RE: Radosnica (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Šta mi treba za novorođenče?

Poruka

crazymama -> RE: Radosnica (21.9.2012 0:05:44)

ja imam lepu diznijevu radosnicu i popunjavam je, ali sve nekako ukratko, zato sam kupila lepu ukoricenu svesku, koju planiram da sama ukrasavam i da pisem sve vazne detalje, onako kao dnevnik na temu njenog odrastanja, mislim da ce joj to znaciti kad poraste... ja bi volela da imam tako nesto, ali tad su bila druga vremena... rodila sam se u proslom veku :)

bajkica -> RE: Radosnica (22.12.2012 12:38:25)

Imam odlicnu radosnicu, kupljenu pre 15 godina ali je tek sad koristim za moje dete. Upisuju se dogadjaji do polaska u skolu
i pozadi ima par slobodnih stranica tako da vodim dnevnik po mesecima, upisujem neke zanimljivosti.

naađaa -> RE: Radosnica (23.12.2012 23:49:46)

I ja isto volim te prazne strane u našoj radosnici, tu upisujem anegdote, događaje i ostale stvari koje ne bih volela da odu u zaborav. A ima ih dosta. Sada kad čitam neke stvari koje sam upisivala shvatam kako vreme brzo prolazi i da nešto nisam upisala teško da bih se setila i od krupnih stvari a kamoli sitnica.

minnica -> RE: Radosnica (14.6.2013 9:34:20)

Za Minu smo dobili onu Uspomene prve bebe i dosta sam je revnosno popunjavala. Za bebu je kupio moj brat, još je nisam videla, ali kaže da ima svašta da se piše i to do polaska u školu.

Anoniman -> RE: Radosnica (19.10.2015 13:14:22)

Obozavam radosnice, bas smo pre neki dan listale U i ja njenu, ona i traila da joj citam, nema lepse uspomene, Unina je vec cela popujena, a sada sam uzela ovu klik

samo sada vidim da sam se zeznula ja je platila 1200, a na sajtu 700 i nesto dinara[sm=hudicek1.gif]

World -> RE: Radosnica (19.10.2015 13:22:59)

Ima li neko da ne popunjava radosnicu ili sam jedinstven slucaj? [sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Radosnica (19.10.2015 15:15:24)

Ni ja ne popunjavam[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Radosnica (20.10.2015 11:25:48)

Ja popunjavam radosnicu i sa bozom i sa bokom.imam i svoju svesku gde se trudim da ubelezim sve vezano za njih,kad sam stavuvela od hrane,kad su poceli da sede,stoje,puze,prve zube,reci,ponasanje,ritam spavanja,sve.

Animsaj9 -> RE: Radosnica (29.11.2015 14:21:45)

I mi razmišljamo da je kupimo. Da li ima neka koju bi mi ppreporučile, ko je izdavač?

choopa choops -> RE: Radosnica (29.11.2015 14:40:18)

Moji stariji dvoje imaju onaj Bebin spomenar sa 5 strane ove teme. A za malu još nisam kupila [sm=smiley13.gif] Mada nije ni da sam njihove popunila [sm=smiley36.gif] Ali sjećam se kad smo bili mali kako mi je bilo krivo što sestra ima radosnicu, a ja ne. [sm=smiley19.gif][sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Radosnica (29.11.2015 19:35:50)

Ja sam danas skontala da mi L nismo kupili radosnicu.
Videla sam na netu Bebina mala biblioteka, ali nigde nema da se naruci online. Ne znam da li ima negde?

Animsaj9 -> RE: Radosnica (29.11.2015 20:04:57)

Jess vidim da je bilo u Laguni, ne znam da li sad ima.....

Anoniman -> RE: Radosnica (29.11.2015 20:10:55)

Mi smo vec popunili prvih nekoliko stranica, ova sto sam uzela za N je divna, svasta ime[sm=smiley1.gif]

Choopo koje si dete po redu[sm=smiley36.gif]

jess021 -> RE: Radosnica (29.11.2015 22:33:10)

Animsaj, pise da je rasprodato.

Maraj -> RE: Radosnica (30.11.2015 8:03:50)

Meni mama kupila za L. Jess ima u svim knjižarama.

adulence -> RE: Radosnica (30.11.2015 8:06:51)

Za Ivu imam istu ovu kao sto je UM uzela za N,a verovatno cu iatu takvu samo plavu uzeti za Relju,nismo zabpravili da kupimo,nego je Iva insistirala da Relja dobije radosnicu za NJEN rodjendan...

Maraj -> RE: Radosnica (30.11.2015 8:08:59)

Joj adulence [sm=smiley36.gif] smesna je

jess021 -> RE: Radosnica (30.11.2015 11:09:37)

Maraj, i ti si kupila tu bebinu biblioteku?
Online nema nigde.

Mariya -> RE: Radosnica (30.11.2015 11:23:08)

IZVORNA PORUKA: branki RR

Ja popunjavam radosnicu i sa bozom i sa bokom.imam i svoju svesku gde se trudim da ubelezim sve vezano za njih,kad sam stavuvela od hrane,kad su poceli da sede,stoje,puze,prve zube,reci,ponasanje,ritam spavanja,sve.

Isto!!za obe imam radosnice koje dosta revnosno popunjavam plus moja sveska.
Ja sam inace za Luci dobila radosnicu kad sam predavala papire za roditeljski dodatak, znači 2011,e sad ne znam da li je to bilo od opštine,pokrajine ili države ali neko od njih nam je poslao radosnicu na kućnu adresu.

borica -> RE: Radosnica (30.11.2015 21:25:47)

Kad sam rodila Luku, sve mame koje su se tog dana porodile dobile su radosnicu i 30eura na bebin racun u alfa banci[sm=smiley1.gif].Lep gest[sm=bravo.gif]. Moram da priznam da nisam bas azurna oko popunjavanja iste, moracu malo da se aktiviram.

choopa choops -> RE: Radosnica (2.12.2015 23:46:38)

Konačno sam kupila radonicu za I. Što se tiče materijala skroz je dobro urađena, malo je i neobična, ima neke kao prozorčiće gdje se ubacuju slike, pramen kose, zubic...ALI, nije uopšte sadržajna kao ove druge što imamo...Ladno nema ni ono da se upiše kad je koji zub izašao. BZVZ, moraću sama nekako da upišem...Bile su još neke, ali u celofanu i onda ne možeš da znaš šta je unutra.

Maraj -> RE: Radosnica (3.12.2015 7:40:25)

IZVORNA PORUKA: jess021

Maraj, i ti si kupila tu bebinu biblioteku?
Online nema nigde.

E jess jesam tj mama mi kupila u trznom centru u nekoj "obicnoj" knjizari. Ovu stampa Valjevo. Sta znam ...nije losa...do 7 godine je. Meni recimo u njoj fali sto nema mesta za sliku mame dok je bila trudna [sm=smiley1.gif] to cu negde ubaciti
joj a slike sam prebacila na mejl. Jos na usb da ih prebacim pa na izradu da ih odnesem. Valjda cu u skorije vreme

Anck Su Nmaun -> RE: Radosnica (7.12.2015 13:07:51)

Bas redovno popunjavam,mislim na pola god. sigurno ako ima sta da se upise. Mada je za T vec samo svaki rodj. do skole i onda prvi razred i kraj. Za H je malo opsirnija.
U istinu slike mi stoje na USB- od poslednjih rodjendana sve cekaju da ih izradim i zalepim.
Bas pre neki dan sam ih popunjavala i one obozavaju da ih listaju.
I na svakoj sam na pocetku cak i test [sm=rozacrtici.gif] zalepila [sm=smiley36.gif]

Sacuvala sam ga i od ove trudnoce.

marinic -> RE: Radosnica (2.4.2016 10:03:22)

mi imamo radosnicu, i mislim da je lepa uspomena i za dete i za roditelje, tu smo zalepili i narukvice iz porodilista i prve fotografije pa sve ostalo, prvo putovanje, drugare, prvo letovanje...[sm=bravo.gif] samo ne treba biti lenj za popunjavanje[sm=bravo.gif]

Animsaj9 -> RE: Radosnica (2.4.2016 10:10:05)

i smo dobili radosnicu od tetke, svasta u njoj ima.... a na kraju su peamice J. J. Zmaja

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>