RE: Savetovaliste za sterilitet (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem



Poruka


inAngel -> RE: Savetovaliste za sterilitet (26.10.2015 16:50:54)

Odlicno, pa ja bih ipak Krsicku [sm=smiley1.gif] evo otkazali mi danas hsg zato sto sam prehladjena, kaze anesteziolog da ne smeju da me uspavaju [sm=smiley19.gif] mnogo sam se smorila sto cu cekati tek sledeci mesec.




janabons -> RE: Savetovaliste za sterilitet (26.10.2015 17:06:17)

InAngel, budi ti vredna ovog meseca, mozda nesto i bude pre hsg-a[sm=bravo.gif]
Meni je Hsg, tri iui, vodio trudnocu i porodio me dR jOVANOVIC. Za sterilitet je strucnjak.
Meni su iui radjene odmah nakon hsg-a, mada vidim da neki i prave pauzu.
Zelim ti puno uspeha[sm=smiley1.gif]




inAngel -> RE: Savetovaliste za sterilitet (26.10.2015 19:38:25)

Bicu vredna nego sta :D ali opet kad nisam do sada ostaja trudna... [sm=smiley13.gif] nesto i ne verujem. Mada cujem price od nekih devojaka koje su krenule na pripremu za hsg da su u medjuvremenu ostale u drugom stanju :)
hvala na info za dr. Jovanovica i na podrsci. I tebi sve najbolje [sm=smiley31.gif]




bojanalady -> RE: Savetovaliste za sterilitet (27.10.2015 10:03:34)

Ćao inAngel, nemoj da se nerviraš zbog hsg-a. Što bih ja rekla udri brigu na veselje [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] . Treba biti kolko je to moguće pozitivan meni su hsg odložili jer sam dobila, ali opet na kraju sve dodje na svoje. I veruj mi vreme jako brzo prolazi tako da će i sledeći mesec brzo doći. Kao što ti je janabons već rekla budi ti vredna pa se možda nesto i desi. Ali ja ne volim da dajem sebi lažnu nadu. Pomirila sam se sa činjenicama kakve jesu pa sad ako se desi desiće se na ovaj ili onaj način sve jedno. I u ovaj postupak vto krećem bez ikakvih očekivanja, skroz opušteno . Ako mi je sudjeno da imam decu imaću ih kad tad, a ako nije mogu da dubim na glavi neće se desiti ništa. Uživaj u životu i puno puno sreće želi ti Bojana i njena bela pufna bišonka Maza [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




inAngel -> RE: Savetovaliste za sterilitet (27.10.2015 13:26:35)

Puno vam hvala devojke na podrsci :) znaci mnogooo
Ja sam u sve ovo pozitivno krenula pa cak i za tu prvu inseminaciju [sm=smiley36.gif] iako sam dosta citala da je retko da uspe iz prve, al' ajde... nada radi svoje. Samo sam se iznervirala sto je doslo do pomeranja termina jer sam bas u ovo usla pozitivno i sve, i od jednom virus i ta sra*a. Ko zna, mozda i bude prirodno [sm=bravo.gif] a dobro je sto je odlozeno jer mi kasalj danas kulminirao samo tako, oka nisam sklopila nocas. Kazu da ako bi me uspavali sa prehladom da bi doslo do gusenja [sm=zmeden.gif] A dosta njih je reklo "ko zna zasto je to dobro" tako da sad i sama sebi to kazem :) Pisacemo se jos svakako i praticu vas... Mada vidim da ova tema nije zivahna kao ranije [sm=smiley36.gif]
I tebi sve najlepse zeli Ivana sa mesankom Celzi i macom Cici :D




Bubili011 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (6.11.2015 7:43:53)

Postovanje!
Nova sam na forumu, pa ne znam bas kako da postavim novu temu. Nema direktno veze sa diskusijama koje sam videla na ovoj stranici, ali zelim I ovde da se oglasim.
MM I ja smo koristili Proxeed plus I Proxeed woman, I taman nakon prvih mesec dana saznali smo da nam nisu potrebni [sm=smiley36.gif] sada cekamo [sm=duda.gif] I voleli bismo da preostale dve kutije proxeed woman I jednu proxeed plus poklonimo nekome kome su potrebne.
ukoliko neko zeli, neka ostavi svoj kontakt broj u moj inbox pa cemo se dogovoriti o preuzimanju. Pozdrav svima!




inAngel -> RE: Savetovaliste za sterilitet (6.11.2015 20:38:17)

Pozdrav Bubili, evo ja se ovde javljam za proxeed jer ne mogu da saljem poruke, a zasto nemam pojma :)
Drago mi je da zelite nekome da pomognete zato sto si ti docekala nesto najlepse [sm=bravo.gif]
Naravno ako nisam zakasnila za lekice, a ako jesam VELIKI POZDRAV od mene :)




Bubili011 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (8.11.2015 11:14:04)

Nisi zakasnila! Ostavi mi br.pa te kontaktiram. Nego, jel vama dr savetovao Proxeed? Ako nema drugih smetnji, onda indikuju ovaj koktel vitamina za ojacanje celija. Ako ima i drugih smetnji, bojim se da nece biti od pomoci




Bubili011 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (9.11.2015 11:47:49)

ne znam da li ovako funkcionise, nadam se da si dobila moju porukicu>

Nisi zakasnila! Ostavi mi br.pa te kontaktiram. Nego, jel vama dr savetovao Proxeed? Ako nema drugih smetnji, onda indikuju ovaj koktel vitamina za ojacanje celija. Ako ima i drugih smetnji, bojim se da nece biti od pomoci

probaj da ides na odgovor, pa da vidimo da li funkcionisu inboxi







inAngel -> RE: Savetovaliste za sterilitet (10.11.2015 0:51:40)

Bubili, HVALA! [sm=bravo.gif] Nema apsolutno nikakvih smetnji, pre nekog vremena su nam rekli za taj proxeed ali nisam slusala :D a posle sam cula neka pozitivna iskustva pa kao i tvoje da si posle ostala trudna. Evo moj e mail, da ne ostavljam ovde broj mobilnog samo mi odgovori da mogu da ti posaljem telefon ivave84@yahoo.com
Veliko hvala!




Bubili011 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (10.11.2015 7:46:44)

InAngel, poslala sam ti poruku na mejl :-)
nego, samo kratko pojasnjenje, da ne bude nesporazuma- Proxeed i za zene i za muskarce deluje tek nakon tri meseca koriscenja. To dosta i kosta tako da morate investirati. Ja sam tek pocela da koristim, tako da nije stigao da deluje. Zato i imam kontigent koji mi sad ne treba ;-)
ono sto je kod mene delovalo, verovale ili ne, a da ja nisam imala pojma da je jaaaako bitno jeste zavrsna POZA!@@ [sm=smiley36.gif] naravno, trebalo je da se podvrgnem raznim pregledima i dosta para dam i za privatne lekare, jer onaj u Domu zdravlja kom bi to prvo trebalo da bude pitanje kad vas pregleda, nema zainteresovanosti da Vam pomogne.
Preporucujem svima prof dr Milincica, koji ima i privatnu praksu i iskustvo i pre svega ljudsku zelju da vam pomogne. Posle prvog susreta s njime dobijete vrlo korisne savete, instrukcije, terapije i dalju dijagnostiku po potrebi. Sajt
Www.vasginekolog.rs je mesto gde ga mozete kontaktirati.
Ovaj divni covek mi je rekao koju pozu da upraznjavamo na kraju odnosa zbogh oblika i polozaja materice koju je pregledao ultrazvukom i eto vec sledeci ciklus dobili smo rezultat. [sm=duda.gif]
zelim svima puno uspeha u svojim zeljama, i ne zaboravite- koren reci trudnoca je TRUD!
NADAM SE DA CE MOJA PREPORUKA POMOCI JOS NEKOME.




inAngel -> RE: Savetovaliste za sterilitet (10.11.2015 9:21:52)

Bubili, nema mail-a [sm=zmeden.gif]




inAngel -> RE: Savetovaliste za sterilitet (10.11.2015 9:26:22)

Stigao je, onda nastavljamo tamo 😀




citati -> RE: Savetovaliste za sterilitet (29.2.2016 15:50:14)

Cao narode ja sam nova

[sm=smiley13.gif]




citati -> RE: Savetovaliste za sterilitet (29.2.2016 15:52:41)

I ja sam novaa




tuzna29 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (17.4.2016 23:28:10)

ajde da vas malo ohrabrim drage moje. mene su 6 godina u kartonu vodili sa sterilitetom svi nalazi jajnika su bili uredni ako se sumnjalo na cisticne, jajovodi ok, ciklusi tacni u dan ali nista godinama i tako sam dobila status sterilna. dok bum odjenom kad smo se najmanje nadali cak se vise i nisam nadala zatrudneh. tako da nemojte gubiti nadu uopste ono sto silno zelite dobicete samo mozda niej trenutak i ono najbitnije nemojte nikada osustati uradite sve analize bas sve do kraja i budite istrajne!




marketing RR -> RE: Savetovaliste za sterilitet (18.4.2016 12:10:31)


IZVORNA PORUKA: marketing RR


Dve Ringerajine korisnice koje budu najaktivnije u okviru foruma zatrudnjivanje u periodu od 14.4. do 14.5.2016. osvojiće kao nagradu po kutiju PROXEED WOMEN koja će biti dostavljena na adresu dobitnica u Srbiji (o trošku sponzora). Dobitnici se ne mogu ponavljati.


PROČITAJ VIŠE

[img]http://www4.slikomat.com/13/0314/l33-zag.jpg[/img]

Jednostavan, siguran i uspešan način da doprineset_e vašem reproduktivnom zdravlju i fertilitetu. Pažljivo odabrani sastojci preparata PROXEED WOMEN zajedničkim delovanjem doprinose boljem kvalitetu jajne ćelije, njenom razvoju i sazrevanju, i potpomažu fiziološke procese vezane za plodnost (fertilitet).

PROXEED WOMEN je dijetetski suplement specijalno napravljen da poveća mogućnost da dođe do trudnoće. Ova patentirana formula nastala je kao rezultat višegodišnjih naučnih istraživanja, italijanske farmaceutske kompanije SIGMA-TAU, metaboličkih procesa u našem organizmu i uloge koju suplementi imaju na naše zdravlje.


[img]http://www4.slikomat.com/13/0314/pu-ring2.png[/img]

Vitamini B6,B5,C,D i cink doprinose održavanju normalnog hormonskog ciklusa kod žene

L-arginin je aminokiselina koja povećava odgovor jajnika, kvalitet endometrijuma i šanse za trudnoću kod IVF pacijenata. L-arginin povećava nivo NO (azot monoksida) koji je vazodilatator, tako da dovodi do širenja krvnih sudova i pospešuje propustljivost folikularnog epitelijuma.

L-karnitin, acetil-L-karnitin, L-arginin, gvožđe, selen, n-acetil cistein, fruktoza, vitamini E i C smanjuju oksidativni stres i pomažu biološke procese za normalno funkcionisanje jajnika,matericei cerviksa.

Folna kiselina, cink, vitamini C, E i A imaju važnu ulogu u sintezi DNK, kvalitetu jajne ćelije i smanjivanju oksidativnog stresa kako bi održali u tkivima odnos oksidanti-antioksidanti. Na ovaj način oni imaju pozitivno dejstvo na plodnost i reproduktivno zdravlje kod žena.






Cica7 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (19.12.2017 14:56:22)

Ne bih se usudila kod M.Vasiljevica da odem ni na kafu, a kamoli na pregled. Izuzetno losa iskustva sa istim sam cula a i dozivela.




Maki1786 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (12.5.2018 12:14:23)

Pozdrav zene i ja sam nova ovde.
Suprug i ja skoro vec 2 godine pokusavamo da ostanemo trudni.Posle 3 meseca smo shvatili da S ima losiji sperogram,pa je pio prvo profertil pa posle njega proxeed.
Elem skoro smo shvatili da uopste neznamo kad mi je ovulacija.Koritila sam maybe baby i nisam imala paprati uopste,pa sam pocela da pijem virak.I jupii stigle i paprati i to posle 3 dana od prestanka [sm=hudicek1.gif].I par dana je imam i nista posle toga.Po kalendaru kad bi trebalo da mi je ovulacija sam uradila kucni test i nije je bilo.Bila sam kod doktorice pre 2 meseca i sve ovo objasnila,dala mi je hormone da izvadim i muz jos jedan spermogram i da joj donesem rezultate pa bi me slala u Betaniju na odsek za lecenje steriliteta.Inace do sada su mi svi pregledi bili u redu.Bes cista,mioma...Ja sam doktorici napomenula da hocu da mi proveri da li imam ovulaciju ili ne.Jer ima neko ko je bio u Betaniji da me uputi malo bolje.
Hvala vam i izvinjavam se na duzem postu.
[sm=smiley1.gif]




nata11 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (12.5.2018 19:14:44)

Maki srecno [sm=bravo.gif]




Maki1786 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (18.5.2018 13:21:15)

Pozdrav zene.Danas sam pokupila rezultate i TSH mi je povisen.7.24 je rezultat a referentni interval 0.35 - 4.94.
Jer neko zna sta dalje.tek 23.05 idem kod ginekologa.




Milana82 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (20.4.2019 15:48:13)

Meni je prosli mesec ginekolog radio folikulometriju tj. Pratio koji su mi plodni dani i koliko imam folikulaTo moze iz ginekolog u DZ, ne mora u Betaniji
U svakom slucaju srecno!




Maslacak15 -> RE: Savetovaliste za sterilitet (20.4.2019 17:38:13)

Hipotireoidizam. Terapija redovna eutiroxom i dovede se U Red.....SVE najbolje!





Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 15 16 [17]