Krin, u drugoj trudnoci nisam uopste dosla do ovog stadijuma[sm=smiley36.gif] Jeste da sam se ranije porodila, ali ni u osmom mesecu (kao sto mi je na primer bilo u prvoj trudnoći) mi se nista nije radilo :)
mama Jo -> RE: Sindrom gnezdjenja (6.11.2017 14:52:02)
U prvoj trudnoci jesam imala ovaj sindrom sigurno kad se aetim... a sada u drugoj kako vreme odmice sve manje mi se bilo sta radi 😊
Ovo je lep osecaj, ja sam ga vrlo lepo osetila i radila i uzivala u njemu. Pocelo je 8-om mesecu, bas sam uzivala u spremanju, ciscenju, malo po malo.
mama Jo -> RE: Sindrom gnezdjenja (17.3.2018 22:41:39)
U jednom periodu me je uhvatila neopisiva potreba da perem sve redom... masina je non-stop radila... mm se svakim danom cudio 😁 Cebadi, jorgane, jastuke... 😂
I jako sam zelela da budem sama, tada su me narocito iritirala neka pitanja, i za trudnocu vezana i za sve ostalo. Samo sam cekala i radovala se. Mom mirisnom zamotuljku...
Misha i Ljisha -> RE: Sindrom gnezdjenja (19.3.2018 7:26:48)
Evo krecem Obecavam!
danas ce masina verovatno jadna da radi non stop. Komoda ce da bude spremna. Sinoc sam oprala i osusila tetra pelene i svedske, oribala sam kadicu, donela sam jaje i delove kolica, donela sam da zakacimo ogradicu nazad na krevetac i da ga podignemo. I iz mog ugla gledanja ja danas MORAM da zavrsim posao da sve bude spremno pa da mozda mirnije spavam. Bas sam se sinoc uznemirila sto nisam sve cakum pakum sredila
mama Jo -> RE: Sindrom gnezdjenja (19.3.2018 8:06:35)
Opusteno Ljisho, pa sad na ticker vidim da imas jos mesec dana... taman sad krenes polako jedno po jedno i nema brige 😊
Ona misli da ce ranije mama jo...iako se moze otegnuti i ja mislim da ne treba ignorisati svoje telo. Ima zena koje imaju dobar osecaj. Kod mene ima prvih minimalnih naznaka da se Ista desava u pravcu porodjaja.Ipak Ne verujem da ce Ista do srede spektakularno da se desi....dolazi Mi danas pomoc. Inace glavne stvari Smo priveli kraju. Posla ima uvek[sm=smiley36.gif]