|
nevenanensi -> RE: Kilogrami i začeće (24.7.2026 14:01:01)
|
Ćao svima, javljam se posle malo dužeg vremena. 😊 Nisam se neko vreme oglašavala jer sam bila na moru i baš sam želela da vidim kako ću funkcionisati dok sam na Wegovy-ju u drugačijim uslovima – putovanje, promena rutine, obroci van kuće i sve ono što ide uz odmor. Mogu da kažem da sam baš zadovoljna kako je sve prošlo. Nastavila sam da pratim način ishrane koji sam dogovorila i da vodim računa o navikama, a Wegovy mi je mnogo pomogao da imam kontrolu nad apetitom i da se lakše držim svega. Od kada sam krenula sa terapijom skinula oko 5+ kg manje, i razlika se zaista vidi. Tokom mora, smršala sam još 1 kg! Jedan, ali vredan.. Osećam se lakše, imam više energije, lakše se krećem i generalno se mnogo bolje osećam u svom telu. Ono što mi je posebno važno jeste da je ovo deo pripreme za VTO, pa mi je cilj da dovedem organizam u što bolju ravnotežu. Za sada sam zadovoljna kako napredujem – ciklusi su mi uredni i osećam da idem u dobrom smeru! Takodje, imam pitanje i za moje devojke - kako vi održavate kilažu tokom leta, da li ste odoleli sladoledima i slatkišima? Hvala svima koji ste ranije podelili svoja iskustva, mnogo mi je značilo da pročitam tuđe priče. ❤️
|
|
|
|