Maleno85
|
Ispisala sam kilometarski post i cacnem nesto i sve izbrisem Htjela sam sa vama podijeliti jedno iskustvo sa pocetka trudnoce.Ja sam jako puno povracala, gubila na kilazi,od 4.-og mjeseca na bolovanju, beba nisko,ma trista cuda.A inace sam mrsavica. Noge su mi uvijek bile tanke.Odveze mene mm do firme da odnesem doznake i da pozdravim svoje drage druge, i naletim na seficu i direktoricu. Na meni crne helanke i dzemperak preko guze. A moja sefica k'o iz topa:"Draga Tanja, pa jel ti nemas nista sire obuci, vidi te, kao kostur si", a direktorica se nadoveze"Drz' se ti kreveta i kuce kako ti je dr rekla, ja da sam na tvom mjestu ne bi iz kuce izlazila na sta licis" Prezivjela sam sok, nisam uspjela nista ni prokomentarisati, jer su znale da imam problema i da mi takvi komentari nikako ne trebaju. Odem ja do firme prije par dana, opet tamo njih dve, odusevile se, kazu u zivotu nisu vidjeli ljepsu trudnicu, kazem ja njima pa ja sam uvijek bila lijepa samo je vama trebalo vremena da to sebi priznate A prije 10-tak dana nazove nas kumce da nam kaze da su njegovi prijatelji 10 dana prije termina izgubili bebu! Sok, sok i samo sok. Pita njega mm, pa sto mi to govoris, kaze pa sta fali, treba covjek biti spreman na sve. Nocima nismo mogli spavati, sto neko rece, tacno dolazi i u san Nemaju ljudi obzira ni prema kome