|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 12:25:10
|
|
|
|
micketta
|
lilly, jel se ti poradjas u misovicu ili sam te ja sa nekim pobrkala?
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 12:28:03
|
|
|
|
minavb
|
A ne, to je moja duznost. Ima da obucem triko specijalno za tu priliku, i da se maskiram kao catwoman, mada vise cu liciti na tenk woman.
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 12:28:20
|
|
|
|
Unica
|
LillyT, ne verujem... mozda neki drugi dan... nece ovo moje dete na ovaj kijamet... mada, jos prosli sneg kad je napadao ja sam se salila kako cu krenuti da se poradjam kad mi je mm na poslu a ulica jedva prohodna pa cu morati peske na porodjaj maslinice, polako i ti ces se pokrenuti od 37. pa ces videti... a o trnjenju mogu knjigu da napisem... jos sam ja prelezala sve one divne suncane dane... ti i da hoces nemas gde sad kad je ovakvo vreme... sve za nase bebice...
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 12:28:48
|
|
|
|
LillyT
|
Pobrkala si me Joj Mina, sve te zamisljam u trikou, hahaha, tenk woman Zenske, odoh ja da ocistim auto, pa da krenem put porodilista, samo da su ocistili parking tamo jer sam u suprotnom naderala.
< Poruku je uredio LillyT -- 11.3.2010 12:33:49 >
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 12:40:54
|
|
|
|
maslinica
|
IZVORNA PORUKA: Unica LillyT, ne verujem... mozda neki drugi dan... nece ovo moje dete na ovaj kijamet... mada, jos prosli sneg kad je napadao ja sam se salila kako cu krenuti da se poradjam kad mi je mm na poslu a ulica jedva prohodna pa cu morati peske na porodjaj maslinice, polako i ti ces se pokrenuti od 37. pa ces videti... a o trnjenju mogu knjigu da napisem... jos sam ja prelezala sve one divne suncane dane... ti i da hoces nemas gde sad kad je ovakvo vreme... sve za nase bebice... i to je tacno, a i slusam prognozu, kazu do 1. aprila...prvi put sam se veselila toj prognozi... ma samo da mi je bar malo kod komsinice...ma znas kako je kad lezis, sad bi ja sve...ljutim se nisam kupila nista za bebu, sta ako se ne budem mogla ustati ni pocetkom 9., pa mi to sve budu kupovali drugi...sad ja svasta vrtim po glavi, dokona sa hormonima, jos pojacanim...sve znas, ne moram govoriti
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 12:48:05
|
|
|
|
Unica
|
IZVORNA PORUKA: maslinica i to je tacno, a i slusam prognozu, kazu do 1. aprila...prvi put sam se veselila toj prognozi... ma samo da mi je bar malo kod komsinice...ma znas kako je kad lezis, sad bi ja sve...ljutim se nisam kupila nista za bebu, sta ako se ne budem mogla ustati ni pocetkom 9., pa mi to sve budu kupovali drugi...sad ja svasta vrtim po glavi, dokona sa hormonima, jos pojacanim...sve znas, ne moram govoriti draga, tad ce te poterati i lekari da se pokrenes... nema ne mogu nego ces morati koliko mozes a znajuci dobro obrenovac nece ti biti tesko jer je sve nablizo evo ja sam u pokretu vec 10 dana, razmeksan grlic, uloziva i opet sam jos kod kuce a zovem docu prekljuce da mi kaze rezultate krvi i urina a on se covek obradovao da mu javljam da sam se porodila prosto se zgranuo otkud ja jos kod kuce znaci, bas nema pravila...
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 19:20:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Cao trudnice drage ...bas ste mi nedostajale ovih dana...( jer jos nemam internet u novom stanu) .... neznam sta se dogadja ali me beba urnise poslednja dva tri dana...uvek je bila aktivna ali sada mi ne da ni da prosetam posteno od saranja po stomaku... nesto razmisljam mozda se okrenula kad me tako boli samo s jedne strane a s druge ne, pa udara nogicama bas neznam sta se dogadja....MM mi malopre kaze neces ti vise nigde iz kuce...jer malo malo setam pa jauknem..... imam osecaj da cu se ranioje poroditi koliko mi je bebce aktivno???? Ima li to neke logike????
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 19:46:20
|
|
|
|
senkica
|
ehej shta ima, jao ljudi,ovaj forum je sa najvise stranica nije ni chudo kad se ima vremena ko pleve....a ovaj deveti je bas poseban smor.nego citam ja moju bebu casopis onaj i kaze ovako,,drage citatelje zelim sa vama da podelim iskustvo veZano za epiyotomiju,.....svako jutro posle budjenja treba popiti kasiku maslinovog ulja i nema usivanja!kao stvar je proverena ,oona se poradjala pre devet meseci,i mnogo joj je lakse jer je brzo ustala i brzo se oporavila itd....ah da tretman treba da traje poslednjih 40 dana trudnoce.dal je neko cuo za ovo!?micetta ja se poradjam u mishovicu.!
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 21:10:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: senkica ehej shta ima, jao ljudi,ovaj forum je sa najvise stranica nije ni chudo kad se ima vremena ko pleve....a ovaj deveti je bas poseban smor.nego citam ja moju bebu casopis onaj i kaze ovako,,drage citatelje zelim sa vama da podelim iskustvo veZano za epiyotomiju,.....svako jutro posle budjenja treba popiti kasiku maslinovog ulja i nema usivanja!kao stvar je proverena ,oona se poradjala pre devet meseci,i mnogo joj je lakse jer je brzo ustala i brzo se oporavila itd....ah da tretman treba da traje poslednjih 40 dana trudnoce.dal je neko cuo za ovo!?micetta ja se poradjam u mishovicu.! ovo za maslinovo ulje sam cula sa nekoliko strana...ali ja jednostavno to nisam mogla da progutam... masirala sam medjicu tako da..mozda i to pomogne...Imas u temi Tretiranje medjice... ali maslinovo ...nije mi se dalo da ga pijem ...verujem da pomaze.
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 21:33:33
|
|
|
|
senkica
|
oti sta bi sa tobom draga ?sta kazu kad ce porodjaj.?
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 21:44:58
|
|
|
|
micketta
|
senkice, znam da se i ti poradjas u misovicu krajem marta, jel tako bese? mozda se i vidimo tamo
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 21:45:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: senkica oti sta bi sa tobom draga ?sta kazu kad ce porodjaj.? ne kazu sestro slatka nista... U subotu opet na ctg i pregled da vidi da li je grlic jos skraceniji...odnosno da li se otvaram.. ne kaze nista...
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 21:55:09
|
|
|
|
jafforidza
|
Koje jačine na CTG-u budu kontrakcije pred porođaj (od 0 do 100)?
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 21:56:24
|
|
|
|
Anoniman
|
to i mene zanima./..meni sada stignu do 60.
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 11.3.2010 22:03:29
|
|
|
|
jafforidza
|
Ja sam danas bila prvi put na ctg-u i meni su stigle do 40.
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 12.3.2010 1:22:03
|
|
|
|
JULIE
|
Sta znaci kad je grlic uloziv za jedan prst do unutrasnjeg usca?
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 12.3.2010 5:56:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: JULIE Sta znaci kad je grlic uloziv za jedan prst do unutrasnjeg usca? ne znam Julie stvarno...
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 12.3.2010 7:23:51
|
|
|
|
Jos malo pa mamica
|
IZVORNA PORUKA: JULIE Sta znaci kad je grlic uloziv za jedan prst do unutrasnjeg usca? Znaci da je mekan,prohodan,ali ne otvoren.
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 12.3.2010 9:38:37
|
|
|
|
buhla
|
bila danas u visegradskoj, vadila cervikalni i vaginalni bris... sestra mi napomenula da proverim dal imam sve rezultate koji trebaju, jer mogu da me vrate! na pregledu sve ok, grlic nije otvoren, dr je rekla ima jos vremena... tako da apiram da nece skoro... reko ja docekacu april!
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 12.3.2010 9:44:21
|
|
|
|
LillyT
|
Priki, sta i tvoje dete ceka lepo vreme Pa ne bih ni ja izlazila na ovu klizavicu. Ja sam juce bila u porodilistu (isli smo ui obilazak) i mislim da sam dobila kontrakcije na nervnoj bazi. Ne znam, bio mi je stomak tvrd skoro celo vece. Ili je to bila beba
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 12.3.2010 9:49:39
|
|
|
|
buhla
|
pa ume nekad da se stvrdne stomak od bebe pogotovo ako kicmu ili dupence izbaci, to je meni znalo da se desi... ali ako ti se stvrne i traje 15-20sekundi to si ti one BH kontrakcije. neka ceka lepo vreme, nemam nista protivU. samo da do tada ne budem u bolnici, pitala sam danas u bolnici kakva je procedura za ovo moje testiranje i pracenje tamo za secer. kazu mi ako budu rezultati ok, mozda me i puste posle 3-4 dana! a ako ne... onda cu docekam tamo porodjaj. resila sam da istrpim tih par dana da jedem samo tu njihovu hranu i ne nerviram se da mi ne bi bio veliki secer pa me mozdak i puste!
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 12.3.2010 10:00:07
|
|
|
|
Snelle
|
LillyT, meni se stomak redovno stvrdne, kada dugo stojim ili šetam. Možda si se i ti preforsirala, pa ti se zato stvrdnuo stomak. Lezi malko i odmaraj, vratiće se u normalu
|
|
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 12.3.2010 10:12:46
|
|
|
|
LillyT
|
Snelle, ako nesto ne mogu u trudnoci, to je da lezim tokom dana (lezim samo nocu kada spavam). MM mi stalno govori da lezim, ali nekako ne mogu, ne prija mi, ili sam u pokretu ili sedim. Cak i kada gledam TV u nekom sam cudnom polozaju Najradije bih stavila nogu iza vrata kada pocnem da se namestam.
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 12.3.2010 10:37:22
|
|
|
|
Unica
|
dobro jutro/dan zenske... i dalje imam bolove (kreni-stani) ali i dalje nisu jaki tako da eto... sledece nedelje idem na pregled i CTG pa mozda budem jos otvorena ne bi li krenula ova mala shmizla. MM se prvi put izjasnio (iako me je ubijao u pojam da cu prebaciti termin ) da se on dogovorio sa Unom da izadje 17.marta.
|
|
|
RE: Trudnice - trece tromesecje (27. do 42.n... 12.3.2010 10:42:00
|
|
|
|
Unica
|
jel se meni cini ili je moj tiker poludeo??? aauuu, sta je ovo breee???
|
|
Anketa
1001 noć :)))
Da li gledate seriju "1001 noć" ?
Da li vam se dopada?
Oznake