|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: 10 stvari koje NE treba reci trudnicama !
29.4.2011 14:59:07   
bubulence
kada sam izlazila rekla sam 'druge trudnice nemojte ovako tesiti, stvarno nije u redu' i izasla

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 176
29.4.2011 15:00:46   
bubulence
IZVORNA PORUKA: jance

tako je meni pre 2 dana svekina bivska koleginica onako usput ispricala, kako je njenoj komsinici sa sela (inace i ja je licno poznajem) umrlo dete u 9.mesecu!
malo je reci da nisam mogla da dodjem sebi sledecih nekoliko sati, a i nocu sam to sanjala...

ja sam iz pocetka kuirala takve ludake cisto da se prica sto pre zavrsi a sada vise ne mogu i svakom nekako odgovorim. ljudi stvarno nemaju osecaj ni za sta

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 177
29.4.2011 15:01:26   
nala
Sto bre bejbe ne izadje iz auta odmah? Tacno bih ga odalamila i izasla iz auta, user posted image i tako ga lepo nahranila pre toga. Uuuuuhhhhhhh sto sam pobesnela!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 178
29.4.2011 15:01:45   
jabudic
Bubi, uzas!
Kako mrzim kad lupaju tako nepromisljeno!

A najvise mrzim price zena o porodjajima!!! I ja sam se vec jednom porodila, nikad me niko nije cuo da pricam detalje sa porodjaja, boli, normalno, ali sve prodje, vazno je da sam dobila zdravo dijete, i zavrsena prica o porodjaju... Imam neku kumu, sjecam se kad smo bili mali kad god dodje samo je o porodjajima pricala, kao da ima 10 djece, a ne dvoje... Uvjek mi je bila odvratna zbog toga... Ipak su to, po meni, intimne stvari...

Mrzim muskarce kad pocnu da pametuju o trudnoci i porodjajima, i da dijele savjete user posted image

I kad me pitaju:"A jeste li planirali, ili se omaklo???"user posted image user posted image user posted image
Ludim od toga!

"Sta ti je tm rekao kad si mu rekla da si trudna?"
Pa slucajno smo ga zajedno pravili, pa je ocekivao, nije komsijino!!!

(odgovor članu Vika)
Direktna veza do poruke: 179
29.4.2011 15:04:14   
jance
pa da, cela stvar je u tome sto , od kako sam trudna, svima cu odgovoriti sto mm kaze i na duuser posted image bi progovorila samo da mogu user posted image , i ne mogu da se suzdrzim a da ne prokomentarisem, u najblazem slucaju: a vama su inace bas prijale ovakve price kad ste vi bile trudne, zar ne?

ili naravno, price starijih zenica, tamo u srednjim godinama, o svim onim najstrasnijim delovima porodjaja.... veoma utesno

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 180
29.4.2011 15:05:06   
Anoniman
Ajoj, ima majmuna stvarno, ali mislim da je najgore kad to uradi neko ko bi trebao da ti je blizak. Kao recimo moja draga sveki kad je komentarisala pred svima dok sam ja održavala trudnoću na Partusistenu kako bi bilo krajnje vreme da podignem više svoju PIuser posted image DU!!! Pa zar se tako priča o trudnici u tom položaju?! Ali to je za već drugu temu "Kako se slažete sa svojom svekrvom" gde sam redovno aktivna user posted image

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 181
29.4.2011 15:05:21   
bubulence
IZVORNA PORUKA: jabudic

I kad me pitaju:"A jeste li planirali, ili se omaklo???"user posted image user posted image user posted image
Ludim od toga!

ovo sam vec negde napisala da me izludjuje, tacnije pitaju me jesi htela da se udas illi si morala user posted image user posted image user posted image . da se covek smeje i da place.

nala, odreagovala sam blago, sada znam, ali u takvom trenutku budes u soku, sada bih mu ko zna sta sve rekla i uradila user posted image , ali tada sam pokusavala da skontam da li me zeza ili je kreten ozbiljan

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 182
29.4.2011 15:07:12   
jabudic
IZVORNA PORUKA: n i n a

Kao recimo moja draga sveki kad je komentarisala pred svima dok sam ja održavala trudnoću na Partusistenu kako bi bilo krajnje vreme da podignem više svoju PIuser posted image DU!!!

Moooooooooooooooliiiiiiiiimmm?
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 183
29.4.2011 15:07:41   
nala
IZVORNA PORUKA: jance

joj sto volem te sa njihovim "poucnim pricicama"
ma ljudi bre, apsolutno mi ta informacija nije potrebna trenutno!

tako je meni pre 2 dana svekina bivska koleginica onako usput ispricala, kako je njenoj komsinici sa sela (inace i ja je licno poznajem) umrlo dete u 9.mesecu!
malo je reci da nisam mogla da dodjem sebi sledecih nekoliko sati, a i nocu sam to sanjala...

Pa ovaj narod nije normalan. user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 184
29.4.2011 15:08:37   
bubulence

Ajoj, ima majmuna stvarno, ali mislim da je najgore kad to uradi neko ko bi trebao da ti je blizak. Kao recimo moja draga sveki kad je komentarisala pred svima dok sam ja održavala trudnoću na Partusistenu kako bi bilo krajnje vreme da podignem više svoju PIuser posted image DU!!! Pa zar se tako priča o trudnici u tom položaju?! Ali to je za već drugu temu "Kako se slažete sa svojom svekrvom" gde sam redovno aktivna user posted image

zar moze jedna zena tako nesto da kaze???? aaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 185
29.4.2011 15:09:19   
Anoniman

user posted image

Dobar smile user posted image user posted image user posted image E baš mi je to došlo da joj radim !

(odgovor članu jabudic)
  Direktna veza do poruke: 186
29.4.2011 15:09:53   
jance

Ludim od toga!

"Sta ti je tm rekao kad si mu rekla da si trudna?"
Pa slucajno smo ga zajedno pravili, pa je ocekivao, nije komsijino!!!

user posted image user posted image sve potpisujem, samo sto su zbog mog donjeg stomaka svi vec davno mislili da sam trudna (otprilike vec jedno 3 godine ko Georgina user posted image )
ovo za planiranje je bilo malko izmenjeno, al ono za mm je nezaobilazno naravno....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 187
29.4.2011 15:09:53   
Ana RR
Ili se ne krećem u takvom krugu ili su ljudi oko mene prilično normalni. Još nisam imala neka glupa pitanja ili priče, jednom mi je kuma rekla naspavaj se dok možeš pa se istog trena ispravila i rekla ala lupam, kao da je meni pomoglo što sam prespavala trudnoću (bila je na održavanju). 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 188
29.4.2011 15:11:41   
Rivana
Meni je negde u osmom mescu mamina drugaica rekla, auuuu al si ruzna user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 189
29.4.2011 15:13:49   
Ana RR
Rivana user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 190
29.4.2011 15:13:59   
jance
a da i to za spavanje, ali obavezno!

prekjuce sretnemo bivseg komsiju u gradu, onako u prolazu, pitamo kako su, pa kaze znas kako imamo bebu od 1.meseca u kuci, niko ne spava nikada..
mm se samo nasmejao i rekao onako uctivo, uf hvala, bolje mi je da zivim u neznanju...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 191
29.4.2011 15:14:55   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Rivana user posted image

user posted image ma ja se nasmejala smo pa sta reci .....

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 192
29.4.2011 15:16:07   
jance
IZVORNA PORUKA: Rivana

Meni je negde u osmom mescu mamina drugaica rekla, auuuu al si ruzna user posted image

user posted image user posted image ne mogu da verujem...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 193
29.4.2011 15:19:15   
Rivana
Zena cim je usla odmah sa vrata auuu al si ruzna, svasta bre ljudi daju sebi za pravo.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 194
29.4.2011 15:20:21   
bubulence

Zena cim je usla odmah sa vrata auuu al si ruzna, svasta bre ljudi daju sebi za pravo.

a tako nesto uglavnom odvale 'lepotice'

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 195
29.4.2011 15:21:24   
Rivana

IZVORNA PORUKA: bubulence

E bas tako user posted image

Direktna veza do poruke: 196
29.4.2011 15:21:43   
jabudic
IZVORNA PORUKA: bubulence

user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 197
29.4.2011 15:22:06   
MarijaBg
Mene su mnogi u 9-om pitali - Pa kako to da si se odjednom toliko ugojila...
A ja otekla user posted image Odmah posle porodjaja je sve spalo user posted image

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 198
29.4.2011 15:23:41   
bubulence
lepotice-lopatice...
pa znas kako marija, naravno da ce tako komentarisati kada je jaako cudno da se zena u 9. mesecu ugoji ili otekne user posted image !!! Boze, kakvi idioti....

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 199
29.4.2011 15:24:21   
vukosava

to ono kao da te "ne urekne"
da mi je da neko izda knjigu sa uputstvima sta "se sme" sta "se ne sme" pa da se jednom lepo izvaljam ko covek od smeha. mislim da bi bio bestseler

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
TRUDNIČKO, PUTOVANJE I PRELAZAK GRANICA
Posle nedavnog slučaja žene vraćene sa granice, advokatica Dušica Dukanac razjasnila je pravila, jasno i bez konfuzije.

Anketa

Да ли ваши дечаци додирују пенисе?
пеперутка16

Мој син од три и по године додирује свој пенис непрестано и неће да престане. Пробала сам разне начине да га одвучем, али не функционише. Волела бих да ми неко ко је имао сличну ситуацију напише како ју је решио. Хвала.

Click Here