pepino -> RE: Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi (25.3.2010 14:45:06)
|
Ja se sa Oti slazem,ali samo do neke mjere tj. djelimicno! Tacno je da je nepravedno da se ovoliko pise,prica,dize prasina o njihovoj smrti samo zato sto su poznate licnosti,ali sta da se radi,to nam je taj danasnji svijet...Nismo ga mi birale...Ja citam i o drugim,anonimnim ljudima,i za svima vjerujte isto zalim,znaci zao mi je i ovo dvoje mladih ljudi i svih ostalih koji prodju slicno,eto to je moje misljenje...Kakvi god da su nisu zasluzili vjerovatno da ovako zavrse...Samo smrtnu kaznu opravdavam i podrzavam kad su u pitanju zlostavljaci,silovatelji,neljudi,...A da li je to bio neko za koga se pise u novinama mi mozemo samo da nagadjamo,mi nismo niko i nista da sudimo drugima...To je moje misljenje,a svako ima pravo da ima svoje....I jos nesto,ako sa sigurnoscu ne znam kakvi su u dusi bili,kao ljudi,mislim da je jako ruzno da ja o njima ruzno pricam i da kazem da mi nije zao,zao mi je,ali jos jednom ponavljam kao i svih ostalih mladi ljudi koji zavrse tako,bez ikakve razlike....
|
|
|
|