada dodje dete nema vise predjasnjeg zivota,imaces obaveza i neces nista moci da stignes,zivot ti se pretvara samo u brige..

a zasto ovo??? strasno, pa zar to treba kriti???
da se stvarno zivot pretvara u brige niko ne bi imao drugo dete...
joj kako su ljudi zli i bezobrazni...

(odgovor članu Brana)
Direktna veza do poruke: 238
8.5.2011 11:39:40   
Ana RR
Pentraksil sme, palitrex ne.

Ja sam pila amoksicilin i pentraksil zbog bakterija u prvom tromesečju.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 239
8.5.2011 12:24:51   
Anoniman
Meni upravo rekli obratno user posted image user posted image user posted image . Sad sam baš zbunjena.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 240
8.5.2011 15:45:39   
Ana RR
Možda nisi dobro razumela. 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 241
8.5.2011 15:49:33   
Nina...
A mi koji smo alergicni na penicilinuser posted image  sta ono bese zamena za penicilin? Garamicin user posted image

IZVORNA PORUKA: Ana RR

IZVORNA PORUKA: Pcelica Lena

Lekovi na bazi penicilina su dozvoljeni u trudnoći.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 242
8.5.2011 15:49:51   
Brana
IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: Brana

3.A jel nosis musko?
9.Ima zubi da ti pozute.

a zasto ovo??? strasno, pa zar to treba kriti???
da se stvarno zivot pretvara u brige niko ne bi imao drugo dete...
joj kako su ljudi zli i bezobrazni...

Meni je moja svekrva tako govorila...i jos par ljudi...ma milsim svasta mozes cuti ali na nama je da to ignorisemo jer su ljudi sujeverni i ljubomorni na tudju srecu..

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 243
8.5.2011 19:42:11   
Anoniman
Nisam lose razumela 100%, uvek mi zbog moguce trudnoce prepisu kutiju palitrexa i kazu da ne smem pentrexil. To je strasno koliko nam dr, daju lose informacije.user posted image .

(odgovor članu Brana)
  Direktna veza do poruke: 244
14.5.2011 12:41:54   
tijatija
Prva trudnoca, ja odlazim kod jednog "cenjenog"dr iz CG, po nagovoru blize rodbine user posted image .Peti mesec trudna ja ga pitam kad mi termin a on meni " ti mozes i sad da se porodis ali ce ti beba umreti "user posted image user posted image Do kraja ga nisam smela vise nista pitatiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 245
14.5.2011 14:19:33   
jabudic
Boze sacuvaj, kakav doktor user posted image
Da ti nisi bila kod dr House, ovo mi na njega lici user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 246
14.5.2011 14:20:50   
IVA 11
Boze dragi kakva budala od dr-a...

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 247
14.5.2011 15:16:18   
tijatija

IZVORNA PORUKA: jabudic

Boze sacuvaj, kakav doktor user posted image
Da ti nisi bila kod dr House, ovo mi na njega lici user posted image

Nisam, ovog mog bivseg i hvale i kude , ali samo neka je zdravo, muz je bio samnom u ordinaciji, inace sam privatno isla ali radi u bolnici, hteo je haos napraviti ali sam mu krajickom oka dala do znanja bolje cuti jer je"trebao" da me porodja ali sad mi je zao sto mu svasta nisam ja licno rekla , ali neka ima boga

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 248
14.5.2011 15:48:27   
mmms
U kom gradu radi taj doktor?
IZVORNA PORUKA: tijatija

Prva trudnoca, ja odlazim kod jednog "cenjenog"dr iz CG, po nagovoru blize rodbine user posted image .Peti mesec trudna ja ga pitam kad mi termin a on meni " ti mozes i sad da se porodis ali ce ti beba umreti "user posted image user posted image Do kraja ga nisam smela vise nista pitatiuser posted image user posted image

(odgovor članu tijatija)
Direktna veza do poruke: 249
14.5.2011 16:01:11   
tijatija
U Podgorici

(odgovor članu mmms)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here