|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: : Da li sam trudna?
10.5.2018 13:50:02   
Ana RR
Ćao Maki, dobro nam došla.
Iz mog iskustva, to je znak da ciklus dolazi. Mada dešavalo mi se to u vreme ovulacije ali kod tebe to nije slučaj sada.

E sad, može da bude i implantacijsko krvarenje koje se javlja nekih 10ak dana nakon začeća tako da u suštini može biti i sve i ništa. Ja svakako želim da bude ovo prvo user posted image Mislim da svakako treba da sačekaš dan očekivane menstruacije pa ako zakasni još dan, dva onda ponovi test ili odmah uradi betu.

Držim fige user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Maki1786)
Direktna veza do poruke: 1001
   RE: : Da li sam trudna?
10.5.2018 14:26:14   
Rosita
Meni je druga trudnoća tako počela, ali bilo je više dana odmaknuto od očekivane menstruacije, bar 10 dana. Može biti nešto. Želim ti i ja da je trudnpća. Znam da kažeš ciklusi su ti u dan. A meni je ovo što opisuješ najava ciklusa jer je baš blizu m.

_____________________________

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu


(odgovor članu Maki1786)
Direktna veza do poruke: 1002
   RE: : Da li sam trudna?
10.5.2018 16:03:55   
lesli
Za lekara mislim da je prerano. Ako i jesi trudna, nece se puno videti na uz u ovom trenutku. Prvi uz, ako si trudna je najbolje da uradis u nekoj 7. nedelji. Meni je sada radjen na kraju 5. (4+6) zbog krvarenja i tada se videla samo gestacijska vrecica. Embrion od 2mm sa ehom se video tek nedelju dana kasnije.

Mozes da uradis test ponovo za 2-3 dana jer mislim da si ovaj uradila prerano ili da izvadis beta hcg iz krvi, kao precizniju varijantu. Rezultati ce ti biti za 2h. I mislim da betu mozes vec danas-sutra da uradis i da ce pokazati pravo stanje. Ovo naravno vazi ako si sigurna da je ovulacija bila na vreme.

Meni je npr. beta 11. dana nakon transfera embriona starog 5 dana (znaci 16. dan od "ovulacije") bila 126. Tog dana je baby rapid bio pozitivan, ali druga crta dosta bledja od kontolne. Prvi baby rapid (ubijala me nestrpljivost user posted image ) sam uradila cini mi se 3 dana pre toga i samo ja videla drugu crtu koliko je bila bleda user posted image . Svaki naredni dan je crta postajala malko tamnija, ali se pitam da li je na tom prvom testu crta stvarno bila tu ili sam je ja od prevelike zelje umislila...


< Poruku je uredio lesli -- 10.5.2018 16:09:15 >

(odgovor članu Rosita)
Direktna veza do poruke: 1003
   RE: : Da li sam trudna?
22.10.2018 14:36:42   
gabrijelaaa
Pozdrav drage moje forumasice,
ja dugo nisam svracala ali ne zato sto ne zelim vec od silnih obaveza ne mogu da stignem a i ako krenem da Vam se obratim muzu puzu smeta da se kuckam vec da se druzimo...user posted image user posted image user posted image
E pa ovako treba mi mali savet i da li se ovo nekome od Vas desavalo ,
imam redovne menstruacije na 28 dana,ovulacija mi je bila 18. oktobra poslednja mens. 05.-10.10.
imali smo lepo veceuser posted image 14/15.10. , 3-4 dana pre ovulacije.
e sad poslednja 2 dana mi se desava da u dnu stomaka imam blage kontrakcije koje me drze neko vreme pa se smire,ali tako da mi u dodji deo ledja prenosi neki tup bol, probadanje. i spava mi seee bas mnogo.
Da li bi trebala da posumnjam ? Prethodne dve trudnoce nismo ni znali, tek po kasnjenju ,hocu da kazem da nisam imala uopste nikakve simptome osim kasnjenja.

_____________________________

LENA 24.SEPTEMPAR 2009.
PAVLE 18.FEBRUAR 2011.

(odgovor članu lesli)
Direktna veza do poruke: 1004
   RE: : Da li sam trudna?
8.1.2019 13:29:08   
marketing RR
Korisnica pita:

Pitanje spavala sam 6 decebra od tada imam muvnine ali ne stalne vec jutri i uvece imam vecu mucninu povracala sam kao zuto nakon sto sam dobila prvoj januara ciklus dobila sam ali nije bila jaka ko normalno kad dobijem vec onako malo i ulosku sam promenila celi dan sam drzala malo islo i tako drugi dan i prestalo nisam imala nista sad bih vas zamolila da mi odgovorite da li sam drudna radila sam test nema nista negativno.

(odgovor članu gabrijelaaa)
Direktna veza do poruke: 1005
   RE: : Da li sam trudna?
8.1.2019 13:35:16   
marketing RR
Jos jedna korisnica pita:

Mene zanima moze li bez ovulacije zena da zatrudni kao i to da li moze zatrudneti kada joj nisu plodni dani ja sam zadnju menstruac.imala 1 maja 2018 sledecu sam trebala dobiti do 1 juna pa nista a 15 juna sam sam saznala da sam trudna 6 nedelja kada mi se desilo zacece da li neko zna da mi odgovori hvala unapred i srecna vam 2019.

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 1006
   RE: : Da li sam trudna?
8.1.2019 14:00:09   
vonavoj
Opet neko zeza..Ali ajde da odgovorim, zatrudnela si izmedju 15.5 i 20.5...a 6ta nedelja si 15.6.jer se nedelje racunaju od prvog dana poslednje menstruacije. Ti sad vec treba da se porodis?

(odgovor članu marketing RR)
Direktna veza do poruke: 1007
   RE: : Da li sam trudna?
10.1.2019 8:33:31   
vocicana
Von user posted image

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1008
   RE: : Da li sam trudna?
28.1.2019 20:45:15   
IvanaSK RR

IZVORNA PORUKA:  Ljuby
Dragi forumaši,
izvinite što pokrećem malo neobičnu temu za ovaj forum. Pišem jer je forum jako popularan i cijenjen. Također, izvinite ako je moje pitanje malo nebulozno, ali ja sam užasno zabrinuta jer beba mi u ovom trenutku, nažalost, ne bi nikako dobro došla user posted image
Bila sam sa momkom, nismo imali odnos već je samo on mastrubirao i ejakulirao. Bilo mi je dosta sperme na rukama, koju sam obrisala maramicama, zatim temeljito oprala sapunom i vodom. On je otišao u wc (nakon  što se je temeljito obrisao maramicama), a nakon nekih 15 minuta poslije njega sam otišla ja. Obrisala sam se wc papirom za koji se sada bojim da je eventualno moglo ostati sperme sa njegovih ruku jer je koristio isti papir. Papir je bio suh, nisam vidjela ništa vlažno, ali sam opet zabrinuta. Nakon toga, trebala sam promijeniti dnevni uložak te sam opet 2-3 x sapunom i vodom oprala ruke i posušila peškirom prije zamjene uloška. 
Molim Vas, da li postoji ikakva mogućnost da je, ako je na wc papiru ostalo imalo sperme sa njegovih ruku, da je mogla dospjeti do moje vagine kad sam se brisala? Pretpostavaljm da je sperma, ako je imalo bilo, već bila suha, ali sam, bez obzira, jako uplašena. Dalje, da li postoji mogućnost da, iako sam više puta temeljito oprala ruke i obrisala, da je i trunka sperme mogla dospjeti sa mojih ruku na moj dnevni uložak kada sam mijenjala? Naravno, apsolutno nikakve penetracije nije bilo niti sam se dodirnula, ali sam užasno zabrinuta da li postoji ikakva mogućnost trudnoće u ovom slučaju. 
Ovo se desilo kad mi je bio 6.dan cuklusa (zadnji dan krvarenja) a ovulacija mi obično bude 11/12. dan. Da li da uzimam Ella One dok još nije ovulacija nastupila (i da li će mi to uveliko poremetiti ciklus)? 
Izvinjavam se još jednom na ovom pitanju ali ne mogu mirno spavati. Ako je neko imao slično iskustvo, jako bih cijenila da podijeli sa mnom.
Hvala Vam svima unaprijed! 








_____________________________

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1009
   RE: : Da li sam trudna?
28.1.2019 22:28:26   
Ana RR
user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu IvanaSK RR)
Direktna veza do poruke: 1010
   RE: : Da li sam trudna?
28.1.2019 22:42:36   
vonavoj
user posted image vrh!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1011
   RE: : Da li sam trudna?
29.1.2019 7:10:24   
Misha i Ljisha
Mladi danas ne znaju gde su busni. A toliko informacija raspolozivo. 
Ne nisi trudna. A najsugurniji nacin za neostajanje trudan je "nemoj se i ne boj se".


(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1012
   RE: : Da li sam trudna?
29.1.2019 8:45:59   
Maraj
user posted image sigurno si trudnauser posted image
Nekom je bas dosadno...

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1013
   RE: : Da li sam trudna?
29.1.2019 11:29:42   
emicaa
Ajme majko 😂
Ali bravo za higijenu ruku 👍👍

_____________________________

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1014
   RE: : Da li sam trudna?
29.1.2019 11:40:02   
jess021
Ajde zene nemojte da ste na kraj srca.😊

_____________________________

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1015
   RE: : Da li sam trudna?
29.1.2019 11:45:42   
AnaTamara

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Ajme majko 😂
Ali bravo za higijenu ruku 👍👍



user posted image user posted image user posted image Higijena je najbitnija user posted image

_____________________________

Za bolje znam ali mi bolje ne treba

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 1016
   RE: : Da li sam trudna?
29.1.2019 11:50:43   
Maraj
A to sto su istu kvaku pipali od kupatila, nikom nista ... mozda i tu ima nekih spermatozoida user posted image nikad se ne zna

(odgovor članu AnaTamara)
Direktna veza do poruke: 1017
   RE: : Da li sam trudna?
29.1.2019 11:55:24   
Maslacak15
I ja mislim da je trudna...nema drugo...pokazuje jasne simptoma 😀

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1018
   RE: : Da li sam trudna?
29.1.2019 14:47:06   
Misha i Ljisha
😂 jes vala higijena za pohvalu

(odgovor članu Maslacak15)
Direktna veza do poruke: 1019
   RE: : Da li sam trudna?
29.1.2019 15:39:39   
suzi kju
Ccc naopako 🤯🙄🙄

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1020
   RE: : Da li sam trudna?
30.1.2019 9:24:50   
Peace*
Joj što ste grozne. user posted image

Kontam da niko nema baš ovako komplikovanu maštu da bi sve ovo napisao iz dosade. user posted image

_____________________________

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu suzi kju)
Direktna veza do poruke: 1021
   RE: : Da li sam trudna?
30.1.2019 9:36:06   
Ana RR
E Peace, to ti misliš user posted image

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 1022
   RE: : Da li sam trudna?
30.1.2019 10:04:27   
Maraj
Danasnja omladina edukovanija od nas u tim godinama.... a ovde se s vremena na vreme javi tako neka jadna neupucena
A sve termine zna...jbt ja dok nisam zelela dete nisam znala ni kad mi je ovulacija...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1023
   RE: : Da li sam trudna?
30.1.2019 11:50:59   
vocicana
JAOJ BOZE MOJ.
Pa kakvo je to pitanje...

_____________________________

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1024
   RE: : Da li sam trudna?
4.2.2019 21:27:45   
marketing RR
Korisnica piše:

Imam mucnine😕i imala sam danas mi se pojavio prvo bele kafe iscedak a posle nekoliko sati braon krv. Jako sam uplasena jer sam pre petnest dana imala😕
Jel to los ili dobar znak molim vas da mi pomognete da li je trudnoca ili nesto sto nevalja da i imala sam kratak bol kao grc😕
Unapred hvala

(odgovor članu vocicana)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Moje putovanje kroz vantelesnu oplodnju
Zaista ne znam odakle da počnem. Vraćam se u mislima godinu dana unazad...bila sam ljuta, frustrirana, beznadežna. Nikak...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here