Anoniman -> Nameštanje kičme u trudnoći (17.4.2010 23:23:54)
|
IZVORNA PORUKA: miskic drage moje ima li neko iskustva sa nenormalnim bolovima u donjem dijelu kicme? Ja ne mogu da ustanem ni kada sjedim ni kada lezim.... Bolovi su strasni.... Moj ginekolog se inace bavi i namjestanjem kicme (ali bas ljekar ne ono onako) i nagovorio me da dodjem na tretman? Da li neko zna kako to izgleda? Sta se tu radi? Da li je to pametno raditi sada? Pomoc ako iko ista zna o tome? Pozzz IZVORNA PORUKA: lenaa Miskic ja imam bolove u donjem delu kicme i imam ih bukvalno od pocetka trudnoce, sad su malo manji, mada mene vise boli onaj deo ispod rebra sa obe strane. Bas sam se plasila zbog toga ali dr mi kaze da je to normalno i vec sam se navikla. Ne znam sta se radi, mene mm malo nezno masira i tako mi ublazi bolove. U zadnje vreme imam bolove i napred ispod rebra i to su verovatno crevca u pitanju, mislim da je i to normalno. IZVORNA PORUKA: miskic Meni ne vrijedi masaza od mm.... probala sam.... Mislim da mi je najvise od posla jer sam po celi dan na kompu.... Ali meni bukvalno suze krenu na oci kada ustajem. Imam osjecaj da ce mi se odvojiti donji dio trupa od gornjeg... I jos me on pita imam li grceve u donjem stomaku a ja imam, ne strasno, ne boli me ali osjetim grceve i trne mi noge i on kaze da je to sve od kicme i da je bolje sada da mi to uradi nego ako se to pogorsa kaze da cu morati na antibiotike i injekcije.... A mene nesto strah od tog namjestanja kicme i cuda.... Ali idem sutra pa sta bude.... Danas sam ostala sama u kuci zavezana za krevet bolom, nisam mogla da pomjerim prst a tek nesto vise.... Bas sam se uplasila... IZVORNA PORUKA: lenaa Joj Miskic bas nezgodno, najbolje je da se posavetujes sa svojim ginekologom sta smes da radis a sta ne, ne znam kako to ide "namestanje". IZVORNA PORUKA: lenaa Citala sam negde na rr da kad trnu noge to je znak nedostatka kalcijuma i da je najbolje da se pije jogurt, a grceve u stomaku ako ti je za utehu imam i ja povremeno, nista odredjeno u kom delu javljaju se svugde na tren pa prodju, cak me zaboli bas jako i kad kinem
|
|
|
|